ترافیک سنگین در بزرگراه‌های مشهد و خیام شمالی (۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۳) اتوبوس‌های آلمانی به خیابان‌های مشهد می‌آیند| ورود ۴۰۰ دستگاه اتوبوس تا پایان سال ۱۴۰۳ + فیلم تاکسیران امانت‌دار مشهدی سه میلیارد ارز را به صاحبش برگرداند استفاده ۳۷ درصد مشترکین مشهدی از پاداش صرفه جویی آب (۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۳) رینگ پیرامونی بوستان کرامت مشهد ۶۵ درصد پیشرفت داشته است | عملیات احداث این پارک تا مرداد به پایان می‌رسد تعیین تکلیف یک زمین ۲۰۰۰ متر مربعی در منطقه ۹ شهرداری مشهد گلایه مردم از جولان معادن شن شویی و استخراج ماسه در  حوالی آرامگاه فردوسی جشنواره گل‌های اطلسی در باغ مشهد برگزار می‌شود ترافیک پرحجم در میدان آزادی، تقاطع کلاهدوز و میدان بهارستان مشهد (۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۳) تولد ۱۹۱ نوزاد در مأموریت‌های اورژانس پیش‌بیمارستانی دانشگاه مشهد جزئیات طرح پهنه‌بندی حریم شهر مشهد انجام بیش از ۴ کیلومتر حفاری تونل خط‌۴ قطارشهری مشهد بهره‌برداری از کندروی بزرگراه پیامبراعظم(ص) و بوستان خطی بزرگراه امام‌علی‌(ع) مشهد در تابستان ۱۴۰۳ شهروند خبرنگار | درخواست جمع‌آوری نخاله‌های ساختمانی در یکی از کوچه های بلوار امیریه‌ مشهد + پاسخ گذری بر تاریخ کوچه وحدت ۲۵ که روزگاری چسبیده به برج و باروی مشهد بود گلایه ساکنان بهمن‌۱۹/۴ مشهد از معضل رهاشدگی اراضی بزرگ‌مقیاس این محدوده برش ۸۲۴ اسکلت ساخت‌وساز غیرمجاز در سال ۱۴۰۲
سرخط خبرها

ایجاد شهر توس، به عنوان قطب گردشگری فرهنگی تاریخی به تصویب رسید

  • کد خبر: ۳۵۲۳۶
  • ۳۰ تير ۱۳۹۹ - ۱۶:۴۶
ایجاد شهر توس، به عنوان قطب گردشگری فرهنگی تاریخی به تصویب رسید
مدیرکل راه وشهرسازی خراسان رضوی از تصویب طرح ویژه راهبردی توس در شورایعالی شهرسازی و معماری خبرداد.
به گزارش شهرآرانیوز، در طرح ناحیه‌ای مشهد مصوب ۱۳۸۳با هدف تعادل بخشی و توسعه متوازن در ناحیه مشهد پیشنهاد ایجاد شهر توس، به عنوان قطب گردشگری فرهنگی تاریخی به تصویب رسید.


قدرت الله ابک در اینباره گفت: در قالب طرح مجموعه شهری مشهدمصوب۱۳۸۸، شهر پیشنهادی توس به عنوان مرکز حوزه تعادل بخش توس معرفی میشود. بر اساس مصوبه شورایعالی شهرسازی و معماری، قرارداد تهیه طرح ویژه راهبردی توس در ۹۶/۵/۲۵توسط اداره کل راه و شهرسازی منعقد شد.


وی افزود: در سال ۱۳۹۷به تایید کمیسیون ماده پنج، در اوایل سال ۱۳۹۸پس از طرح در کارگروه امورزیربنایی و شهرسازی به تصویب شورای برنامه ریزی و توسعه استان رسیده و جهت طی مراحل قانونی تصویب نهایی به شورایعالی شهرسازی و معماری ارسال گردید.


وی گفت: یکی از مهمترین چالش‌های این طرح حل موضوعات مرتبط با عرصه و حرائم شهر کهن توس بود که رایزنی‌های فراوانی را در سطح ملی با وزارت میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری می‌طلبید.


ابک اضافه کرد: این طرح امروز با پیگیری مجدانه اداره کل و همکاران حوزه معاونت شهرسازی و معماری این اداره، پس از برگزاری جلسات متعدد هماهنگی با وزارت میراث فرهنگی گردشگری و صنایع دستی و ۴جلسه کمیته فنی شورایعالی، با مساحت۳۳۹۵هکتار به تصویب نهایی شورایعالی شهرسازی و معماری رسید.


وی ادامه داد: پیش بینی سایت موزه در عرصه تاریخی، و پیشبینی کاربری‌های فرهنگی در سایر عرصه‌های شهری در راستای تقویت نقش فرهنگی توس از نکات مهم این طرح است.


مدیرکل راه وشهرسازی خراسان رضوی اضافه کرد: همچنین در تهیه این طرح حفظ ویژگی‌های طبیعی بستر مانند مسیل‌ها، مسیر درختان کهن موجود در منطقه، حفظ و صیانت از باغات و اراضی کشاورزی، احیای اثار تاریخی منطقه، و پیشبینی ساختار شبکه معابر سبز و پیاده منطبق بر این ویژگی‌ها در راستای انسجام بخشی فضایی کالبدی این عناصر، ارتقای وضعیت ساکنین بافت‌های دارای سبقه روستایی با اتکا به گردشگری پویا مورد اهتمام ویژه قرار گرفته است.


وی گفت: امیدواریم تصویب این طرح گام موثری در ارتقا جایگاه توس به عنوان مرکز فرهنگی ادب پارسی بوده و موجب ایجاد کیفیت فضایی، کالبدی و اجتماعی در منطقه گردیده و بتواند در تحقق فرمان تاریخی مقام معظم رهبری در راستای حفظ و احیای توس، نقش خود را ایفا نماید.


وی تاکید کرد: پشتیبانی ارزشمند جناب اقای مهندس یزدان پناه معاون محترم هماهنگی امور عمرانی استانداری خراسان رضوی، همکاری مستمر جناب اقای دکتر ریاضی رییس محترم کمیسیون توسعه و عمران توس و همراهی جناب اقای دکتر کلایی شهردار محترم مشهد در این زمینه برای تصویب طرح و پیشبرد اهداف آن بسیار موثر بوده است
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->