درگیری خانواده‌های اسرای صهیونیست با نیروهای پلیس در تل آویو آمریکا:حمله به رفح را تایید نکرده‌ایم | ارسال بمب به اسرائیل را کوتاه مدت متوقف کرده ایم حمله رژیم صهیونیستی به مناطق مسکونی نوار غزه سه شهید و ۱۶ زخمی برجای گذاشت + فیلم (۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۳) شهادت ۳ مبارز گردان‌های قدس در جنوب لبنان واکنش سوریه به حمله احتمالی اسرائیل به رفح ادعای مضحک وزیر دفاع آمریکا درباره ایران واکنش کرملین به اتهام دخالت روسیه در سوءقصد به جان زلنسکی شهادت و زخمی‌شدن چندین فلسطینی در حملات جدید رژیم صهیونیستی سازمان جهانی بهداشت: رفح را ترک نمی کنیم | اینجا سوخت فقط برای ۳ روز دیگر وجود دارد واکنش حماس به کشف یک گور دسته جمعی دیگر در بیمارستان الشفا غزه اوکراین از زندانیان به عنوان نیروی جنگی استفاده می‌کند محمد اسلامی: منطق آمریکایی‌ها قلم‌کردن پاها و خلع سلاح است حمله ترکیبی حزب‌الله لبنان به موضع صهیونیستی «المالکیه» (۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۳) حمله موشکی از نوار غزه به سرزمین‌های اشغالی (۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۳) وزیر جنگ رژیم صهیونیستی: تابستان داغی خواهیم داشت حملات پهپادی و موشکی حزب‌الله به دو مقر ارتش اسرائیل جنایت جدید صهیونیست‌ها؛ کشف سومین گور جمعی در بیمارستان الشفا ارتش روسیه دو روستای دیگر را در اوکراین تصرف کرد دستور ویژه رئیس جمهور برای حل مشکل اشتغال استان‌های دارای نرخ بالای بیکاری شبکه مخابرات خراسان رضوی برای مرحله دوم انتخابات در پایداری کامل قرار گرفت
سرخط خبرها

شهید فخری‌زاده که بود؟ | همه چیز از لحظه شهادت تاکنون + اینفوگرافیک

  • کد خبر: ۵۱۰۱۴
  • ۰۸ آذر ۱۳۹۹ - ۱۵:۴۱
  • ۱
شهید فخری‌زاده که بود؟ | همه چیز از لحظه شهادت تاکنون + اینفوگرافیک
شهید فخری‌زاده که بود؟ همه چیز از لحظه شهادت این دانشمند کشورمان تاکنون را در اینفوگرافیک زیر ببینید.

به گزارش شهرآرانیوز - محسن فخری‌زاده مهابادی‌؛ زاده سال ۱۳۳۶ در شهر قم از فرماندهان سپاه پاسداران در زمینه موشکی بود و پیش از ورود به برنامه اتمی ایران سابقه همکاری با شهید حسن تهرانی مقدم را داشت.

 

زندگینامه محسن فخری‌زاده (۱۳۳۶- ۱۳۹۹)

وی در تاریخ ۷ آذر ۱۳۹۹ در آبسرد دماوند ترور شد و در پی شدت جراحات به شهادت رسید. او پیش از این حادثه ریاست سازمان پژوهش و نوآوری وزارت دفاع را برعهده داشت.

 

نیویورک تایمز پیش از این نوشته بود: فخری‌زاده یکی از پنج شخصیت ایرانی بود که نامش در فهرست ۵۰۰ نفره قدرتمندترین افراد جهان که از سوی نشریه آمریکایی فارن پالیسی منتشر می‌شود، قید شده بود. در قطعنامه ۱۷۴۷ شورای امنیت که در تاریخ ۲۴ مارس ۲۰۰۷، علیه فعالیت‌های هسته‌ای ایران تصویب شده نام وی جزو افراد تحریم شده قرار داده شده بود.

 

شهید فخری‌زاده که بود؟ | همه چیز از لحظه شهادت تاکنون + اینفوگرافیک

 

آمریکایی‌ها، او را «صندوقچه اسرار» برنامه هسته‌ای ایران قلمداد می‌کردند که همواره در تعیین موضع ایرانی‌ها در مذاکرات، نقشی مخفیانه ولی مؤثری داشته‌است. طبق نظر آژانس بین‌المللی انرژی اتمی تا زمانی که با فخری‌زاده گفت‌وگوی مستقیم انجام نشود، نمی‌توان در میزان ورود ایران به دانش هسته‌ای، اظهار نظر کرد.

 

فخری‌زاده سال‌ها توسط موساد زیر نظر بوده و هدف شماره یک اسرائیل بوده ‌است.

 

یوسی ملمن کارشناس و تحلیل‌گر ارشد نظامی-امنیتی روزنامه هاآرتص نوشت: موساد یک بار دیگر نیز برای ترور وی اقدام کرده بود که ناکام ماند.

 

ترور وی در سالگرد ترور دیگر دانشمند هسته‌ای ایران مجید شهریاری روی داد که اسرائیل در کانون اتهام اقدام بدان قرار دارد.

 

بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر اسرائیل، محسن فخری‌زاده را به عنوان مدیر پروژه آماد معرفی کرده و اشاره کرده بود که او به عنوان رئیس سازمان پژوهش‌های نوین دفاعی (سپند) بسیاری از چهره‌های کلیدی برنامه هسته‌ای ایران را در مجموعه خود داشته ‌است.

 

محمدجواد ظریف در موضع‌گیری پس از ترور فخری‌زاده گفت: نشانه جدی از نقش اسرائیل در ترور وجود دارد.

 

اینفوگرافیک؛ همه چیز از لحظه شهادت محسن فخری‌زاده تاکنون

 

شهید فخری‌زاده که بود؟ | همه چیز از لحظه شهادت تاکنون + اینفوگرافیک

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
Sk
Iran (Islamic Republic of)
۱۵:۲۳ - ۱۳۹۹/۰۹/۱۰
0
0
خب چرا به این راحتی باید ترور بشن از این فرزندان ارزشمند کشورمون بیشتر مراقبت بشه
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->