واژگونی خودرو در مه‌ولات یک کشته و یک مصدوم در پی داشت (۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۳) برخورد سه دستگاه خودرو حادثه آفرید| نجات راننده محبوس در پراید توسط آتش‌نشانان حریق مغازه در خیابان عیدگاه اطفا شد (۱۲ اردیبهشت)+عکس انحراف مینی بوس در تبریز هشت مصدوم برجای گذاشت (۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۳) حمله افراد ناشناس به پزشکان در کرخه (۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۳) جاعلان اسناد دولتی در غرب تهران دستگیر شدند (۱۲ اردیبهشت) راز ناپدید شدن یک ماهه جوان گمشده فاش شد استرداد کلاهبردار ۱۲۰۰ میلیاردی به کشور (۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۳) از دستگیری قاتل مست ۲ زن در عروسی تا عروسی‌هایی که عزا می‌شود تاثیر منفی میکروپلاستیک‌ها بر تغییرهورمون و جنسیت جنین مهر و موم کارگاه تولید موادشوینده تقلبی در مشهد (۱۲ اردیبهشت) ماجرای گم‌شدن «یسنا»، دختر چهارساله روستای «یلی‌بدراق» + ویدئو زلزله ۴.۶ ریشتری سیرچ کرمان را لرزاند (۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۳) نامه شاگرد سپاسگزار به آقای آموزگار: معلم ازیزم عض شما بسیار عاموخطم! اعلام جرم دادستانی تهران علیه افرادی که مطالب کذب درباره پرونده نیکا شاکرمی منتشر کردند
سرخط خبرها

دست دادن با مشت و آرنج باعث شیوع کرونا می‌شود؟

  • کد خبر: ۴۹۴۴۸
  • ۲۱ آبان ۱۳۹۹ - ۱۲:۰۴
دست دادن با مشت و آرنج باعث شیوع کرونا می‌شود؟
عضو ستاد ملی مقابله با کرونا با بیان اینکه در پی شیوع کرونا برخی زدن مشت‌ها و آرنج‌ها به یکدیگر را جایگزین دست دادن کرده‌اند، گفت: این دو حرکت بسیار اشتباه است و باعث انتقال ویروس کرونا می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز؛ عضو ستاد ملی مقابله با کرونا با بیان اینکه در پی شیوع کرونا برخی زدن مشت‌ها و آرنج‌ها به یکدیگر را جایگزین دست دادن کرده‌اند، گفت: این دو حرکت بسیار اشتباه است و باعث انتقال ویروس کرونا می‌شود.

دکتر مسعود مردانی افزود: یکی از مهم ترین توصیه پزشکان برای جلوگیری از انتقال ویروس کرونا به یکدیگر رعایت فاصله فیزیکی است در حالی که در دست دادن با مشت یا زدن آرنج دست ها به یکدیگر نه تنها این موضوع نادیده گرفته می شود بلکه اینگونه ارتباط نیز موجب انتقال ویروس از فردی به فرد دیگر خواهد شد.

ضدعفونی گرمابه های عمومی پس از استحمام هر فرد

این استاد دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در خصوص گرمابه های عمومی و نحوه نگهداری آن نیز گفت: همه مکان های عمومی در صورت رعایت نکردن پروتکل های بهداشتی باعث گردش افزایش انتقال بیماری کرونا خواهد شد و گرمابه های عمومی نیز از این امر مستثنی نبوده و پس از هر بار استفاده باید ضد عفونی شود.

دکتر مردانی اظهار داشت: البته در این مورد جای نگرانی نیست و حتی اگر فردی به ویروس کرونا مبتلا باشد و از حمام عمومی استفاده کند می شود پس از شست وشوی حمام آن مکان را با آب وایتکس رقیق شده ضد عفونی کرد.

خشکشویی ها برای ضد عفونی البسه از ماده هیپوکلریت

عضو ستاد ملی مقابله با کرونا همچنین در خصوص خشکشویی ها گفت: مسئولان خشکشویی ها علاوه بر رعایت پروتکل های بهداشتی برای جلوگیری از انتقال ویروس کرونا از طریق شست وشوی لباس ها باید از ماده هیپوکلریت استفاده کنند زیرا این ماده شیمیایی موجب از بین رفتن این ویروس می شود.

الکل بالای ۷۰ درصد استفاده کنید

این استاد دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در خصوص این شایعه که استفاده مکرر از الکل برای ضد عفونی کردن دست ها تاثیر خود را از دست می دهد، افزود: در صورت دسترسی نداشتن به آب و صابون، استفاده از الکل بالای ۷۰ درصد برای ضد عفونی دست ها علاوه بر اینکه مورد تاکید پزشکان است بلکه یکی از مناسب ترین راهها برای جلوگیری از انتقال ویروس کرونا به انسان به شمار می رود.

ماسک های سه لایه مناسب ترند  

عضو ستاد ملی مقابله با کرونا همچنین در مورد ماسک های مناسب برای جلوگیری از انتقال و آلوده شدن به بیماری کرونا نیز گفت: ماسک های سه لایه در جلوگیری از انتقال و آلوده شدن به بیماری کرونا در مقایسه با دیگر ماسک ها مناسب تر و از وضعیت بهتری برخوردارند اما در صورت دسترسی نداشتن به اینگونه ماسک ها مهم استفاده از هر نوع ماسک است که حداقل تا حدودی بتواند مانع از انتقال این بیماری شود.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->