قتل سه عضو خانواده توسط پدر افسرده (۹ خرداد ۱۴۰۳) باغ بام ها مدرن ترین راه بهبود محیط زیست شهری عملکرد مثبت دولت سیزدهم در حل بسیاری از مشکلات کشور پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان‌رضوی (چهارشنبه، ۹ خرداد ۱۴۰۳) | افزایش دمای مناطق گرمسیر استان تا ۴۰ درجه! اهدای عضو بیمار مرگ مغزی در مشهد نجات‌بخش ۵ زندگی دیگر شد (۹ خرداد ۱۴۰۳) بانوان پیش از اقدام به بارداری از سلامت دهان و دندان خود اطمینان حاصل کنند ژنتیک و وراثت اصلی‌ترین علت کم‌کاری تیروئید در کودکان بیماری MS درمان قطعی ندارد، اما با مصرف دارو می‌تواند به خوبی کنترل شود والدین؛ فرزند اول را برای حضور نوزاد جدید آماده کنند بی‌احترامی، زخمی است که با کودک می‌ماند! چه زمانی وقت مداوا و جراحی چاقی در کودکان است؟ راز جوان‌تر شدن در پیری آخرین فرصت برای ازدواج‌نکن‌ها | زنگ هشدار برای تجرد قطعی یک میلیون دهه شصتی به صدا درآمد درباره بیماری «ام اس» و راه‌های پیشگیری از آن پیش‌بینی افزایش دما در غالب نقاط کشور (۹ خرداد ۱۴۰۳) خیران مدرسه‌ساز ۳۰ کلاس جدید در حاشیه مشهد می‌سازند اما و اگر‌های ثبت‌نام سرویس مدارس | چرا سامانه «سپند» در دسترس نیست؟ فروش خودرو سیل‌زده مشهدی به ۵ میلیون تومان! سرقت مسلحانه گله گوسفندان در حوالی مشهد جدال با مرگ | روایت ۲ ساعت اضطراب و دلهره در عملیات نجات جان پاکبان مشهدی گرفتار در سیل + ویدئو
سرخط خبرها

توصیه‌های بهداشتی برای جلوگیری از ابتلا به آنفلوانزا و سرماخوردگی

  • کد خبر: ۱۳۱۵۲۳
  • ۰۵ آبان ۱۴۰۱ - ۰۹:۳۲
توصیه‌های بهداشتی برای جلوگیری از ابتلا به آنفلوانزا و سرماخوردگی
مدیر گروه سلامت جمعیت، خانواده و مدارس دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: ویروس آنفلوانزا در هنگام سرفه یا عطسه و حتی صحبت کردن از طریق هوا به دیگران منتقل می‌شود، لذا توصیه می‌شود افراد نکات بهداشتی برای جلوگیری از این بیماری را رعایت کنند.

گروه جامعه| شهرآرانیوز، محمد احمدیان در گفتگو با خبرنگار ما اظهار کرد: در فصل سرد بیماری آنفلوانزا و سرماخوردگی شیوع بیشتری پیدا می‌کند، اما طی دو سال گذشته به علت استفاده از ماسک از سوی مردم آمار ابتلا به آنفلوانزا کاهش داشته است. با فروکش کردن کرونا در سال جاری و عدم استفاده مردم از ماسک آنفلوآنزا افزایش پیدا کرد.

وی افزود: سرماخوردگی و آنفلوآنزای هر دو بیماری ویروسی هستند و تنها از نظر نوع ویروس و شدت علائم با هم تفاوت دارند. علائم شروع این بیماری ناگهانی بوده و با علائمی مانند درد شدید عضلانی و مفصلی، بی‌اشتهایی، سردرد شدید، گرفتگی بینی، آبریزش بینی، عطسه، گلودرد، احساس ناراحتی شدید در قفسه سینه، سرفه خشک و شدید، خستگی و ضعف همراه است.

مدیر گروه سلامت جمعیت، خانواده و مدارس دانشگاه علوم پزشکی مشهد ادامه داد: بعضی از افراد و گروه‌های سنی که در معرض ابتلای بیشتر بوده و در صورت ابتلا احتمال عوارض بیماری نیز در آن‌ها بیشتر است شامل کودکان زیر ۵سال، زنان باردار، سالمندان بالای ۶۵ سال، بیماران مبتلا به دیابت، افراد دارای بیماری مزمن ریوی، بیماران قلبی عروقی، افراد با بیماری مزمن کلیوی و افراد دارای نقص سیستم ایمنی است.

احمدیان تاکید کرد: افرادی که دارای بیماری قلبی، ریوی، کلیوی، دیابت و ضعف عمومی هستند و همچنین به سالمندان و کارکنان مراکز درمانی توصیه می‌شود که واکسن آنفلوانزا را تزریق کنند.

وی با بیان اینکه افراد مبتلا به آنفلوانزا می‌توانند قبل و بعد از شروع علائم، بیماری را به دیگران انتقال دهند، گفت: ویروس آنفلوانزا در هنگام سرفه یا عطسه و حتی صحبت کردن از طریق هوا به دیگران منتقل می‌شود، لذا توصیه می‌شود افراد نکات بهداشتی برای جلوگیری از این بیماری را رعایت کنند.


احمدیان ادامه داد: شستشوی مکرر دست‌ها، رعایت آداب تنفسی در زمان عطسه و سرفه کردن، رعایت فاصله حداقل یک متر از افراد در زمان صحبت کردن، استفاده از ماسک، پرهیز از دست دادن، روبوسی با افراد بیمار و پرهیز بیماران از حضور در مکان‌های پر جمعیت از راه‌های پیشگیری از ابتلا به آنفلوآنزا است.


مدیر گروه سلامت جمعیت، خانواده و مدارس دانشگاه علوم پزشکی مشهد تاکید کرد: رژیم غذایی مناسب، استراحت و خواب کافی، ورزش وفعالیت بدنی مناسب و کافی، کاهش و دوری از استرس مواردی هستند که افراد را از ابتلا به بیماری‌های حاد تنفسی ایمن می‌کند.

احمدیان با اشاره به اینکه دانش آموزان می‌توانند ضمن ابتلای خود، بیماری را به سایر دانش آموزان و همچنین خانواده‌ها انتقال دهند، عنوان کرد: برای جلوگیری از ابتلا دانش‌آموزان به بیماری‌های تنفسی به ویژه آنفلوآنزا در مدارس رعایت نکات بهداشت فردی باید به آن‌ها آموزش داده شود.

وی تاکید کرد: شستشوی مکرر و صحیح دست‌ها با آب و صابون به خصوص قبل ازخوردن غذا، پرهیز از تماس دست‌ها با چشم و دهان، جلوگیری از وارد کردن اشیا خارجی مثل مداد به دهان، آموزش آداب صحیح عطسه و سرفه کردن، استفاده از دستمال کاغذی، رعایت فاصله حداقل یک متر از کسانی که تب و سرفه دارند، عدم استفاده از ظروف غذا‌خوری مشترک، استفاده شخصی از وسایل و لوازم التحریر در مدرسه و عدم حضور دانش‌آموزان بیمار در کلاس درس تا زمان بهبودی از نکاتی است که دانش‌آموزان باید در مدارس رعایت کنند.

وی گفت: مهمترین سفارش برای بهبود سریعتر بیماران داشتن تغذیه مناسب شامل سوپ و مایعات گرم، نوشیدن آب و مایعات به مقدار زیاد، استفاده از بخور و شستشوی حلق و بینی و داشتن خواب و استراحت کافی است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->