ویژه برنامه‌های حرم مطهر در شب میلاد حضرت معصومه(س) و روز دختر اعلام شد ویژه برنامه‌های حرم مطهر رضوی به مناسبت دهه کرامت + جزئیات شباهت‌های حضرت معصومه (س) با حضرت زهرا (س) حضرت معصومه (س) مظهر یک دختر اجتماعی در معنای دینی و اسلامی مشهدالرضا(ع)، میزبان همایش ملی «رویش امید» | رحیم‌پور ازغدی: حقوق زن و کودک، بزرگ‌ترین خط قرمز اسلام است  عطر شادی در بهشت هشتم پیچیده است | آغاز جشنی به بزرگی کرامت امام مهربانی‌ها + تصاویر رونمایی از درب طلای حرم امام رضا (ع) همزمان با آغاز دهه کرامت + فیلم و عکس حرم مطهر رضوی آماده میزبانی از زائران غیرایرانی در دهه کرامت کشف یک آغوش امن سیده جلیله فاطمه‌معصومه (س) برکتی به نام دختر | آنچه باید درباره شأن دختران در باور‌های دینی بدانیم طوفان به تاسیسات برق در مشهد و دو شهرستان خراسان رضوی خسارت زد نشست هم‌اندیشی کمیته علمداران شورای هیئات مذهبی مشهد برگزار شد مروری بر جایگاه و نقش زنان مسلمان در تاریخ صدر اسلام کینه را باید دفن کرد؛ آنچه می‌کارند مهر است نگاهی به آموزه های اسلامی درباره روابط خانواده، حدود و حقوق متقابل آنها نسبت به یکدیگر
سرخط خبرها

اصحاب فرهنگ و هنر مرجع فکری مردم در بحران ها و چالش ها

  • کد خبر: ۲۷۵۹۶
  • ۰۱ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۴:۱۲
اصحاب فرهنگ و هنر مرجع فکری مردم در بحران ها و چالش ها
جلسه اتاق فکر پسا کرونا در حوزه صنعت چاپ و تبلیغات با حضور مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی و معاون فرهنگی و رسانه این اداره کل و جمعی از فعالان عرصه تبلیغات و چاپ برگزار شد.

به گزارش شهرآرانیوز، در این جلسه مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی بر استفاده از نظرات حوزه های تخصصی فرهنگ و هنر در خصوص ادامه فعالیتهای فرهنگی و هنری بعد از تعطیلی دو ماهه تاکید کرد.
دکتر جعفر مروارید افزود: در زمانی که همه فعالیت‌ها و کسب و کارها متاثر از شیوع بیماری کرونا تعطیل شده بودند، حوزه های فرهنگی هنری، قالب فعالیت‌ها را تغییر و در فضای مجازی به کار خود ادامه دادند.

وی بیان‌کرد: وظیفه اصحاب فرهنگ و هنر و مسئولین پس از تعطیلی دو ماهه، با توجه به تاثیراتی که این تعطیلی بر ذائقه مردم گذاشته است، تغییر مدل و شیوه برگزاری فعالیت‌ها است، و برگزاری متفاوت رویدادها، به همدلی متخصصان حوزه های متنوع فرهنگی و هنری، نیاز دارد.

مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی گفت: اصحاب فرهنگ و هنر، بمثابه یک نهاد اجتماعی، در کنار مدافعین سلامت، با ایجاد پویش ها، پیام ها، برگزاری فعالیتها و آموزش های مجازی، نشان دادند حافظ سلامت مردم هستند و مرجع های فکری مردم در بحران ها و چالش های ایجاد شده می باشند.

دکتر مروارید افزود: همه با همدلی و دست در دست هم، یک جنبش اجتماعی در مقابله و پیشگیری از این بیماری راه انداختند و هنرمندان در کنار کادر درمان، پیشقراولان این جنبش بودند. مردم همان گونه که به پزشکان و متخصصین بهداشت و درمان توجه کردند، به پیام سلامت اصحاب فرهنگ و هنر نیز اهمیت دادند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->