آیت الله علم الهدی: کارگر باید لذت آسایش و رفاه را در خانواده خود تجربه کند آغاز فرایند مشاهده و تأیید سوابق تحصیلی داوطلبان کنکور (۹ اردیبهشت ۱۴۰۳) دستگیری بازرس قلابی رانندگان اتوبوس‌رانی در مشهد اختصاص ۴۶۰۰ میلیارد تومان اوراق مشارکت به بافت فرسوده مشهد و ادامه خط ۳ مترو مروری بر ورود رشته روان‌شناسی به مشهد و ایجاد نخستین مراکز رسیدگی به بیماری‌های روحی استاندار خراسان‌رضوی: شورا‌ها نماد حضور مردم در مدیریت کشور هستند وضعیت دیزدر، باز هم پیچیده‌تر | حق و حقوق بهره‌بردار هم به ابهامات پرونده معدن دیزدر اضافه شد نژادحسین: توسعه ورزش حاشیه شهر، در دستور‌کار شورای اسلامی است رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: کار شورا یک فضیلت انسانی است + فیلم نائب رئیس شورای عالی استان‌ها: باید نگاه ساختار سیاسی ما به شورا‌ها تغییر کند اعمال قانون ۱۸۵۱ دستگاه خودرو حادثه ساز در مشهد | ۵۱ دستگاه خودرو متخلف توقیف شدند (۹ اردیبهشت ۱۴۰۳) برگزاری سی‌وسومین نشست مدیران عامل سازمان‌های سیما و منظر کلانشهر‌های کشور در مشهد راهبرد‌های شورای ششم با تمرکز بر مردم پیش‌بینی بهره‌برداری از بوستان بانوان طرق تا پایان سال ۱۴۰۳ کیفیت هوای کلانشهر مشهد در آستانه وضعیت هشدار قرار گرفت (۹ اردیبهشت ۱۴۰۳) انتخاب شورا‌ها گامی به سوی تحقق کامل قانون اساسی است نظری: شوراها برآمده از اراده مردم و زمینه‌ساز حضور آنها در اداره امور هستند اینفوگرافی | شورای شهر مشهد به نمایندگی از مردم چه کرده است؟ ویدئو | نژاد حسین: هدف گذاری دقیق عمرانی در شورای ششم، یک خواست آگاهانه برای مردم بود
سرخط خبرها

تولید سالانه بیش از 112 میلیون بوته انواع گل در خراسان رضوی

  • کد خبر: ۲۳۱۲۹
  • ۱۹ فروردين ۱۳۹۹ - ۰۷:۴۳
تولید سالانه بیش از 112 میلیون  بوته انواع گل در خراسان رضوی
112 میلیون و 125 هزار بوته انواع گل سالانه در این استان تولید و روانه بازار مصرف می شود.
به گزارش شهرآرانیوز، سیدهاشم نقببی مدیر امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی گفت: ۱۱۲ میلیون و ۱۲۵ هزار بوته انواع گل سالانه در این استان تولید و روانه بازار مصرف می‌شود.

وی افزود: این میزان شامل ۹۲۶ هزار و ۴۳۵ بوته گل آپارتمانی، ۱۴ میلیون و ۳۴۱ هزار و ۱۵۰ بوته گل شاخه بریده، ۴۰ میلیون و ۶۶۲ هزار بوته گیاه فصلی و ۱۳۳ هزار و ۳۰۰ بوته گل زینتی است..

وی تعداد واحد‌های گلخانه‌ای اعم از گل‌های شاخه بریده، آپارتمانی، زینتی، فصلی و انواع نهال در خراسان رضوی ۷۱۰ واحد ذکر اظهار کرد: این تعداد گلخانه تامین نیمی از نیاز مردم این منطقه به انواع گل را تولید می‌کنند و باقی آن از استان‌های دیگر تامین می‌شود.

مدیر امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی گفت: با اینکه حدود ۵۰ درصد از نیاز استان به گل از استان‌های دیگر وارد می‌شود، اما برخی گل‌های شاخه بریده و آپارتمانی تولیدی این استان به کشور‌های همجوار مانند افغانستان و ترکمنستان صادر می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: مساحت گلخانه‌های گل‌های شاخه بریده مانند گل رز، داودی، شب بو و نظیر آن در استان ۱۳۸ هزار و ۳۱۴ مترمربع، گلخانه‌های گل‌های آپارتمانی مانند حسن یوسف، دیفن باخیا و پوتوس ۱۳۳ هزار و ۳۰۰ مترمربع، گلخانه‌های گل‌های زینتی ۲۷۱ هزار و ۹۱۴ مترمربع و گلخانه‌های فصلی مانند بنفشه و مینا ۷۴۵ هزار و ۲۸۵ مترمربع است.

وی بیان کرد همچنین خراسان رضوی یکی از بزرگترین تولیدکنندگان نهال‌های مثمر و غیرمثمر می‌باشد به طوری که سالانه پنج میلیون اصله نهال در این استان تولید و علاوه بر تامین نیاز داخل به استان‌های دیگر و کشور‌های همجوار صادر می‌شود.

نقیبی گفت: خوشبختانه به تناسب افزایش تعداد گلخانه‌ها و تولید انواع گل و نهال در خراسان رضوی، استقبال مردم از خرید گل افزایش یافته و باعث ایجاد امید در بین تولیدکنندگان شده است.

مدیر امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی درباره مشکلات بخش تولید گل و گیاه نیز گفت: شهرداری‌ها خریداران عمده تولیدات گل و گیاه هستند، اما این نهاد خریدار همه انواع گل بویژه گل‌های فصلی نیست.
نقیبی اظهار کرد: تاکنون تنها یک بازار مشخص توسط بخش خصوصی با عنوان اولین نمایشگاه گل و گیاه شرق کشور در شاندیز راه اندازی شده، اما فعالیت آن بیشتر در خصوص گل‌های آپارتمانی است و نیاز همه تولیدکنندگان انواع گل و گیاه و نهال را تامین نمی‌کند، بنابراین ایجاد بازار‌های دائمی دیگر ضروری است.

این مسئول در سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی گفت: اگر فضایی در قالب بازار دائمی برای تولیدکنندگان انواع گل و گیاه استان ایجاد شود کمک خیلی زیادی به توسعه بازار و تامین نیاز تولیدکننده و خریدار خواهد شد.
نقیبی ادامه داد: از سوی دیگر گل و گیاهی که به صورت قاچاق از کشور عراق وارد استان می‌شود باعث برهم زدن نظم بازار گل می‌شود که این موضوع از طریق ستاد نظارت بر بازار استان در حال پیگیری است.

وی در خصوص نرخ تسهیلات نیز گفت: نرخ تسهیلات ۱۴.۵ درصد می‌باشد و تولیدکنندگان توان بازپرداخت اقساط تسهیلات را ندارند لذا این گونه تسهیلات نمی‌تواند به توسعه بازار تولیدکنندگان کمک کند.
 
منبع:ایرنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->