واژگونی خودرو در مه‌ولات یک کشته و یک مصدوم در پی داشت (۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۳) برخورد سه دستگاه خودرو حادثه آفرید| نجات راننده محبوس در پراید توسط آتش‌نشانان حریق مغازه در خیابان عیدگاه اطفا شد (۱۲ اردیبهشت)+عکس انحراف مینی بوس در تبریز هشت مصدوم برجای گذاشت (۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۳) حمله افراد ناشناس به پزشکان در کرخه (۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۳) جاعلان اسناد دولتی در غرب تهران دستگیر شدند (۱۲ اردیبهشت) راز ناپدید شدن یک ماهه جوان گمشده فاش شد استرداد کلاهبردار ۱۲۰۰ میلیاردی به کشور (۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۳) از دستگیری قاتل مست ۲ زن در عروسی تا عروسی‌هایی که عزا می‌شود تاثیر منفی میکروپلاستیک‌ها بر تغییرهورمون و جنسیت جنین مهر و موم کارگاه تولید موادشوینده تقلبی در مشهد (۱۲ اردیبهشت) ماجرای گم‌شدن «یسنا»، دختر چهارساله روستای «یلی‌بدراق» + ویدئو زلزله ۴.۶ ریشتری سیرچ کرمان را لرزاند (۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۳) نامه شاگرد سپاسگزار به آقای آموزگار: معلم ازیزم عض شما بسیار عاموخطم! اعلام جرم دادستانی تهران علیه افرادی که مطالب کذب درباره پرونده نیکا شاکرمی منتشر کردند
سرخط خبرها

چگونه از قیمت و اطلاعات داروها آگاه شویم؟ + لینک سامانه اطلاعات دارویی کشور

  • کد خبر: ۱۴۷۵۰۱
  • ۰۶ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۷:۰۴
  • ۱
چگونه از قیمت و اطلاعات داروها آگاه شویم؟ + لینک سامانه اطلاعات دارویی کشور
سامانه اطلاعات دارویی کشور به منظور دسترسی آسان مردم به اطلاعات داروی راه اندازی شده است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ معاونت غذا و دارو در وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی به منظور دسترسی مردم به آخرین قیمت مصوب تمام داروها سامانه اطلاعات دارویی کشور را راه‌اندازی کرده است.

با توجه به ضرورت اطلاع رسانی به هنگام در خصوص فهرست و قیمت مصوب اقلام دارویی مردم می‌توانند از طریق درگاه سازمان غذا و دارو آخرین اطلاعات مربوط به داروها را شامل «کد ژنریک»، «قیمت مصرف کننده»، «تعداد در بسته»، «شرکت صاحب پروانه» و «کد IRC» را به دست آوردند. این اطلاعات در سامانه اطلاعات دارویی سازمان غذا و دارو قابل جستجو و مطالعه است.

با مراجعه به سامانه اطلاعات دارویی کشور و جستجوی نام داروی مورد نظر، می‌توان اطلاعات جامعی از قبیل قیمت دارو، شکل دارویی، نحوه مصرف، عوارض جانبی، تداخلات و هشدارهای دارو، شرکت تولید کننده و توزیع کننده و داروهای مشابه آن را مشاهده کرد.

در بعضی از مواقع ممکن است تغییر قیمت دارو به علت وجود فاصله زمانی زیاد بین تاریخ تولید بسته بندی دارو و تاریخ تولید آن دارو باشد و در این بین چون تولید دارو پس از تولید بسته بندی صورت گرفته نیاز است تا هموطنان از طریق سامانه اطلاعات دارویی از آخرین نرخ مصوب آن مطلع شوند.

مردم همچنین می‌توانند از طریق قسمت اطلاعات دارویی اپلیکیشن TTAC که به صورت برخط، قابل جست‌وجو و در دسترس است، فهرست اقلام و قیمت مصوب اقلام دارویی را جست‌وجو کنند. 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
مریم‌کریمی
Iran (Islamic Republic of)
۲۲:۱۴ - ۱۴۰۱/۱۲/۲۲
0
0
من‌از‌بچه‌گی‌روی‌صورتم‌‌سالک‌دارم‌روی‌لوپم‌‌دکتری‌کردم ‌ولی‌خوب‌نشود‌شما‌چی‌داروی‌دارین
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->