تعویض ۵۰۰ هزار کولر آبی پرمصرف در خراسان رضوی جزئیات تازه‌ترین تغییر سن و شرط بازنشستگی (۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۳) افتتاح نخستین سامانه پایش هوشمند روشنایی معابر شبکه توزیع برق کشور در مشهد رئیس دبیرخانه شورای گفت وگوی دولت و بخش خصوصی خراسان رضوی تاکید کرد؛ لزوم رفع ابهام حقوق کارکنان شرکت های خدماتی سود مرحله سوم سهام عدالت کی واریز می‌شود؟ قیمت طلا، دلار، سکه و ارز دیجیتال در بازار امروز (سه‌شنبه، ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۳) نظارت بر واحدهای صنفی طلافروش در مشهد ادامه دارد ارسال فهرست سهام‌داران مشکوک در سقوط بورس، به دادسرا چرا قیمت زعفران کاهشی شد؟ | یک درخواست از بورس جریمه ۱.۲ میلیون‌تومانی برای به‌کارگیری اتباع غیرمجاز امشب؛ آخرین مهلت انتخاب خودرو‌های وارداتی در سامانه یکپارچه (۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۳) اقساط مالیاتی اصناف بیش‌تر می‌شود نمایشگاه اینوتکس ۲۰۲۴ در تهران آغاز به کار کرد + معرفی بخش‌ها مهلت استفاده از طرح فجرانه کالابرگ الکترونیکی تمدید شد + جزئیات علت فرار پول‌ها از بورس چیست؟ (۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۳) نخستین گواهی سپرده سکه صادره خزانه بورس کالا معامله شد ماجرای تعطیلی و پلمب طلافروشی‌های مشهد چه بود؟ (۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۳) ۳۰ هزار سکه در حراج امروز فروش رفت (۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۳) پیش‌بینی ۲۵۰ همت تسهیلات بانک کشاورزی برای متقاضیان + فیلم پلمب ۲ مشاور املاک در محدوده قاسم‌آباد مشهد (۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۳) | پلمب ۱۱ بنگاه از ابتدای سال افزایش «حق مسکن» کارگران منتفی شد چرا تعداد پرواز‌های داخلی تهران-مشهد نسبت به گذشته نصف شده است؟ اندر فواید خاموشی صادرات مرغ از تمامی مرز‌ها بلامانع است مرور خاطره تلخ سال گذشته و افت ۲۰ هزار واحدی شاخص کل + نمای پایانی بازار (۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

هشدار دامپزشکی خراسان رضوی به دامداران و آبزی پروران جهت پیشگیری از خسارت‌های سیل

  • کد خبر: ۱۱۹۲۴۷
  • ۰۸ مرداد ۱۴۰۱ - ۱۱:۳۷
هشدار دامپزشکی خراسان رضوی به دامداران و آبزی پروران جهت پیشگیری از خسارت‌های سیل
با توجه به وقوع سیلاب در برخی از استان ها و پیش بینی بارش شدید باران در استان و احتمال وقوع سیل، ضروری است دامداران توصیه ها و هشدارهای بهداشتی دامپزشکی را جهت مصون ماندن سرمایه دامی خود اجرایی کنند.

به گزارش شهرآرانیوز، رییس اداره بهداشت و مدیریت بیماری های دامی اداره کل دامپزشکی استان خراسان رضوی با اعلام این مطلب اظهار داشت: با توجه به مخاطرات سیل، ضروری است تا دامداران نسبت به ذخیره علوفه به میزان کافی در دامداری‌ها و عدم نگهداری علوفه در قسمت هایی از دامداری که احتمال نفوذ آب دارد اقدام کنند.

دکتر محمدرضا بهروزیان، ایجاد راه آب در اطراف دامداری به منظور دفع آب باران و جلوگیری از ورود آب به واحد دامداری، شناسایی واحدهای دامداری غیرفعال در مناطق امن تر جهت تخلیه اضطراری و انتقال دام در واحدهای سیل زده در صورت لزوم و اطلاع رسانی سریع به اکیپ های دامپزشکی از میزان دقیق تلفات دامی و کمک و همکاری جدی در دفن بهداشتی تلفات دامی و خودداری از رهاسازی تلفات در محیط را از دیگر نکات مهم دانست.

وی افزود: با توجه به احتمال افزایش شیوع بیماریهای دامی متعاقب تغییرات آب و هوایی و کمبود مواد غذایی مناسب، همکاری نزدیک با اکیپ های مبارزه با بیماریهای دامی دامپزشکی جهت مایه کوبی دامها علیه بیماریهای مختلف ضروری است.

وی، پاشیدن مواد ضدعفونی کننده در ورودی و محوطه دامداری پس از فروکش کردن سیل، سمپاشی جایگاه و بدن دامها در مقابله با انگل های خارجی پس از خاتمه رخداد سیل و همکاری در اعمال مقررات قرنطینه ای وضع شده توسط دامپزشکی منطقه را از دیگر نکات بسیار مهم خواند.

بهروزیان در پایان، پیگیری از طریق مقامات مسئول جهت تامین آب سالم و مناسب برای دامها را نیز توصیه نمود.

اداره کل دامپزشکی استان خراسان رضوی به آبزی پروان هشدار جدی داد

همچنین اداره کل دامپزشکی استان خراسان رضوی به آبزی پروان هشدار جدی داد. رئیس اداره بهداشت و مدیریت بیماری‌های آبزیان اداره کل دامپزشکی خراسان رضوی با اشاره به شرایط اخیر و وقوع سیلاب‌های مهیب در برخی استان‌ها توصیه‌ها و هشدار‌هایی را در این خصوص خظاب به پرورش دهندگان ماهی در اقصی نقاط استان اعلام داشت.

دکتر محسن نژاد در این باره گفت: اولین توصیه اکید این است که آبزی پروران، توجه به ساخت وساز ابنیه در مناطق پرخطر را داشته باشند و از هرگونه ایجاد استخردر این مراکز پرهیز کنند و دوم اینکه، لایروبی به موقع مسیر رودخانه‌ها با کمک ادارات مسئول ذیربط در اینخصوص در دستور کار قرار گیرد.

دکتر نژاد، قطع غذا دهی در هنگام مواجهه با وضعیت نامتعادل اب از نظر شفافیت و گل آلودگی واستفاده از حداکثر توان اسپلاش‌ها وهواده‌ها در مزارع و نیز استفاده از نمک به منظور کاهش استرس را خواستار شد.

وی، استفاده از ترکیبات بهبود دهنده کیفیت آب نظیر زئولیت و نیز بهره گیری از ترکیبات محرک سیستم ایمنی نظیر ویتامی C و همچنین جمع آوری ودفن بهداشتی تلفات وضدعفونی وشستشوی کانال‌ها بلافاصله پس از قطع بارندگی وفروکش سیلاب را از دیگر موارد ضروری دانست.

او در پایان استفاده از مکانیسم بیمه، جهت جبران بخشی از خسارات وارده به مزرعه با انعقاد قرارداد با شرکت‌ها وکارگزاری‌های طرف قرارداد با بانک کشاورزی را خواستار شد.

یادآور می‌گردد در استان خراسان رضوی، ۳۵۱ مزرعه پرورش ماهیان سردآبی به ظرفیت ۸۴۵۸ تن و ۱۱۸۶ مزرعه پرورش ماهیان گرم آبی به ظرفیت تولید سالانه ۲۵۴۰ تن در حال فعالیت هستند.

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->