چهارمین حمله مقاومت عراق به یک پایگاه رژیم صهیونیستی (۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۳) حمله اسرائیل به غرب رفح پنج شهید برجای گذاشت + فیلم (۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۳) المیادین جزییات موافقت حماس با طرح آتش بس پیشنهادی را منتشر کرد آرایش جنگی تانک‌های رژیم صهیونیستی در ۲۰۰ متری گذرگاه رفح دبیرکل اتحادیه عرب: اسرائیل برای رفح نقشه شومی دارد حمله پهپادی دیگر مقاومت عراق به اهداف اسرائیلی؛ این‌بار جولان اشغالی (۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۳) استقبال ایران از پاسخ حماس به طرح سیاسی پایان جنگ علیه غزه دومین حمله مقاومت عراق به اراضی اشغالی در کمتر از ۲۴ ساعت (۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۳) تظاهرات علیه نتانیاهو به خشونت کشیده شد + فیلم (۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۳) حمله رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان (۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۳) کابینۀ جنگ اسرائیل یورش به رفح را تصویب کرد روسیه یک نظامی آمریکا را بازداشت کرد یائیر لاپید: یک نفر نتانیاهوی دیوانه را متوقف کند اردوغان با تقدیر از حماس: اسرائیل باید با آتش بس موافقت کند گفتگوی تلفنی امیرعبداللهیان و هنیه (۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۳) سردار غیاثی: انقلاب اسلامی، امروز بیش از هر زمان دیگری نیازمند توسعه گروه‌های جهادی است ماکرون: فرانسه به دنبال جنگ با روسیه نیست حمله پهپادی مقاومت عراق به پایگاه هوایی رژیم صهیونیستی + فیلم اختلافات نتانیاهو و رئیس شاباک بالا گرفت جزئیات توافق پیشنهادی آتش‌بس در غزه
سرخط خبرها

بایکوت انتخابات پارلمانی ونزوئلا ازسوی اپوزیسیون

  • کد خبر: ۵۱۸۹۷
  • ۱۷ آذر ۱۳۹۹ - ۱۳:۰۸
بایکوت انتخابات پارلمانی ونزوئلا ازسوی اپوزیسیون
انتخابات پارلمانی روز یکشنبه ونزوئلا، درحالی برگزار شد که سیاست‌مداران اپوزیسیون این کشور از پیش، این انتخابات را بایکوت کرده بودند.
هدی جاودانی | شهرآرانیوز؛ مادورو، رئیس‌جمهور ونزوئلا و حزب حاکم سوسیالیست این کشور، به‌دنبال تسلط بر آخرین نهاد دولتی‌ای است که اپوزیسیون ونزوئلا، هم‌اکنون اکثریت آن را تشکیل می‌دهند. تحلیل‌گران سیاسی بر این عقیده‌اند که این اقدام مادورو، آخرین بارقه‌های دموکراسی را نیز در ونزوئلا از بین خواهد برد.

رهبر اپوزیسیون و رئیس کنونی کنگره ونزوئلا، خوآن گوآیدو، اعلام کرده است که این انتخابات را باطل می‌داند و آن را بایکوت می‌کند. وی همچنین از مردم ونزوئلا خواسته است که در انتخابات مشارکت نکنند. گوآیدو قرار است طی روز‌های آینده، با برگزاری یک رفراندوم، پایان‌دادن به دوران ریاست‌جمهوری مادورو و برگزاری مجدد انتخابات را به پرسش بگذارد.

بیش از ۵۰ کشور دنیا، ازجمله ایالات متحده آمریکا، مشروعیت خوآن گوآیدو را به‌عنوان رهبر ونزوئلا به رسمیت شناخته‌اند. از طرف دیگر، مادورو نیز پیش از برگزاری انتخابات، با هیئت‌هایی از ایران، روسیه و ترکیه دیدار‌هایی داشته است. درحالی‌که دولت ونزوئلا تحریم‌های ظالمانه آمریکا را تجربه می‌کند، به‌دنبال این انتخابات، به‌طور قطع بر کنگره این کشور تسلط پیدا خواهد کرد.
این تنش‌ها در حالی است که هنوز مشخص نیست که مردم ونزوئلا در کدام سمت از این ماجرا ایستاده‌اند و در بحبوحه بحران اقتصادی و مهاجرت میلیون‌ها نفر از مردم ونزوئلا، کدام یک از این دو نفر، محبوبیت بیشتری میان مردم کشور خود دارند.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->