برخورد پراید با تریلی در خواف ۲ کشته داشت + عکس اختتامیه پویش "نان و مهر" ویژه دانش آموزان مناطق محروم برگزار شد | توزیع ۶۰هزار صبحانه گرم در ۲۲۰ مدرسه خراسان رضوی خرید ملک ورثه‌ای چه دردسرهایی دارد؟ رییس کمیته امداد: ۳۰۰ هزار میلیارد ریال وام اشتغال به مددجویان داده می‌شود قتل اشتباهی در جنوب تهران (۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۳) عبدالرسول پورعباس سرپرست سازمان ملی سنجش شد تغییر روند رسیدگی به معافیت پزشکی سربازان تصادف شدید خودرو پراید و میکسر در بزرگراه پیامبر اعظم(ص)+تصویر جزئیات برگزاری مجدد نوبت اول کنکور ویژه داوطلبان سیل‌زده (۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۳) پیش‌بینی ورود ۱۴۵ هزار گردشگر سلامت به مشهد در سال ۱۴۰۳ مصرف کدام کنسروها ممنوع است؟ طرز تهیه کیک توت‌فرنگی با مارمالاد و کرم کاستارد + عکس کشف ۷۳ فقره سرقت ضبط و پخش خودرو در مشهد دستبرد ۸ میلیاردی به یک ساعت‌فروشی در مشهد ویدئو | فرود بدون چرخ یک هواپیمای باری در فرودگاه استانبول پیش‌بینی هواشناسی خراسان رضوی و مشهد (۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۳) | تداوم بارش‌های رگباری در مشهد چه مقدار آب برای سلامت کلیه‌ها لازم است؟ بهترین روش برای نو و تمیز نگه‌داشتن فرش‌ها علت چرخش مچ پا چیست؟ عوامل خطر «زوال عقل زودرس» را بشناسید
سرخط خبرها

آغاز به کار اولین دادگاه کودک و نوجوان در مشهد

  • کد خبر: ۲۱۱۷۵۳
  • ۲۵ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۲:۴۹
آغاز به کار اولین دادگاه کودک و نوجوان در مشهد
اوایل تیرماه دو سال قبل بود که مجتمع شناسایی و کاهش آسیب‌های اجتماعی «شوق زندگی» با هدف پایش وضعیت آسیب‌های اجتماعی و حمایت از گروه‌های آسیب‌پذیر شهر، به عنوان الگویی برای محل فرماندهی متمرکز کاهش آسیب‌های اجتماعی در مشهد آغاز به کار کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، این مرکز که رفته رفته به عنوان الگویی موفق در حال گسترش به سایر کلان‌شهر‌های کشور است، در ادامه مسیر خود روز گذشته شاهد آغاز به کار اولین دادگاه کودک و نوجوان بود.

آسیب‌های اجتماعی پیچیده شده است

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه در این مراسم گفت: امروز آسیب‌های اجتماعی در دنیا پیچیده شده و یکی از دلایل آن توجه به فضای مجازی، اختلافات فرهنگی و انتقال خرده فرهنگ‌ها و تعارضات فرهنگی از گوشه گوشه دنیاست و اگر نخواهیم کار چند وجهی و پیچیده انجام دهیم، موفق نخواهیم شد.
اصغر جهانگیر اظهار کرد: زمانی که کودکان آسیب ببینند، تأثیر آن مدت‌دار خواهد بود.

تمرکز خدمات برای حل مشکلات اجتماعی

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری خراسان رضوی نیز گفت: اکنون خدمات مربوط به رفع تمام آسیب‌ها در یک مرکز متمرکز شده و با اضافه شدن دادگاه ویژه اطفال و نوجوانان این مدل توسعه پیدا کرده است.

سیدامیر مرتضوی اظهار کرد: از زحمات همه نهاد‌های مرتبط با آسیب‌های اجتماعی تشکر می‌کنم، زیرا این مدل شوق زندگی که امروز می‌بینیم، ماحصل چهار تا پنج سال تلاش مستمر و شبانه‌روزی است و اگر پشتکار و اهتمام همکاران نبود، علی‌رغم تمام سختی و موانع و محدودیت‌های قوه قضاییه نمی‌توانستیم به موفقیت برسیم.

وی افزود: اکنون خدمات مربوط به رفع تمام آسیب‌ها در یک مرکز متمرکز شده و با اضافه شدن دادگاه ویژه اطفال و نوجوانان، این مدل توسعه پیدا کرده و در کشور الگو است. تصمیم به توسعه آن داریم و نکته حائز اهمیت این است که مأموریت‌ها و وظایف نباید وابسته به شخص باشد، بلکه این مدل باید آن‌قدر پایدار باشد که بتوان آن را استمرار داد و اگر دغدغه اجتماعی و روحیه پیشگیری نباشد، کار ابتر خواهد بود.

وی بیان کرد: همچنین در راستای حل مشکلات مربوط به خانواده در نظر داریم تفاهم‌نامه‌ای با حضور دانشگاه علوم پزشکی مشهد، استانداری، شهرداری و دادگستری تحت عنوان پیوند ماندگار امضا شود تا شش ساعت دوره آموزشی قبل از ازدواج تا سه سال اول زندگی ادامه یابد.

افتتاح دادگاه کودکان و نوجوانان در مجتمع شوق زندگی

معاون دادستان مرکز خراسان رضوی نیز در این مراسم گفت: مطابق ماده ۳ حمایت از کودکان، کودکان بزهکار نیستند، بلکه یا خود بزه دیده‌اند یا بزه معارض با قانون انجام داده‌اند. بنابراین، با ایجاد دادگاه کودکان و نوجوانان در تلاش هستیم با مدل اجرایی علمی و مطابق با زیست بوم مشهد، فعالیت خود را آغاز کنیم.

نیره عابدین‌زاده اظهار کرد: شوق زندگی در حوزه پیشگیرانه با مدل اجرایی، خدمات خود را ارائه دهد و برای هر قسمت فکر شده و با انتخاب هر مدل در صورت هماهنگی این مدل با زیست‌بوم مشهد، کار تداوم می‌یابد و اگر به نفع مردم نباشد، متوقف می‌شود، در واقع موفقیت در شبکه‌سازی است.

مأموریت شورا و شهرداری در حل مشکلات اجتماعی

نایب‌رئیس کمیسیون فرهنگی شورای اسلامی شهر نیز بیان کرد: شهرداری و شورای اسلامی شهر مشهد، ذاتا یک سازمان اجتماعی هستند و وظایف متفاوتی در شناسایی و حل‌وفصل مشکلات اجتماعی دارند و یکی از اتفاقات مبارک در مشهد، ایجاد مجتمع شوق زندگی است.

مهدی ناصحی افزود: مسائل اجتماعی آثار متعددی در حوزه‌های مختلف ایجاد می‌کند و در سایه این همدلی، مشارکت و تلاش جمعی توانستیم بسیاری از شاخص‌ها را توسعه و بسیاری از بزه‌های اجتماعی را مدیریت کنیم.

آموزش ۱۵ هزار زوج مشهدی در طرح «با هم»

دیگر عضو شورای اسلامی شهر مشهد نیز بیان کرد: یکی از اقدامات شهرداری مشهد در حوزه پیشگیری، اجرای طرح باهم برای همسران مشهدی است که ۱۵ هزار زوج در این طرح آموزش دیده‌اند و از ابتدای آغاز طرح تاکنون آمار طلاق در مشهد کاهش چشمگیری داشته است.

هاشم دائمی اظهار کرد: طرح باهم، زوجین را از ابتدای زندگی تا سه سال تحت پوشش مشاوره‌های روان‌شناسی قرار می‌دهد و جزو اقدامات بسیار خوب شهرداری مشهد است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->