ویدئو | اعتراف متهمان شبکه‌های فریب و قاچاق دختران در پرونده «سرویس اسکورت» دستگیری زن سارق طلا از کودکان در بیمارستان‌های مشهد + عکس ادامه واریز مستمری و حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی | زمان دقیق پرداخت معوقات حقوق فروردین مشخص شد خسارات واردشده ناشی از بارش‌های اخیر در خراسان‌رضوی بیش از ۷۵۰ میلیارد تومان است انفجار شدید ساختمان مسکونی در خیابان قائم احمدآباد مشهد + فیلم و جزئیات (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۳) آغاز ثبت‌نام متقاضیان تسهیلات سرباز ماهر در چند روز آینده + جزئیات و شرایط مورد نیاز مشمولان هوای کلانشهر مشهد امروز سالم است (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۳) ورود سامانه بارشی به کشور طی امشب (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۳) تصادف مرگبار در محور بردسکن - خلیل آباد با سه قربانی (۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۳) داروخانه‌ها با ۱۴۰۰ میلیارد چک برگشتی در آستانه ورشکستگی هستند پهبادهای آتش نشان جان ۶ نفر را از مرگ حتمی نجات دادند+تصاویر حساب مستمری بگیران بهزیستی و کمیته امداد از یک تا ۳ میلیون تومان شارژ شد (۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۳) معلمان آزاد با چه شرایطی می‌توانند در مدارس غیردولتی درس بدهند؟ زنگ خطر افزایش آلزایمر و زوال عقل در ایران به صدا درآمد طرح ساماندهی استخدام کارکنان دولت و متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان کشوری روی میز کمیسیون اجتماعی مجلس سیل ارتباط سبزوار با مرکز بخش "روداب" را قطع کرد (۲۱ اردیبهشت)
سرخط خبرها

چه افرادی باید با دارو، چاقی خود را درمان کنند؟

  • کد خبر: ۲۲۰۹۱۲
  • ۲۰ فروردين ۱۴۰۳ - ۱۹:۵۰
چه افرادی باید با دارو، چاقی خود را درمان کنند؟
کارشناس امور خدمات سرپایی و بستری دفتر نظارت و پایش مصرف فرآورده های سلامت سازمان غذا و دارو گفت: در بیمارانی که با اصلاح سبک زندگی قادر به کاهش وزن خود تا میزان هدف (عموما کاهش حداقل ۵ درصد از وزن کل بدن بعد از سه الی شش ماه)نباشند درمان دارویی پیشنهاد می شود.

به گزارش شهرآرانیوز، دکتر الناز ذوقی با بیان اینکه چاقی، یک بیماری مزمن محسوب می‌شود که شیوع آن در سطح جهانی رو به افزایش است و از عوامل اصلی وضعیت نامطلوب سلامت در اکثر کشور‌ها به حساب می‌آید، عنوان کرد: مدیریت اولیه چاقی شامل یک مداخله جامع در سبک زندگی است: ترکیبی از رژیم غذایی، ورزش، و اصلاح الگوی رفتاری برای همه افراد چاق نیاز است.

وی پیشنهاد کرد: هر فرد به صورت اختصاصی در مورد رژیم غذایی، ورزش و اهداف کاهش وزن خود از متخصص تغذیه مشاوره دریافت کند چرا که مولفه اصلاح الگوی رفتاری پیروی از رژیم غذایی و ورزش را تسهیل می‌کند.

متخصص داروسازی بالینی با توضیح اینکه منظور از درمان دارویی چاقی، دارو‌هایی هتند که  تاییدیه سازمان غذا و دارو برای کاهش وزن را دارند  از جمله این دارو‌ها آگونیستهای گیرنده GLP-۱ که گروهی از داروی شیمیایی  هستند نام برد.

به گفته دکتر ذوقی این گروه از دارو‌های درمان چاقی که فقط به صورت تجویز پزشک و با در نظر گرفتن شرایط زمینه‌ای بیماران قابل مصرف هستند موجب افزایش ترشح انسولین، کاهش میزان گلوکاگون، تاخیر در تخلیه معده و کاهش اشتها می‌شوند.

از نظر کارشناس دفتر نظارت و پایش مصرف فرآورده‌های سلامت سازمان غذا و دارو، این دارو‌ها که در ابتدا برای درمان دیابت نوع ۲ تایید شدند با مکانیسم‌هایی که باعث بهبود قند خون در دیابت می‌شود، پتانسیل خوبی در کاهش وزن دارند.

دکتر ذوقی همچنین گفت: استفاده از دارو‌های مذکور بعنوان دارو درمانی بویژه برای درمان چاقی در افراد مبتلا به دیابت، علی رغم وجود عوارض جانبی، نیاز به تزریق و هزینه بالا، بدلیل بهبود قند خون و در عین حال کاهش وزن هزینه-اثربخشی دارد.

وی در آخر بیان کرد: این گروه از داروی شیمیایی بصورت تزریق زیرجلدی روزانه یا هفتگی مصرف می-شوند وعوارض جانبی آنها بیشتر عوارض گوارشی شامل تهوع و استفراغ و اسهال است که غالبا شدت وقوع آن توسط بیماران قابل تحمل بوده و به مرور بهبود می‌یابد.

منبع: سازمان غذاودارو

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->