تصادفات خراسان‌رضوی ۱۰ نفر را روانه بیمارستان کرد (۱۸ خرداد ۱۴۰۳) قتل زن جوان به دست شوهر کارتن‌خواب | قاتل: پول موادمخدرم را نداد، جانش را گرفتم! جاده کندوان یک‌طرفه شد (۱۸ خرداد ۱۴۰۳) آیا تب دنگی به اندازه کرونا قربانی خواهد گرفت؟ | ثبت ۲ فوتی در ایران آسیب‌های آفرودسواران برای محیط زیست خطر اُفت هوشیاری در افراد گرمازده توزیع دارو‌های غیرمجاز در مشهد (۱۸ خرداد ۱۴۰۳) چه کنیم که در خریدهای مجازی و اینترنتی سرمان کلاه نرود؟ سقوط جوان مشهدی در چاه پانزده‌متری+ جزئیات وزیر آموزش‌وپرورش در مشهد: بزرگ‌ترین مجتمع رفاهی فرهنگیان کشور تا پایان سال ۱۴۰۴ تحویل داده می‌شود + فیلم آیا می‌دانید چند رستوران‌ غیر مجاز در مشهد وجود دارد؟ خبر تکمیلی| ریزش ساختمان ۲ فوتی و یک مجروح بدحال بر جای گذاشت + تصاویر بازداشت قاتل سنگدلی که برادر را جلوی چشم خواهر به قتل رساند وزیر آموزش‌و‌پرورش: تعداد کل مدارسی که در این دوره تجهیز و ساخته شد، دوبرابر مدارس برخی کشورهاست عمو قناد از بیمارستان مرخص می‌شود (۱۸ خرداد ۱۴۰۳) حریق یک کارخانه ایزوگام در جاده کلات (۱۸ خرداد ۱۴۰۳) رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور: امیدواریم جهش مدرسه‌سازی در دولت چهاردهم ادامه پیدا کند استاندار خراسان‌رضوی: رکورد ساخت کلاس در استان شکسته خواهد شد ریزش ساختمان سه‌طبقه در پاکدشت تهران یک فوتی برجای گذاشت (۱۸ خرداد ۱۴۰۳) مرگ پسربچه سه‌ساله در مشهد بر اثر مصرف شربت متادون | بی‌احتیاطی والدین، پسربچه خردسال را به کام مرگ کشاند (۱۸ خرداد ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

ساخت سامانه نابودگر عوامل بیماری‌زا ویژه کادر درمان برای مقابله با کرونا

  • کد خبر: ۲۴۳۴۸
  • ۳۱ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۳:۲۰
ساخت سامانه نابودگر عوامل بیماری‌زا ویژه کادر درمان برای مقابله با کرونا
رئیس دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی ایران از ساخت اولین محصول دانش بنیان با عنوان «سامانه از بین برنده عوامل بیماری‌زا» با هدف مراقبت از کادر درمان در مقابله با کرونا خبر داد.
به گزارش شهرآرانیوز، رسول یار احمدی افزود: سامانه از بین برنده عوامل بیماری زا پس از طراحی و مدلسازی الگو‌های عملکردی با تمرکز بر تخریب ویروس کرونا در بخش مراقبت‌های ویژه بیماران کرونا (ICU) با همکاری شرکت‌های دانش بنیان پارس پلاسما بنیان (وابسته به دانشگاه علوم پزشکی ایران) ساخته شد.
وی با بیان اینکه این سیستم می‌تواند با راندمان ۳۰۰ درصد از کادر درمان محافظت کند، ادامه داد: این سامانه شامل دو بخش مکشی- تهویه‌ای و تصفیه‌ای است و خروجی کل آن سبب می‌شود تا تمامی عوامل پاتوژنیک حتی گاز‌ها و بخار‌ها از بین بروند.
یاراحمدی اظهارکرد: این سامانه ضمن ایجاد فضای ایزوله برای تخت بیمار بر اساس خاصیت مکندگی، از چهار قسمت پلاسما، UV، شیمیایی و حرارتی برای از بین بردن انواع ویروس، باکتری، قارچ و ... تشکیل شده است.
وی با اشاره به شروع طراحی و ساخت این سامانه از بیست و هفتم بهمن ۱۳۹۸، خاطرنشان کرد: این محصول دانش بنیان، منطبق با استاندارد‌های بین المللی است و به هیچ عنوان مشابه داخلی و خارجی ندارد و این سامانه به طور صد در صد چهار تخت بیمار را پوشش می‌دهد و حتی قابلیت افزایش تا ۸ تخت و ۱۲ تخت را هم دارد.
یار احمدی با اشاره به هوشمند سازی سامانه در فاز دوم طرح، گفت: مصرف کل انرژی این سامانه برای چهار تخت به اندازه ۱/۱ کیلووات (برابر با ۱۱ لامپ) است.
وی با بیان اینکه با راه اندازی این سامانه در بیمارستان، کادر درمان حتی بستگان بیمار می‌توانند بدون لباس حفاظت فردی بر بالین بیمار حضور یابند، افزود: این سامانه در چند روز آینده در بیمارستان حضرت رسول (ص) و به نوبت در سایر بیمارستان‌ها راه اندازی می‌شود.

منبع: ایرنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->