دستگیری ۱۴ سر شبکه یک شرکت هرمی در مشهد عوامل ابتلا به حساسیت فصلی چیست؟ | راه‌هایی برای کاهش علائم آلرژی صدور هشدار نارنجی هواشناسی برای خراسان رضوی و ۵ استان دیگر (۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۳) قتل زن جوان توسط برادرش در مشهد به خاطر حرف مردم + عکس هشدار جهادکشاورزی مشهد به کشاورزان، دامداران، مرغداران، زنبورداران و گلخانه‌داران آزمون شفاهی احراز صلاحیت اخذ پروانه تخصصی روان‌شناسان خراسان رضوی در مشهد برگزار شد پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان‌رضوی (پنجشنبه و جمعه ۲۰ و ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۳) | تداوم بارش باران در استان تا جمعه جاده‌های خراسان‌رضوی بارانی و لغزنده است | کاهش دید افقی در محور تربت‌جام_صالح‌آباد (۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۳) این فرودگاه در ۳۰ سال گذشته هیچ باری را گُم نکرده است! آب نیسان چیست؟ + روش تهیه، خواص و ادعیه هدیه ۴۰۰هزار تومانی تامین‌اجتماعی به بیمه‌شدگان برای خرید کتاب + شرایط و نحوه دریافت بُن مرگ پدروپسر مشهدی براثر برق‌گرفتگی آخرین وضعیت همسان‌سازی حقوق بازنشستگان کشوری و تامین اجتماعی (۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۳) افزایش ابتلا به سرطان‌های گوارش با مصرف مایعات داغ و غذا‌های فرآوری شده بهترین راه‌های پیشگیری از عفونت لثه کوتاه درباره جشن‌های نوظهور به عنوان سنت‌های جدید خانواده‌ها کدام غذا‌ها و ویتامین‌ها در کاهش یبوست تاثیر دارند؟ آماده‌سازی ۳ مکان جدید برای ساماندهی انبار‌های ضایعات در مشهد
سرخط خبرها

سازمان جهانی بهداشت: امید است تا پایان سال ۲۰۲۰ واکسن کرونا داشته باشیم

  • کد خبر: ۴۵۹۶۵
  • ۱۵ مهر ۱۳۹۹ - ۲۳:۵۰
سازمان جهانی بهداشت: امید است تا پایان سال ۲۰۲۰ واکسن کرونا داشته باشیم
دبیر کل سازمان جهانی بهداشت از آماده‌شدن واکسن کرونا تا پایان سال ۲۰۲۰ و توزیع عادلانه آن ابراز امیدواری کرد.
به گزارش شهرآرانیوز، دبیر کل سازمان جهانی بهداشت روز سه شنبه نسبت به آماده شدن واکسن کرونا تا خاتمه سال ۲۰۲۰ ابراز امیدواری کرد.

 «تدروس ادهانوم گیبریس» دبیرکل سازمان جهانی بهداشت خواستار همبستگی و تعهد سیاسی همه سران جهان برای اطمینان از توزیع عادلانه واکسن کرونا درهنگام عرضه آن شد.

وی در این باره گفت: «ما به واکسن نیاز خواهیم داشت و امید است تا پایان سال جاری این واکسن را داشته باشیم.»

طبق آخرین آمار دانشگاه جانز هاپکینز، دستکم ۳۵ میلیون و ۳۹۸ هزار و ۱۰ نفر از مردم سراسر جهان به کرونا آلوده شده و از آن میان یک میلیون و ۴۲ هزار و ۶۷۹ نفر نیز جان خود را از دست داده‌اند و دستکم ۲۴ میلیون و ۶۴۵ هزار و ۶۴۲ نفر بهبود یافته‌اند.

آمریکا همچنان بیشترین تعداد مبتلایان به کرونا و قربانیان این ویروس در جهان را دارد و پس از آن هند با ۶ میلیون و ۶۲۳ هزار و ۸۱۵ مورد ابتلا و ۱۰۲ هزار و ۶۸۵ مورد فوتی و برزیل با چهار میلیون و ۹۱۵ هزار و ۲۸۹ مورد ابتلا و ۱۴۶ هزار و ۳۵۲ مورد فوتی در رده‌های دوم و سوم کشور‌های جهان با بیشترین تعداد مبتلایان به کووید-۱۹ قرار دارند.
 
 
منبع:فارس
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->