برگزاری جشنواره فرهنگی و ورزشی «هشت بهشت» در پارک ملت مشهد مقدس + فیلم ارتقاء حوزه مقاومت بسیج شهرداری مشهد مقدس به سازمان بسیج افشای خودکشی ۱۰ نظامی اسرائیلی در ساعات اولیه عملیات طوفان الاقصی تملک ۲۷۰ پلاک از سوی سازمان زمین و مسکن در سال ۱۴۰۲ | اختصاص ۳ هزار میلیارد ریال به حاشیه شهر مشهد کلنگ‌زنی تصفیه‌خانه لوکال آزادی مشهد در آینده‌ای نزدیک ظرفیت اشغال هتل‌های مشهد در دهه کرامت به ۷۰ درصد رسید ویژه‌ترین فضاآرایی شهری به‌مناسبت دهه کرامت در مشهد مقدس اعمال‌قانون یک هزار و ۲۴ دستگاه خودروی حادثه‌ساز در مشهد | ۷۱ نفر در تصادفات رانندگی طی ۲۴ ساعت گذشته مصدوم شدند (۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۳) ترافیک سنگین در میدان شهدا و بزرگراه‌های مشهد | فوت سرنشین پژو به دلیل واژگونی خودرو (۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۳) هوای ۹ منطقه کلانشهر مشهد «پاک» است (۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۳) برقراری سیستم گردشی غرفه‌داری در شب‌بازارهای مشهد | موافقان و مخالفان چه می‌گویند؟ مدیریت شهری مشهد، مهیای برگزاری جشن میلاد امام رضا(ع) پایان پرونده پلاک ۱۷۶ | پس از ۳ دهه، یکی از فرسایشی‌ترین پروژه‌های شهر مشهد رو به پایان است برنامه عملیاتی اجرای پروژه قطار سریع‌السیر تهران-مشهد در اردیبهشت ماه تدوین می‌شود تعیین تکیلف ۲۴۰ پرونده ارسالی در کمیسیون ماده ۵ توسط شهرداری مشهد طی سال گذشته قلندرشریف: ایستگاه سلامت خط‌دو متروی مشهد در سال ۱۴۰۳ تکمیل می‌شود مجید فاطمی‌ارفع به‌عنوان مشاور شهردار مشهد مقدس منصوب شد (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۳) افزایش ساعت خدمات‌رسانی خطوط اتوبوس‌رانی مشهد در دهه کرامت | سرویس‌دهی رایگان در روز میلاد امام‌رضا(ع) شهروند خبرنگار | درخواست رفع مشکل آسفالت محله کاظمیه مشهد + پاسخ
سرخط خبرها

روزانه ۱۵۰ تا ۲۰۰ بیمار مشکوک به کرونا در مشهد بستری می‌شوند

  • کد خبر: ۲۲۶۲۶
  • ۱۶ فروردين ۱۳۹۹ - ۰۸:۰۴
روزانه ۱۵۰ تا ۲۰۰ بیمار مشکوک به کرونا در مشهد بستری می‌شوند
متوسط روزانه حدود 150 تا 200 نفر در سطح دانشگاه علوم پزشکی مشهد و شبکه‌های وابسته به آن بستری می‌شوند که با حدود جمعیتی کمتر از 10-15 درصد نیز ترخیص صورت می‌گیرد
به گزارش شهرآرانیوز، حمیدرضا رحیمی مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان این مطلب گفت: ازهمان هفته اول شیوع کرونا سعی شد تنگنا‌هایی که وجود داشته برطرف شود. به این ترتیب هرروزه ۵ هزار کیت محافظت شخصی دراختیار ما قرار می‌گیرد که ۴ هزار کیت توسط کادر درمانی استفاده می‌شود. در واقع امکان ذخیره بخشی از ملزومات نیز میسر شده است.

وی افزود: درحال حاضر دو بیمارستان امام رضا (ع) و شریعتی به عنوان مراکز اصلی و همچنین بیمارستان قائم (عج) در مراقبت‌های ویژه به عنوان بیمارستان معین به بیماران کرونایی ارائه خدمت می‌کنند. البته برنامه‌ریزی شده که تمام تخت‌های بیمارستان امام رضا (ع) را به جز گروه‌هایی که غیر قابل انتقال هستند همانند سوختگی، به بیماران مبتلا به کرونا اختصاص دهیم. به این ترتیب دیگر وظایف بیمارستان مزبور را سایر بیمارستان‌ها انجام می‌دهند.

وی اظهار کرد:همچنین در تمام سطح شهر مراکز ۱۶ ساعته دایر شده‌اند که تا ساعت ۲۲ شب مردم را در زمینه کرونا ویزیت می‌کنند. درضمن از آنجا که مردم نسبت به دریافت خدمات درمراکزی که مبتلایان به کرونا تردد داشته اند، ناخشنود بوده و اظهارنگرانی می‌کردند، مراکز جداگانه‌ای را برای ارائه دیگر خدمات همانند واکسیناسیون و خدمات مادر و کودک تعیین شده است.

دکتررحیمی اضافه کرد: خوشبختانه ما بحران‌هایی را که سایر شهر‌ها در زمینه شیوع کرونا داشته اند را تجربه نکردیم چرا که براساس داده‌های منتشر شده از سوی وزارت بهداشت؛ با توجه به جمعیت ما میزان شیوع بالابوده، اما میزان بروز درحد کمتری قرار داشته است. به هر روی به طور متوسط روزانه حدود ۱۵۰ تا ۲۰۰ نفر در سطح دانشگاه علوم پزشکی مشهد و شبکه‌های وابسته به آن بستری می‌شوند که با حدود جمعیتی کمتر از ۱۰-۱۵ درصد نیز ترخیص صورت می‌گیرد. در واقع سعی داریم میزان ورودی مبتلایان و خروجی‌ها نزدیک به هم باشند. به هرحال در شرایط فعلی به افزایش بیمارستان‌ها برای ارائه خدمت به مبتلایان به کرونا نداشتیم. البته مراکز دیگر ما را دراین زمینه مساعدت کردند. چنانکه بیمارستان رضوی با پذیرش بیماران سکته مغزی که پیش از این مسئولیت آن‌ها با بیمارستان قائم (عج) بود؛ شرایط را به گونه‌ای فراهم کرد که خدمات این بیمارستان دراختیار بیماران کرونایی قراربگیرد.
 
منبع:قدس آنلاین
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->