واژگونی خودرو در مه‌ولات یک کشته و یک مصدوم در پی داشت (۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۳) برخورد سه دستگاه خودرو حادثه آفرید| نجات راننده محبوس در پراید توسط آتش‌نشانان حریق مغازه در خیابان عیدگاه اطفا شد (۱۲ اردیبهشت)+عکس انحراف مینی بوس در تبریز هشت مصدوم برجای گذاشت (۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۳) حمله افراد ناشناس به پزشکان در کرخه (۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۳) جاعلان اسناد دولتی در غرب تهران دستگیر شدند (۱۲ اردیبهشت) راز ناپدید شدن یک ماهه جوان گمشده فاش شد استرداد کلاهبردار ۱۲۰۰ میلیاردی به کشور (۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۳) از دستگیری قاتل مست ۲ زن در عروسی تا عروسی‌هایی که عزا می‌شود تاثیر منفی میکروپلاستیک‌ها بر تغییرهورمون و جنسیت جنین مهر و موم کارگاه تولید موادشوینده تقلبی در مشهد (۱۲ اردیبهشت) ماجرای گم‌شدن «یسنا»، دختر چهارساله روستای «یلی‌بدراق» + ویدئو زلزله ۴.۶ ریشتری سیرچ کرمان را لرزاند (۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۳) نامه شاگرد سپاسگزار به آقای آموزگار: معلم ازیزم عض شما بسیار عاموخطم! اعلام جرم دادستانی تهران علیه افرادی که مطالب کذب درباره پرونده نیکا شاکرمی منتشر کردند
سرخط خبرها

کلاهبرداری به سبک پول قرضی!

  • کد خبر: ۴۷۵۴۹
  • ۳۰ مهر ۱۳۹۹ - ۱۱:۰۰
  • ۱
کلاهبرداری به سبک پول قرضی!
رئیس مرکز تشخیص و پیشگیری از جرایم سایبری پلیس فتای ناجا نسبت به کلاهبرداری از شهروندان در پوشش دریافت وجه قرضی از آشنایان خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، رئیس مرکز تشخیص و پیشگیری از جرایم سایبری پلیس فتای ناجا نسبت به کلاهبرداری از شهروندان در پوشش دریافت وجه قرضی از آشنایان خبر داد.

سرهنگ علی‌محمد رجبی، دراین باره افزود: متاسفانه از یکی از عمده‌ترین جرائمی که در حوزه فضای مجازی در کشور رخ می‌دهد مربوط به برداشت های غیرمجاز و کلاهبرداری‌های مالی است که در این میان یکی از شیوه‌ها کلاهبرداری در پوشش دریافت کمک از آشنایان برای واریز وجه است.


وی ادامه داد: در این شیوه افراد سودجو به شیوه‌های مختلف به لیست دوستان یا دفترچه تلفن شهروندان دسترسی پیدا می‌کنند که عمدتا یا از طریق هک کردن و دسترسی غیرمجاز وارد حساب اینستاگرام، تلگرام و ... شهروندان شده و به اطلاعات دوستان و شماره تماس آنها دسترسی پیدا می‌کنند یا به شیوه های مختلفی اطلاعات دوستان قربانی را پیدا کرده و اقدام به ایجاد صفحات و پروفایل‌های جعلی به نام و تصویر شهروندان کرده و از آن طریق با نزدیکانش ارتباط مجازی برقرار می‌کنند.


رجبی با بیان اینکه مجرمان در مرحله بعد، بدون آنکه شهروند از ورود غیرمجاز به پروفایلش یا ایجاد پروفایلی جعلی به نام خودش باخبر باشد، پیام‌هایی به دوستان او می‌فرستند، گفت: در این پیام‌ها که از آنان خواسته می‌شود که با توجه به مشکل مالی که پیش آمده مبلغی را به حسابش واریز کنند و در ادامه یک شماره کارت برای این افراد فرستاده شده و با طرح ادعاهایی نظیر اینکه شماره کارت متعلق به شریک، فروشنده و ... است، از افراد خواسته می شود که مبلغ خود را به آن شماره واریز کنند.


رئیس مرکز تشخیص و پیشگیری از جرایم سایبری پلیس فتای ناجا ادامه داد: در این شیوه صاحب پروفایل هیچ نقشی نداشته و صرفا از اعتبار او میان نزدیکان و دوستانش سوءاستفاده شده و مبالغی به حساب افراد کلاهبردار واریز می‌شود. به همین دلیل نیز توصیه و هشدار همیشگی پلیس به شهروندان این است که اولا مراقب به اشتراک گذاشتن اطلاعات خود و دوستانشان در فضای مجازی باشند تا به راحتی فردی متوجه روابط و شناسایی نزدیکان افراد نشود. همچنین امنیت پروفایل ها و حساب های کاربری خود در فضای مجازی را ارتقاء دهند تا امکان نفوذ یا هک کردن آن از بین برود.


رجبی اضافه کرد: همچنین شهروندان باید توجه داشته باشند که اگر با چنین پیام ها و درخواست هایی روبه رو شدند حتما با خود فرد تماس گرفته و پس از صحبت تلفنی و اطمینان از صحت موضوع مبلغ را واریز کنند و به سوال و جواب پیامکی در این خصوص بسنده نکنند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
علی
Iran (Islamic Republic of)
۱۱:۵۷ - ۱۴۰۰/۰۸/۲۲
0
0
کلاه برداری میخواست انجام بشه و نشده و فرد تشخیص داده که کلاه برداری میخواد بشه. ایا اون که تشخیص داده و کلاه برداری صورت نگرفته تکلیف کلاه برداری که موفق به کلاه برداری نشده و هیچ سابقه ای نداره چی میشه؟
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->