کودک ۱۰ ساله چطور قاتل شد؟ | چرا کودکان نباید فیلم ترسناک تماشا کنند؟ اعترافات تکان دهنده دختر ۱۰ ساله تهرانی درباره قتل دوستش| آدمکشی را ار فیلم‌های ترسناک یاد گرفتم بارندگی و سیلاب موجب انسداد موقت محور‌های مواصلاتی خراسان رضوی شد(۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۳) گروگانگیری یک زن و دخترش مقابل مجتمع پالادیوم+تصاویر راه ارتباطی ۲۰ روستای کلات خراسان رضوی بر اثر سیل قطع شد ۳۶ مصدوم در تصادف زنجیره‌ای در جاده نیشابور (۲۰ اردیبهشت) مسدود شدن ۶ جاده در خراسان رضوی بر اثر ریزش کوه و سیلاب هدیه روز دختر چی بخریم؟ دستگیری ۱۴ سرشبکه یک شرکت هرمی در مشهد عوامل ابتلا به حساسیت فصلی چیست؟ | راه‌هایی برای کاهش علائم آلرژی صدور هشدار نارنجی هواشناسی برای خراسان رضوی و ۵ استان دیگر (۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۳) قتل زن جوان توسط برادرش در مشهد به خاطر حرف مردم + عکس هشدار جهادکشاورزی مشهد به کشاورزان، دامداران، مرغداران، زنبورداران و گلخانه‌داران آزمون شفاهی احراز صلاحیت اخذ پروانه تخصصی روان‌شناسان خراسان رضوی در مشهد برگزار شد پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان‌رضوی (پنجشنبه و جمعه ۲۰ و ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۳) | تداوم بارش باران در استان تا جمعه جاده‌های خراسان‌رضوی بارانی و لغزنده است | کاهش دید افقی در محور تربت‌جام_صالح‌آباد (۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۳) این فرودگاه در ۳۰ سال گذشته هیچ باری را گُم نکرده است! آب نیسان چیست؟ + روش تهیه، خواص و ادعیه
سرخط خبرها

علائم کرونا و تب کریمه کنگو مشابه اند

  • کد خبر: ۳۶۷۶۲
  • ۰۹ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۲:۲۰
علائم کرونا و تب کریمه کنگو مشابه اند
رئیس گروه مدیریت بیماری‌های قابل انتقال بین انسان و حیوان مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت با تاکید بر اینکه ذبح دام به مناسبت عید قربان باید در کشتارگاه‌های مجاز انجام شود، نسبت به برور بیماری تب کریمه کنگو هشدار داد
به گزارش شهرآرانیوز، رئیس گروه مدیریت بیماری‌های قابل انتقال بین انسان و حیوان مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت با تاکید بر اینکه ذبح دام به مناسبت عید قربان باید در کشتارگاه‌های مجاز انجام شود، نسبت به برور بیماری تب کریمه کنگو هشدار داد و گفت: با توجه به اینکه علائم اولیه در تب کریمه کنگو کاملا مشابه علائم بیماری کووید ۱۹ است این موضوع می‌تواند تشخیص بیماری را به تعویق بیاندازد.

 دکتر بهزاد امیری گفت: امسال علاوه بر مشکلاتی که سابق بر این در بحث بیماری‌های قابل انتقال بین انسان و حیوان داشتیم، بحث اپیدمی بیماری کرونا هم وجود دارد و بر اساس هماهنگی‌هایی که با سازمان دامپزشکی و شهرداری‌ها به عمل آمده قرار است در تهران دیگر میدان عرضه دام نداشته باشیم و افرادی که قصد قربانی کردن دام دارند از طریق کشتارگاه‌ها به صورت نیابتی این کار را انجام دهند.

وی درباره شرایط انجام قربانی در سایر نقاط کشور، تصریح کرد: در سایر نقاط کشور همچنان میادین عرضه دام فعال هستند و ما توصیه می‌کنیم اولا دام را حتما از این مراکز که تحت نظارت سازمان دام‌پزشکی است تهیه کنند، زیرا کارشناسان دام پزشکی در این مراکز مسقر هستند و نسبت به معاینه بالینی دام‌ها اقدام می‌کنند و چنانچه دامی بیمار شناسایی شود آن را حذف می‌کنند. نکته دوم این است که حتما دام باید در کشتارگاه‌هایی که تحت نظارت سازمان دامپزشکی است قربانی شود و به هیچ وجه دام را در اماکن عمومی و منازل ذبح نکنند.

امیری ادامه داد: علاوه بر سایر بیماری‌های منتقله از دام به انسان از آنجایی که در فصل فعالیت کنه‌ها هستیم، بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو (cchf) نیز موضوع جدی است؛ این بیماری یک بیماری ویروسی است که از طریق گزش کنه به دام انتقال می‌یابد و اگر در طی زمانی که دام به ویروس آلوده است، دام توسط فردی بدون رعایت مسائل بهداشتی و وسایل محافظتی ذبح شود امکان انتقال ترشحات آلوده به ویروس از بدن دام به انسان وجود خواهد داشت و باعث بیماری می‌شود. گاهی ممکن است این بیماری علائم واضحی نداشته باشد، ولی با توجه به اینکه علائم اولیه در تب خونریزی دهنده کاملا مشابه علائم بیماری کووید ۱۹ است این موضوع می‌تواند تشخیص بیماری را به تعویق بیاندازد که عواقب بد نگران کننده‌ای خواهد داشت.

وی تاکید کرد: دام باید از مراکز مجاز تحت نظارت سازمان دامپزشکی تهیه شده و در کشتارگاه‌های مجاز صنعتی ذبح شود. افرادی که کار ذبح دام را در این مراکز انجام می‌دهند باید وسایلی نظیر چکمه، دستکش، لباس مناسب استفاده کنند و دست‌های خود را قبل و بعد از ذبح دام ضد عفونی کنند. یکی از مشکلاتی که سابق بر این داشتیم این بود که افرادی که اقدام به ذبح دام در اماکن عمومی و خانه‌ها می‌کردند، خونابه‌ها در جوی‌های اطراف روان می‌شد که علاوه بر آنکه می‌توانست باعث بیماری شود، از منظر بهداشتی هم مشکلاتی ایجاد می‌کرد.

امیری خاطرنشان کرد: زمانی که دام ذبح شد نباید برای مصرف گوشت آن تعجیل کرد و باید حداقل ۲۴ ساعت در دمای ۴ درجه سانتی‌گراد نگه‌داری شود. در مورد مصرف جگر و سایر احشا نیز باید حداقل ۴۸ ساعت صبر کنند، زیرا اگر دام آلوده به ویروس cchf باشد باید اجازه دهیم آن پدیده که گلیکولیز در لاشه مستقر شود و باعث شود اسیدیته گوشت پایین بیاید که اگر ویروسی هم وجود داشت از بین برود.
 
ایسنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->