درگیری ۲ همکلاسی در شوش رنگ خون گرفت (۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳) دستگیری ۵ شرور و مخل نظم و امنیت در مشهد ماجرای آن کوچه بن بست واریز هدیه ۲ میلیون تومانی روز معلم به حساب معلمان تا امشب | پرداخت معوقات حق‌التدریس‌ها تا ۲ هفته دیگر بغل نویسی بر روی شیشه و بدنه خودرو ممنوع «سه‌شنبه‌های مهر» ادامه دارد | افتتاح پیش دبستانی و دبستان خیرساز در بخش رضویه مشهد با اعتبار ۳۰ میلیارد ریال گُرگرفتگی در خانم‌ها و آنچه باید بدانند چگونه رنج‌هایمان را به گنج تبدیل کنیم؟ چه حرف‌هایی را به کودکان نباید بزنیم؟ آبله مرغان تا چند روز واگیر دارد؟ | برای آبله مرغان چی بخوریم؟ توصیه‌های طلایی برای خواب سالمندان علاقه وافر نوجوان‌ها به متفاوت بودن! واریز هدیه روز معلم به حساب فرهنگیان سراسر کشور افزایش ۴۰ درصدی حقوق بازنشستگان از پایان اردیبهشت ۱۴۰۳ | متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان اجرا می‌شود خبر رییس مجلس درباره حقوق اردیبهشت | قالیباف: دولت باید متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان را این ماه اجرا کند دستگیری ۲۵ داوطلب متقلب در مرحله اول کنکور ۱۴۰۳ فصل بحرانی آب در مشهد | وزارت نیرو، خراسان‌رضوی را در فهرست ۴ استان با وضعیت آبی نامطلوب اعلام کرد خبر جدید برای بازنشستگان | تصمیمات جدید صندوق بازنشستگی کشوری در خصوص پرداخت معوقات، وام و بیمه تکمیلی
سرخط خبرها

طرز تهیه کیک خیس

  • کد خبر: ۴۱۶۲۹
  • ۱۵ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۱:۵۹
  • ۱
طرز تهیه کیک خیس
کیک خیس بافت نرم و اسفنجی دارد. طعم شکلاتی  این کیک آن را در بین انواع کیک‌های خانگی بی نظیر کرده است.
سمیه اخترشناس | شهرآرانیوز؛ امروز می‌خواهیم پخت یکی از خوشمزه‌ترین کیک‌های خانگی را آموزش دهیم: کیک خیس. بافت نرم و اسفنجی این کیک و طعم شکلاتی اش آن را در بین انواع کیک‌های خانگی بی نظیر کرده است. پخت ساده و راحت این کیک امتیاز دیگر آن است. یعنی می‌توانید بدون نیاز به فر یا توستر آن را آماده کنید.
 
 
مناسب برای: ۸ نفر
مدت زمان پخت : ۹۰ دقیقه
قیمت تمام شده برای هر نفر: ۱۵۰۰ تومان
 
 

مواد لازم:

  • روغن   ۱/۵ لیوان
  • آرد شیرینی   ۲ لیوان
  • شکر   ۱/۵ لیوان
  • شیر   ۱/۵ لیوان
  • کاکائو   ٤ قاشق غذاخوری
  • تخم مرغ   ۳ عدد
  • وانیل  یک هشتم قاشق چای خوری
  • بیکینگ پودر    یک قاشق غذاخوری
 
کیک خیس
 
۱. داخل ظرفی شیر، شکر، روغن و کاکائو را با هم زن خوب هم بزنید تا یکدست شود. از مواد به اندازه یک لیوان برای سس روی کیک بردارید و درون ظرف دیگری بریزید.
 
کیک خیس
 
 
۲.داخل ظرف دیگری تخم مرغ‌ها و وانیل را مخلوط کنید و خوب هم بزنید. سپس آن را به مخلوط شیر، روغن، شکر و کاکائو اضافه کنید و باز با هم زن هم بزنید.
 
کیک خیس
 
 
 
۳. آرد و بیکینگ پودر را ۳ بارالک کنید و کم کم به مخلوط اصلی اضافه کنید. در این مرحله دیگر نباید از هم زن استفاده کنید. با یک قاشق، مواد را خوب با هم ترکیب کنید.
 
کیک خیس
 
 
۴. کف قالب، کاغذ بگذارید ومواد را درون آن بریزید. بعد هم کف قابلمه‌ای که نو نباشد یک کاتر فلزی (وسیله‌ای که برای قالب زدن شیرینی استفاده می‌شود) بگذارید وقالب را روی آن قرار بدهید. از دم کن برای در قابلمه استفاده کنید و اجازه بدهید کیک به مدت یک ساعت با شعله کم بپزد. بعد از خارج کردن کیک از قالب، سسی را که برداشته بودید روی آن بریزید و بعد از خنک شدن کیک، آن را سرو کنید.
 
نکته: این کیک را می‌توان با فر و توستر هم پخت. در فر کیک را باید با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد و به مدت ٤٥ دقیقه و در توستر با دمای ۱۶۰ درجه سانتی گراد از پایین به مدت ۳۵ دقیقه بپزید.
 
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۱
ی چیز خوب
Iran (Islamic Republic of)
۱۸:۳۰ - ۱۴۰۰/۱۱/۰۱
0
0
خوب بود. ولی بعضی چیز هارو بلد نبودید بیشتر توجه کنیـــــد
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->