ترافیک سنگین در بزرگراه‌های مشهد (۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۳) اتوبوس‌های آلمانی به خیابان‌های مشهد می‌آیند| ورود ۴۰۰ دستگاه اتوبوس تا پایان سال ۱۴۰۳ + فیلم تاکسیران امانت‌دار مشهدی سه میلیارد ارز را به صاحبش برگرداند استفاده ۳۷ درصد مشترکین مشهدی از پاداش صرفه جویی آب (۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۳) رینگ پیرامونی بوستان کرامت مشهد ۶۵ درصد پیشرفت داشته است | عملیات احداث این پارک تا مرداد به پایان می‌رسد تعیین تکلیف یک زمین ۲۰۰۰ متر مربعی در منطقه ۹ شهرداری مشهد گلایه مردم از جولان معادن شن شویی و استخراج ماسه در  حوالی آرامگاه فردوسی جشنواره گل‌های اطلسی در باغ مشهد برگزار می‌شود ترافیک پرحجم در میدان آزادی، تقاطع کلاهدوز و میدان بهارستان مشهد (۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۳) تولد ۱۹۱ نوزاد در مأموریت‌های اورژانس پیش‌بیمارستانی دانشگاه مشهد جزئیات طرح پهنه‌بندی حریم شهر مشهد انجام بیش از ۴ کیلومتر حفاری تونل خط‌۴ قطارشهری مشهد بهره‌برداری از کندروی بزرگراه پیامبراعظم(ص) و بوستان خطی بزرگراه امام‌علی‌(ع) مشهد در تابستان ۱۴۰۳ شهروند خبرنگار | درخواست جمع‌آوری نخاله‌های ساختمانی در یکی از کوچه های بلوار امیریه‌ مشهد + پاسخ گذری بر تاریخ کوچه وحدت ۲۵ که روزگاری چسبیده به برج و باروی مشهد بود گلایه ساکنان بهمن‌۱۹/۴ مشهد از معضل رهاشدگی اراضی بزرگ‌مقیاس این محدوده برش ۸۲۴ اسکلت ساخت‌وساز غیرمجاز در سال ۱۴۰۲
سرخط خبرها

سرکنسول پاکستان در مشهد: کشمير به یک فاجعه حقوق بشری تبدیل شده است

  • کد خبر: ۱۳۱۶۶۷
  • ۰۵ آبان ۱۴۰۱ - ۱۶:۵۷
سرکنسول پاکستان در مشهد: کشمير به یک فاجعه حقوق بشری تبدیل شده است
سرکنسول پاکستان در مشهد با بیان اینکه هند به هر تاکتیک وحشیانه‌ای متوسل می‌شود تا تصرف غیرقانونی‌اش را در جامو و کشمیر ادامه دهد گفت: کشمير به مرور زمان به یک فاجعه حقوق بشری تبدیل شده است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ بعدظهر امروز پنجشنبه ۵ آبان ماه سرکنسولگری جمهوری اسلامی پاکستان در مشهد، مراسم «روز سیاه کشمیر» را برگزار کرد.

در این مراسم نماینده دفتر نمایندگی وزارت خارجه ایران، نمایندگی‌های کنسولی حاضر در مشهد، مقامات بلندپایه استان خراسان رضوی و سرکنسول جدید پاکستان حضور دارند.

«محمد شهریار» سرکنسول جدید پاکستان در مشهد ضمن ابراز تاسف از اقدامات دولت هند در نقض حقوق بشردر کشمیر، تاکید کرد که حقوق بشر جهانی است و هر کسی حق دارد در صلح و آزادی زندگی کند.

او درباره اهمیت روز سیاه کشمیر گفت: زمانی که هند و پاکستان در آگوست ۱۹۴۷ به استقلال دست پیدا کردند، براساس اصل وضع شده در طرح تقسیم مقرر شد به ایالت‌های بومی تحت امر حق انتخاب داده شود تا بر مبنای جغرافیا و بافت جمعیتی به پاکستان یا هند بپیوندند. به عنوان یک ایالت با اکثریت مسلمان با آمار ۸۷ درصدی جمعیت مسلمانان، پیوستن کشمیر به پاکستان امری بدیهی و طبیعی بود. با این وجود، در تاریخ ۲۷ اکتبر ۱۹۴۷ حاکم جامو و کشمیر، ماهاراجه هاری سینگ، با نقض اصول مقرر در " طرح تقسیم "، با توسل به نوعی مدرک نادرست و غیرقانونی الحاق به هند پیوست. در همان روز، هند با استقرار ارتش خود در سرینگر، جامو و کشمیر را با اعمال زور اشغال کرد.

شهریار در ادامه گفت: مردم جامو و کشمیر قویا در برابر اشغال غیرقانونی خاک‌شان توسط هند مقاومت کردند و جنبشی برای آزادسازی آن آغاز کردند. مقاومت و سرسختى آنان هند را مجبور کرد از جامعه جهانی برای حل مناقشه کشمیر درخواست کمک کند. با درک شکست مفتضحانه نیرو‌های مسلح اش، هند در تاریخ یک ژانویه ۱۹۴۸ به شورای امنیت سازمان ملل متوسل شد. این نهاد جهانی طی قطعنامه‌های پی در پی خود، با ملغی کردن تهاجم هند، اعلام کرد که باید همه پرسی بی طرفانه تحت نظارت این شورا برگزار گردد تا به مردم کشمیر اجازه داده شود تا خود برای سرنوشت شان تصمیم بگیرند.

این دیپلمات پاکستانی ادامه داد: در حالی که برگزاری همه پرسی همچنان طی ۷ دهه گذشته یک قول محقق نشده باقی مانده است، شرایط کشمیر به تدریج رو به وخامت نهاده و به یک فاجعه حقوق بشری مبدل گشته است. هند به هر تاکتیک وحشیانه‌ای متوسل می‌شود تا تصرف غیرقانونی‌اش را در جامو و کشمیر ادامه دهد.

سرکنسول پاکستان در مشهد تاکید کرد: بنا به این دلایل است که کشمیری‌ها هر سال در تاریخ ۲۷ اکتبر روز سیاه را گرامی می‌دارند. در این روز، کشمیری‌ها از جهانیان درخواست می‌کنند که با وجدان خود وارد عمل شوند و کشمیر را برای به دست آوردن حق‌اش یاری کنند.

او در پایان از رهبر معظم جمهوری اسلامی ایران به خاطر حمایت مستمرشان از مردم مظلوم کشمیر در جاموی تحت اشغال غیرقانونی هند تشکر کرد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->