کشف ۱۹ قبضه انواع سلاح غیرمجاز توسط پلیس مشهد راز همدلی چیست؟ دم گیلاس؛ معجونی شفابخش برای درمان بیماری‌ها آیا از تأثیر اعجاب‌آور غلات در بهبود دیابت خبر دارید؟ مشارکت ۴۷.۴ درصدی مردم خراسان رضوی در انتخابات ۱۴۰۲ براساس آمار ثبت احوال اعمال قانون ۲۱۵۶ دستگاه خودرو حادثه ساز در مشهد | مصدومیت ۷۰ نفر درتصادفات رانندگی (۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۳) خراسان رضوی دارنده رتبه هشتم ولادت در کشور در سال ۱۴۰۲ | مشهد رتبه یازدهم ولادت در استان پایین‌بودن تستوسترون چگونه بر سلامت قلب اثر می‌گذارد؟ هفدهمین جشنواره آموزشی شهید مطهری در مشهد آغاز شد کتاب‌هایی که می‌توانند سمی باشند | چیزی که درباره کتاب‌ها نمی‌دانید درباره آسم و عوامل ایجادکننده آن شهروندان همچنان از کمبود‌ها و توزیع نامناسب شیرخشک گلایه دارند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان‌رضوی | کاهش دما و بارش باران در اواخر هفته (١٨ اردیبهشت ١۴٠٣) کمبود آب و  چاره‌های پیش‌رو مشهد، میزبان جشنواره ملی بانوان امدادگر و کارآفرین | تشکیل ۸ هزار هسته کارآفرینی در جمعیت هلال‌احمر کشور + فیلم افزایش حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی از اردیبهشت ۱۴۰۳| معوقات حقوق و مستمری بازنشستگان خردادماه واریز می‌شود ماجرای مردی که همسرش را خفه کرد حداقل مستمری بازنشستگان تامین اجتماعی چقدر شد؟ +جزئیات ابلاغیه نمایندگان کارگری: میز مذاکره را ترک نکرده‌ایم و حق کارگران یک دستمزد عادلانه است انگیزه قتل مرد جوان در پاتوق اجاره‌ای در مشهد فاش شد + عکس
سرخط خبرها

پلاسما درمانی ۳۲ نفر از مبتلایان به کرونا در مشهد

  • کد خبر: ۳۰۲۷۸
  • ۲۴ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۴:۵۵
پلاسما درمانی ۳۲ نفر از مبتلایان به کرونا در مشهد
تاکنون ۳۲ بیمار مبتلا به کرونا با استفاده از روش پلاسما درمانی در مشهد تحت درمان قرار گرفتند.

به گزارش شهرآرانیوز، دانشگاه علوم پزشکی مشهد روز شنبه به نقل از فوق تخصص خون و انکولوژی این دانشگاه گزارش داد: پلاسما فرآورده خونی است که پس از جداسازی گلبول‌های قرمز و سفید و پلاکت از خون به دست می‌آید و روش پلاسماتراپی در درمان مبتلایان به کرونا کاربرد دارد.
دکتر محسن صدیق شمسی افزود: در پلاسما آنتی‌بادی‌ها و فاکتورهای انعقادی و پروتئین‌های مهم بدن وجود دارد که آنتی بادی‌های علیه ویروس کرونا از آن جمله است و سیستم ایمنی فرد بهبودیافته مبادرت به تولید آن می‌کند.
وی ادامه داد: در پلاسماتراپی باید اهدا کننده و گیرنده پلاسما مبتلا به ویروس کووید ۱۹ شده باشند و در بدن اهدا کننده به اندازه کافی آنتی بادی تولید شده باشد.

این فوق تخصص خون و انکولوژی گفت: برای دریافت پلاسمای بهبود یافتگان باید دستکم دو هفته از بهبودی کامل فرد مبتلا به کرونا بگذرد و سطح آنتی بادی‌ها در بدن وی به سطح مطلوب برسد.
وی افزود: بررسی‌ها در استفاده از روش پلاسما درمانی برای بیماران کرونایی نشان می‌دهد بیش از ۷۰ درصد بیماران با این روش بهبود کامل یافته  و از آی.سی.یو خارج شده‌اند. 
دکتر صدیق شمسی ادامه داد: با توجه به اینکه در شهریور ماه و فصل پاییز امسال احتمال شیوع دوباره بیماری کرونا وجود دارد، سازمان انتقال خون خراسان رضوی فراخوانی مبنی بر دریافت پلاسمای خون از بهبود یافتگان این بیماری منتشر کرده است تا با جمع‌آوری پلاسما، فریز و ذخیره‌سازی آن، در دوران شیوع بیماری از این فرآورده‌ها استفاده شود.
پلاسما درمانی یکی از روش‌های مداوای بیماران مبتلا به کرونا است که با کمک سازمان انتقال خون هم‌اکنون در ۶ استان کشور از جمله تهران، مشهد و کرمانشاه انجام می‌شود.  

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->