کلاس‌های دانشگاه‌ها تعطیل شدند (۹ اردیبهشت ۱۴۰۳) پرشدگی کامل ۱۱ سد کشور در پی بارش‌های بهاره + جدول بدون تفریح، «زن» افسرده و «خانواده» مختل می‌شود اهمیت خوردن صبحانه برای دانش‌آموزان | کودکان به چه ویتامینی نیاز دارند؟ آیا راهی برای افزایش قد کودکان و نوجوانان وجود دارد؟ درد در سنین رشد را جدی بگیرید آیا استفاده از تابه‌های نچسب را باید کنار گذاشت؟ آیا مابه‌التفاوت حقوق بازنشستگان تامین‌اجتماعی در اردیبهشت پرداخت می‌شود؟ افزایش حقوق بازنشستگان منتظر تایید هیات دولت است جزییات افزایش وام بازنشستگان و مبلغ اقساط و توضیحات بانک رفاه کارگران (۹ اردیبهشت ۱۴۰۳) پله‌نوردان بیشتر عمر می‌کنند | متخصصان از تاثیرات شگرف این فعالیت ورزشی بر سلامت می‌گویند پیش‌بینی رگبار باران در برخی نقاط کشور (۹ اردیبهشت ۱۴۰۳) درمان‌های طبیعی و خانگی که به کاهش معده درد کمک می‌کند خواص بی‌نظیر نخود فرنگی برای لاغری | هر فنجان نخود فرنگی چقدر کالری دارد؟ ارائه خدمات مشاوره‌ای در ۱۷ نقطه حاشیه شهر مشهد توسط خادمیاران رضوی آخرین وضعیت سلامت تنها پلنگ ایرانی باغ‌وحش مشهد | درمان «ارس» با خرد جمعی پیگیری می‌شود ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از ۱۹ اردیبهشت آغاز می‌شود | اعلام چگونگی محدوده‌بندی مدارس اسامی فرآورده‌های سلامت فاقد مجوز اعلام شد استفاده از آسانسور عمر شما را کوتاه می‌کند! ورود واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور تولید سالانه ۷۰ میلیارد نخ سیگار در کشور | اعتیاد در ۶ تا ۸ درصد مصرف‌کنندگان سیگار‌های الکترونیک
سرخط خبرها

معرفی کتاب آشپزی بدون گوشت

  • کد خبر: ۳۳۸۴۲
  • ۲۱ تير ۱۳۹۹ - ۱۷:۴۳
معرفی کتاب آشپزی بدون گوشت
«کتاب آشپزی بدون گوشت» برای گیاه‌خواران نوشته نشده است، گرچه گیاه‌خواران نیز می‌توانند از آن بهره کافی ببرند. در حقیقت، این کتاب برای همه کسانی است که ممکن است مدتی در تهیه گوشت مشکلاتی داشته باشند و لازم است بدانند چه مواد پروتئینی دیگری را می‌توان جایگزین گوشت کرد .
به گزارش شهرآرانیوز، «کتاب آشپزی بدون گوشت» برای گیاه‌خواران نوشته نشده است، گرچه گیاه‌خواران نیز می‌توانند از آن بهره کافی ببرند. در حقیقت، این کتاب برای همه کسانی است که ممکن است مدتی در تهیه گوشت مشکلاتی داشته باشند و لازم است بدانند چه مواد پروتئینی دیگری را می‌توان جایگزین گوشت کرد بی‌آنکه سلامت افراد خانواده به خطر بیفتد. راز تغذیه سالم شناخت صحیح مواد غذایی گوناگون است، به‌ویژه موادی که پروتئین به بدن ما می‌رسانند. مهم است بدانیم که برخلاف تصور عمومی، گوشت تنها ماده پروتئین‌دار نیست، بلکه یکی از مواد پروتئینی است.»

آنچه خواندید بخش ابتدایی کتاب «آشپزی بدون گوشت» نوشته گلی امامی است که با زبانی بسیار ساده و روان شما را با نحوه پخت انواع غذا‌های ساده و بدون گوشت و گیاهی آشنا می‌کند. حتی برای آسان‌تر شدن کار، وسایل اندازه‌گیری دم‌دستی مانند قاشق و فنجان و لیوان به کار می‌برد تا نیاز شما را به وسایلی مانند ترازو و پیمانه به کمترین میزان ممکن برساند. شما در این کتاب، جز اینکه با فهرستی غنی از مواد پروتئینی آشنا می‌شوید، دستورپخت ١٠٠ غذای بدون گوشت را هم یاد می‌گیرید، از آشپزی سنتی کشور خودمان (از زمان صفویه و قاجار تا امروز) و آشپزی سنتی کشور‌های دیگر مانند هند، چین، یونان، ایتالیا و اسپانیا.

گلی امامی در انتخاب غذاهایش ٢ هدف اصلی را دنبال می‌کند: یکی آنکه غذا‌ها به جای گوشت، مواد پروتئین‌دار دیگری مانند تخم‌مرغ، لبنیات و حبوبات داشته و دیگر آنکه حتما خوشمزه باشند و با ذائقه ایرانی جور دربیایند. این کتاب را نشر دوستان در قطع وزیری و ١٣٢ صفحه منتشر کرده است. در صورت موجود نبودن کتاب در بازار، توصیه می‌کنیم نسخه الکترونیک آن را تهیه و مطالعه کنید.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->