سیزدهمین جشنواره نشریات دانشجویی کشور در مشهد به کار خود پایان داد ثبت نام تسهیلات اقتصاد دیجیتال آغاز شد زمان رونمایی از نینتندو سوییچ ۲ رسما اعلام شد جزئیاتی جدید از پردازنده گرافیکی پلی استیشن ۵ پرو پرفروش‌ترین گوشی‌های جهان در سه‌ماهه اول سال ۲۰۲۴ با هوش مصنوعی شارژدهی گلکسی S۲۵ ده درصد بهتر می‌شود انتقال داده‌های دستگاه اندروید قبلی به دستگاه‌ اندرویدی جدید سریع‌تر می‌شود افشای مشخصات اولیهٔ Xiaomi 15 Pro ویدئو | ربات اپتیموس تسلا، مشغول کار در کارخانه خانواده آیفون ۱۷ یک عضو «اسلیم» خواهد داشت تراکنش‌های بیت‌کوین میلیاردی شد اولین تریلر از حضور شخصیت «هوملندر» در بازی «مورتال کمبت ۱» (Mortal Kombat 1) لایحه حفاظت از داده‌های شخصی در کمیسیون حقوقی دولت تصویب شد اولین تصاویر از فصل دوم سریال «آخرینِ ما» (The Last of Us) شواهد جیمز وب برای اثبات حیات فرازمینی کافی نیست هشدار به کاربران اندروید: اطلاعاتتان در خطر است! | صاحبان شیائومی بیشتر مراقب باشند! از Pixel 8a چه می‌دانیم؟ | افشای همه مشخصات گوشی جدید گوگل، پیش از رونمایی معرفی بازی «گربه‌ها و سوپ» (cats & soup) + دانلود اندروید و IOS مایکروسافت: پلیس آمریکا حق ندارد از Azure برای تشخیص چهره استفاده کند مشخصات Poco F6 Pro فاش شد انتشار تصاویر Xperia 1 IV، آخرین پرچمدار سونی
سرخط خبرها

سریع‌ترین ابررایانه جهان در مقابله با ویروس کرونا

  • کد خبر: ۲۱۷۳۷
  • ۰۲ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۷:۳۲
سریع‌ترین ابررایانه جهان در مقابله با ویروس کرونا
دانشمندان آمریکایی برای شناسایی ترکیباتی که می‌تواند از گسترش ویروس کرونا پیشگیری کند، از سریع‌ترین ابررایانه جهان استفاده خواهند کرد.

به گزارش شهرآرانیوز و به نقل از سی‌ان‌ان، گسترش کروناویروس در جهان، چالش بی‌سابقه‌ای را برای دانشمندان پدید آورده است، اما شاید سرعت گسترش کروناویروس بتواند کیفیت پژوهش‌ها را ارتقا بدهد.

 

دانشمندان "آزمایشگاه ملی اوک ریج" (ORNL) آمریکا تصمیم گرفتند تا برای ارزیابی بهتر کروناویروس، از ابررایانه شرکت "آی‌بی‌ام" (IBM) استفاده کنند که می‌تواند برای تحلیل ترکیبات دارو و این‌که چه داروهایی می‌توانند جلوی رسیدن عفونت ویروسی به سلول‌های میزبان را بگیرند، هزاران شبیه‌سازی انجام دهد.

 

این ابررایانه موسوم به "سامیت" (Summit) که سریع‌ترین ابررایانه جهان به شمار می‌رود، می‌تواند گام موثری برای ابداع موثرترین روش درمان باشد.

 

"سامیت" در بررسی‌ها توانست به ارزیابی ترکیباتی بپردازد که قابلیت اتصال به کروناویروس را دارند و می‌توانند با این کار، از چسبیدن آن به سلول‌های سالم بدن پیشگیری کنند. نتایج ارزیابی‌ها نشان داد که ۷۷ ترکیب متفاوت می‌توانند از چسبیدن کرونا به سلول‌های بدن پیشگیری کنند.

 

داده‌های این پژوهش، مسیر را برای انجام شدن پژوهش‌های آینده روشن خواهند کرد و می‌توانند تجربیات لازم را برای تولید واکسن کروناویروس فراهم کنند.

 

"سامیت" در سال ۲۰۱۴ به سفارش "وزارت انرژی ایالات متحده آمریکا" (DOE) با هدف حل کردن مشکلات جهانی ساخته و ارائه شد.

 

این ابررایانه، یک میلیون بار قوی‌تر از سریع‌ترین لپ‌تاپ‌ها کار می‌کند؛ در نتیجه به روند پژوهش‌ها سرعت می‌دهد.

 

"جرمی اسمیت" (Jeremy Smith)، مدیر مرکز بیوفیزیک مولکولی آزمایشگاه ملی اوک ریج در بیانیه‌ای گفت: نتایج این بررسی، به معنای یافتن یک روش درمانی قطعی برای مقابله با کروناویروس نیست، اما این نتایج می‌توانند به آگاهی پژوهشگران و بررسی‌های بیشتر کمک کنند.

 

این پژوهش در مجله "ChemRxiv" به چاپ رسید.

 

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->