آیین نامه توزیع اینترنتی دارو ابلاغ شد مواد غذایی که هرگز آنها را نباید با معده خالی بخورید با مصرف این میوه خوشمزه و آبدار جوان شوید اگر از زندگی خسته و کلافه شده‌اید، بخوانید چرا دمای روغن زمان سرخ کردن اهمیت دارد؟ چرا باید به قول‌هایی که به فرزندتان می‌دهید عمل کنید؟ ۵ ماده غذایی که مصرف منظم آنها به افزایش هوش کمک می‌کند ویزیت‌های نجومی روانشناسان | از ۳۵۰ هزارتومان تا ۲ میلیون تومان! کلاس‌های دانشگاه‌ها تعطیل شدند (۹ اردیبهشت ۱۴۰۳) پرشدگی کامل ۱۱ سد کشور در پی بارش‌های بهاره + جدول اهمیت خوردن صبحانه برای دانش‌آموزان | کودکان به چه ویتامینی نیاز دارند؟ آیا راهی برای افزایش قد کودکان و نوجوانان وجود دارد؟ درد در سنین رشد را جدی بگیرید آیا استفاده از تابه‌های نچسب را باید کنار گذاشت؟ آیا مابه‌التفاوت حقوق بازنشستگان تامین‌اجتماعی در اردیبهشت پرداخت می‌شود؟ افزایش حقوق بازنشستگان منتظر تایید هیات دولت است جزییات افزایش وام بازنشستگان و مبلغ اقساط و توضیحات بانک رفاه کارگران (۹ اردیبهشت ۱۴۰۳) پله‌نوردان بیشتر عمر می‌کنند | متخصصان از تاثیرات شگرف این فعالیت ورزشی بر سلامت می‌گویند
سرخط خبرها

افزایش ۳۰ درصدی درآمد حاصل از گردشگری سلامت خراسان رضوی

  • کد خبر: ۱۴۳۴۷۱
  • ۱۴ دی ۱۴۰۱ - ۱۱:۲۸
افزایش ۳۰ درصدی درآمد حاصل از گردشگری سلامت خراسان رضوی
مدیر گردشگری سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: درآمد استان از گردشگری سلامت در ۹ ماهه امسال ۲۵۰ میلیارد تومان بوده است که نسبت به مدت مشابه پارسال ۳۰ درصد افزایش نشان می‌دهد.

به گزارش شهرآرانیوز، دکتر داوود خوش شکن اظهار داشت: این درآمد توسط بیمارستان‌های دولتی و خصوصی زیر پوشش این دانشگاه در سامانه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ثبت شده است.

وی افزود: با توجه به اینکه شمار زیادی از مراکز غیربیمارستانی، مطب‌ها و کلینیک‌های زیبایی، درآمدهای خود را در سامانه وزارت بهداشت ثبت نمی‌کنند، میزان واقعی این درآمد بسیار بیشتر از مبلغ ذکر شده است و برآورد می شود چیزی حدود هزار میلیارد تومان باشد.

مدیر گردشگری سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: با وجود اینکه ناآرامی‌های اخیر بر حوزه گردشگری سلامت تاثیر منفی گذاشته و موجب کاهش ۵۰ درصدی درآمد حاصل از این محل شد، اما باز هم درآمد حوزه گردشگری سلامت نسبت به پارسال رشد چشمگیری داشته است.

رشد ۲۰ درصدی گردشگران سلامت در خراسان رضوی

دکتر خوش شکن افزود: با اقدامات انجام شده، در ۹ ماهه امسال شمار گردشگران سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد با رشدی ۲۰ درصدی مواجه شد و از ۳۰ هزار گردشگر سلامت به ۳۶ هزار نفر رسید.

وی دلیل افزایش آمار گردشگران سلامت را اجرای برخی برنامه‌های موثر در استان خراسان رضوی و دانشگاه علوم پزشکی مشهد با هدف جذب گردشگر سلامت از کشورهای ترکمنستان و تاجیکستان و بستن قراردادهای جدید با عراق عنوان کرد.

مدیر گردشگری سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد اظهار داشت: امسال بیشترین گردشگران سلامت استان مربوط به کشورهای افغانستان، عراق و بحرین بودند و بیشترین خدمات درمانی که دریافت کردند در حوزه‌های زیبایی، قلب و عروق، چشم، زنان و نازایی بود.

خوش شکن افزود: حدود ۵۵ درصد از گردشگران سلامت زن و ۴۵ درصد آنان مرد بوده اند.

وی ادامه داد: به طور میانگین روزانه ۱۳۰ گردشگر سلامت به مراکز درمانی زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد مراجعه می‌کنند.

وی بیان کرد: هم اکنون ۳۹ مرکز درمانی در خراسان رضوی دارای مجوز پذیرش گردشگر سلامت هستند که از این تعداد ۳۸ مرکز در مشهد فعالیت دارند.

مدیر گردشگری سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد به تشریح اقدامات این حوزه در سال جاری پرداخت و گفت: دریافت مجوز گردشگری سلامت برای چهار بیمارستان دکتر شیخ، عباس ناظران، جوادالائمه(ع) طبرسی و ۲۲ بهمن در مشهد و بیمارستان حضرت زهرا (س) در شهرستان فریمان، انعقاد قرارداد با آستانه مقدس علوی و عتبه مقدس مسجد کوفه و نماینده مقام معظم رهبری در عراق برای اعزام مستقیم زائر سلامت به مراکز درمانی زیرمجموعه این دانشگاه و برگزاری مستمر جلسات هفتگی گردشگری سلامت در قرارگاه اقتصاد فرهنگ و زیارت در استانداری خراسان رضوی از جمله این اقدامات بوده است.

وی با اشاره به برقراری پرواز مستقیم مسقط - مشهد و بالعکس ادامه داد: برقراری این پرواز، در راستای تسهیل ورود گردشگران سلامت از کشور عمان نیز در افزایش ورود گردشگر سلامت از این کشور موثر بوده است.

خوش شکن با اشاره به اعزام تیم‌های مدیریتی و کارشناسی به کشورهای تاجیکستان و عراق گفت: اعزام گروه هایی به کشورهای افغانستان و ترکمنستان به منظور بررسی میدانی سیمای سلامت و نیازهای درمانی این کشورها، آسیب‌شناسی فرایندهای ارجاع و اعزام زائر به مشهد مقدس، ارائه راه کارهای علمی و کارشناسی برای تقویت روابط با همسایگان در راستای اهداف راهبردی وزارت بهداشت، دولت سیزدهم و توسعه صنعت گردشگری سلامت استان خراسان رضوی نیز در دستور کار قرار دارد.

وی افزود: تهیه فرآیندهای ارایه خدمت به گردشگران سلامت از مبداء تا مبداء و از فرودگاه تا فرودگاه و معرفی این فرایند در سایت گردشگری سلامت نیز از ابتدای سال تا کنون در حال اجرا است.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->