سینما، آینه استحاله فرهنگی حضور زنان مشهدی، باعث تسلط به ابزار هنر و ادب برای تبلیغ عفاف و حجاب می‌شود یادی از غلامرضا صدیق غریب، معلم فرهیخته مشهدی| شاعری که غریب نبود تربیت ۱۵۰۰ مُبلّغ با هدف ترویج فرهنگ عفاف و حجاب در کشور نگاهی به سریال «اکازیون» به کارگردانی مسعود اطیابی| در سخیف بودن، استثنایی وجود ندارد! خلاقیت در هنر، هدایتگری در معلمی نشست طرح ملی طوبی، در مجتمع فرهنگی امام رضا (ع) مشهد برگزار شد برای معلم مهربان و روشنگرم «ناخن‌کشیدن روی صورت شفیع‌الدین»، رمانی از قاسم فتحی منتشر شد مسعود اسکویی درگذشت + علت فوت (۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۳) صفحه نخست روزنامه‌های کشور - چهارشنبه ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۳ جای خالی طنز صادق و دلسوزانه «گل آقا» تجربه‌ای دلنشین: کنسرت محسن ابراهیم‌زاده در برج میلاد محمدرضا اربابی: در نمایش «میتینگ»، با نسل جوانی رو‌به‌رو هستید که مسائل روز را می‌شناسد نگاهی به فیلم‌سینمایی «ایلیا، جست‌وجوی قهرمان» اثر سیدعلی موسوی‌نژاد| درکی درست از بازخوانی تاریخ وحقیقت
سرخط خبرها

فیلم سینمایی «شیطان صفت» به روایت مهدی صباغ‌زاده

  • کد خبر: ۱۳۱۴۲۲
  • ۰۴ آبان ۱۴۰۱ - ۱۳:۰۱
فیلم سینمایی «شیطان صفت» به روایت مهدی صباغ‌زاده
مهدی صباغ‌زاده نویسنده، تهیه‌کننده و کارگردان فیلم سینمایی «شیطان صفت» را می سازد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ مهدی صباغ‌زاده تهیه‌کننده، نویسنده و کارگردان فیلم سینمایی «شیطان صفت» که به تازگی پروانه ساخت آن از سوی سازمان سینمایی صادر شده است، درباره برنامه‌ریزی برای ساخت این فیلم توضیح داد: این فیلم قطعاً به جشنواره فیلم فجر امسال نمی‌رسد و اگر بتوانم این فیلم را با شرایط امروز سرمایه‌گذاری در سینمای ایران به مرحله تولید برسانم، کار شاهکاری انجام داده‌ام.

وی افزود: بنیاد سینمایی فارابی و یا سازمان اوج باید پای کار تولید این پروژه بیایند، چرا که کار، کار سختی است و بعید است سرمایه‌گذار بخش خصوصی بتواند پای کار تولید آن بیاید. این فیلم برای تولید نیاز به حمایت دولتی دارد و ما هم منتظر می‌مانیم تا ببینیم شرایط تولید آن چگونه فراهم می‌شود.

این تهیه‌کننده و کارگردان باسابقه درباره دشواری تولید این پروژه هم توضیح داد: فضاسازی این فیلم مربوط به اواخر سال ۵۶ می‌شود و طبیعتاً رسیدن به حال و هوای شهر تهران در آن مقطع تاریخی، هزینه‌بر است. کل فیلم هم در تهران آن سال‌ها روایت می‌شود. هم داستان فیلم درباره تاریخ معاصر است و هم روایت آن کار در قالب یک ماجرای معمایی و جنایی دشوار و وقت‌گیر خواهد بود.

صباغ‌زاده درباره سخت‌تر شدن شرایط تولید در سینمای ایران هم گفت: تردید نکنید که شرایط بسیار سخت‌تر از گذشته شده است و اوضاع اصلاً برای سرمایه‌گذاری و تولید مناسب نیست. ما برای پروانه ساخت فیلم اقدام کردیم و امیدواریم شرایط آرام و مناسب برای تولید آن پیش بیاید.

وی عنوان کرد: اگر خاطرتان باشد در زمان بحران کرونا هم تولید سینما با شرایط مشابهی مواجه بود و چرخه اکران هم متوقف شده بود. وقتی مخاطب به سینما نمی‌رود، سرمایه‌ای که برای تولید یک فیلم می‌گذارید، به راحتی بازنمی‌گردد. باید شرایط به آرامش برسد تا امکان حضور مردم در سالن‌های سینمایی هم وجود داشته باشد. زمانی که شرایط روحی و روانی مردم در آرامش نباشد، طبیعتاً کمتر هم به سینما می‌روند. در این شرایط طبیعتاً سرمایه‌گذار هم محاسبات خود را دارد. در مقطع کرونا هم ما منتظر ماندیم تا سینماها مجدد بازگشایی شوند و در مقطع فعلی هم باید منتظر آرام‌تر شدن شرایط بمانیم.

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->