تعویض ۵۰۰ هزار کولر آبی پرمصرف در خراسان رضوی جزئیات تازه‌ترین تغییر سن و شرط بازنشستگی (۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۳) افتتاح نخستین سامانه پایش هوشمند روشنایی معابر شبکه توزیع برق کشور در مشهد رئیس دبیرخانه شورای گفت وگوی دولت و بخش خصوصی خراسان رضوی تاکید کرد؛ لزوم رفع ابهام حقوق کارکنان شرکت های خدماتی سود مرحله سوم سهام عدالت کی واریز می‌شود؟ قیمت طلا، دلار، سکه و ارز دیجیتال در بازار امروز (سه‌شنبه، ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۳) نظارت بر واحدهای صنفی طلافروش در مشهد ادامه دارد ارسال فهرست سهام‌داران مشکوک در سقوط بورس، به دادسرا چرا قیمت زعفران کاهشی شد؟ | یک درخواست از بورس جریمه ۱.۲ میلیون‌تومانی برای به‌کارگیری اتباع غیرمجاز امشب؛ آخرین مهلت انتخاب خودرو‌های وارداتی در سامانه یکپارچه (۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۳) اقساط مالیاتی اصناف بیش‌تر می‌شود نمایشگاه اینوتکس ۲۰۲۴ در تهران آغاز به کار کرد + معرفی بخش‌ها مهلت استفاده از طرح فجرانه کالابرگ الکترونیکی تمدید شد + جزئیات علت فرار پول‌ها از بورس چیست؟ (۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۳) نخستین گواهی سپرده سکه صادره خزانه بورس کالا معامله شد ماجرای تعطیلی و پلمب طلافروشی‌های مشهد چه بود؟ (۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۳) ۳۰ هزار سکه در حراج امروز فروش رفت (۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۳) پیش‌بینی ۲۵۰ همت تسهیلات بانک کشاورزی برای متقاضیان + فیلم پلمب ۲ مشاور املاک در محدوده قاسم‌آباد مشهد (۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۳) | پلمب ۱۱ بنگاه از ابتدای سال افزایش «حق مسکن» کارگران منتفی شد چرا تعداد پرواز‌های داخلی تهران-مشهد نسبت به گذشته نصف شده است؟ اندر فواید خاموشی صادرات مرغ از تمامی مرز‌ها بلامانع است مرور خاطره تلخ سال گذشته و افت ۲۰ هزار واحدی شاخص کل + نمای پایانی بازار (۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۳)
سرخط خبرها
راهنمای بازار بورس

چگونه کارگزاری خود را تغییر دهیم؟

  • کد خبر: ۳۶۶۷۹
  • ۰۸ مرداد ۱۳۹۹ - ۲۲:۲۲
چگونه کارگزاری خود را تغییر دهیم؟
در پی اختلال سامانه معاملاتی 2 کارگزاری اصلی و پر کاربر بورس یعنی آگاه و مفید بسیاری از معامله‌گران بورسی به فکر تغییر کارگزار خود افتادند. تعداد زیاد کاربران و حجم بالای درخواست‌های خرید و فروش و اختلال هسته معاملات طی ماه‌های نخست سال جاری باعث شد که بسیاری از افراد نتوانند معاملات مدنظرشان را انجام دهند و دچار زیان شوند و به فکر تغییر کارگزاری بیافتند. در این گزارش با شیوه این کار آشنا شوید.

به گزارش شهرآرانیوز؛ برای همه ما اولین انتخاب جدی بعد از ورود به دنیای بورس انتخاب کارگزار بوده است. خیلی از ما هم بعدها با بیشتر شدن تجربه و دیدن خدمات بقیه کارگزاری ها به این موضوع فکر کرده‌ایم که ای کاش در یک کارگزاری دیگر ثبت نام کرده بودم. اما معمولا با ترس از روند طولانی تغییر کارگزاری، آشنا نبودن با مراحل و نداشتن وقت کافی برای مراجعه حضوری برای این کار هیچ اقدامی نکرده‌ایم. امروز می‌خواهیم یکبار و برای همیشه این موضوع را کاملا روشن کنیم که تغییر کارگزاری چطور انجام می‌شود و اصلا چرا باید این کار را انجام بدهیم.

چرا باید کارگزار خودم را عوض کنم؟

این اولین سوالی هست که شما باید قبل از شروع فرآیند تغییر کارگزار به آن فکر کنید. بعضی از افراد صرفا به دلیل سامانه معاملاتی بهتر در یک کارگزاری یا وجود شعبه کارگزاری در نزدیکی آن‌ها کارگزار خودشان را عوض می‌کنند. در ادامه ما مهمترین دلایلی که تغییر کارگزار می‌تواند به آن ها جواب بدهد را لیست کرده‌ایم:

  • سامانه معاملاتی بهتر و سریعتر
  • پشتیبانی بهتر
  • قطعی های کمتر
  • امکان استفاده از حساب پشتیبان
  • امکان گرفتن اعتبار
  • نرم افزار همراه قدرتمند و مطمئن
  • تخفیف های متنوع
  • امتیازهای تشویقی
  • برنامه های آموزشی کارگزار برای مشتریان
  • در دسترس بودن شعبه های کارگزاری

 

شرایط و مراحل تغییر کارگزاری

قبل از هر چیز توجه کنید که شما محدودیتی در تعداد کارگزارهایی که با آن ها کار می‌کنید ندارید. در نتیجه اگر از خدمات کارگزار خودتان راضی نیستید کافیه یک کارگزار دیگر که خدمات مناسبی دارد پیدا کنید و بعد از ثبت نام، دارایی‌های خود را به این کارگزاری منتقل کنید. حالا ما مراحل تغییر کارگزاری را به صورت گام به گام برای شما معرف می‌کنیم.

گام اول: یک کارگزاری خوب پیدا کنید

برای این کار کافی است نیازهایی که دارید را لیست کنید و با استفاده از سایت کارگزاری‌ها بررسی کنید که کدام کارگزاری این خدمات را ارائه می‌دهد یا خدمات بیشتری دارد. برای دسترسی به لیست کارگزاری‌ها می‌توانید به سایت بورس تهران مراجعه کنید.

گام دوم: در کارگزاری ثبت نام کنید

برای ثبت نام در کارگزاری‌ها می‌توانید هم به صورت حضوری و هم غیر حضوری اقدام کنید. در حال حاضر اکثر کارگزاری‌ها در سایت خودشان امکان ثبت نام غیر حضوری را فعال کرده‌اند تا شما بعد از ثبت اطلاعات در این بخش روش امضای قرارداد کارگزاری را انتخاب کنید. برای امضای قرارداد تعداد زیادی از کارگزاری‌ها با دفاتر پیشخوان قرارداد دارند تا شما بتوانید با مراجعه به نزدیک ترین دفتر ثبت نام خود را تکمیل کنید. البته بعضی از کارگزاری‌ها امکاناتی مثل مراجعه نماینده به محل سکونت را هم دارند که در مورد این خدمات باید با کارگزاری هماهنگ کنید.

بعد از تکمیل ثبت نام و امضای قرادادها معمولا ظرف کمتر از یک هفته نام کاربری و رمز عبور برای ورود به سامانه معاملاتی کارگزاری برای شما ایمیل و پیامک می‌شود.

گام سوم: انتقال پول و سهام به کارگزاری جدید (تغییر کارگزار ناظر)

در این مرحله شما باید پول و سهام خودتان را به کارگزاری جدید منتقل کنید.برای انتقال پول فقط یک روش وجود دارد و آن هم دریافت وجه از کارگزار فعلی و پرداخت آن به کارگزار جدید است. اما برای انتقال سهام شما چند راه حل دارید. اولین روش فروش سهام و انتقال پول آن است که به جز در شرایط خاص اصلا توصیه نمی‌شود. دومین روش هم تغییر کارگزار ناظر است که برای این کار باید به صورت زیر اقدام کنید:

در اولین قدم باید از طریق درگاه یکپارچه ذینفعان یا مراجعه به دفاتر پیشخوان برگه گواهی سهام را تهیه کنید. بعد از تهیه کردن برگه گواهی سهام برای ثبت درخواست تغییر کارگزار می‌توانید به صورت حضوری به شعبه کارگزار جدید مراجعه کنید یا به صورت غیر حضوری و از طریق سامانه معاملاتی درخواست تغییر کارگزار ناظر را ثبت کنید. تصویر زیر فرم تغییر کارگزار ناظر را برای یکی از سامانه‌های مورد استفاده در کارگزاری‌ها نشان می‌دهد.

بعد از ثبت درخواست و بارگذاری عکس گواهی سهام، معمولا طی دو روز کاری سهام شما به کارگزاری جدید منتقل می‌شود.

البته شما می‌توانید برای اینکه تغییر کارگزار ناظر سریعتر انجام شود، قبل از ثبت درخواست مقداری از سهام شرکت مورد نظر خودتان را در کارگزاری جدید بخرید. دقت کنید که بعضی از کارگزاری ها برای این حالت گزینه‌ای به عنوان “آخرین معامله نماد در این کارگزاری انجام شده است” را ایجاد کرده‌اند. معمولا در این روش، تغییر کارگزار بعد از یک روز کاری انجام می‌شود.

در پایان مراحل بالا فرآیند تغییر کارگزاری تمام می‌شود و می‌توانید از خدمات کارگزار جدید خودتان استفاده کنید البته توجه داشته باشید که همچنان امکان استفاده از کارگزار سابق هست و کار کردن با چند کارگزار به صورت همزمان هیچ مشکلی ندارد. فقط باید حواستان باشد که در هر نماد فقط از یک کارگزار استفاده کنید تا بعدها برای مدیریت و خرید و فروش سهام با مشکل خاصی مواجه نشوید.

منبع: سیگنال

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->