ماجرای افزایش حق مسکن ۱۴۰۳ کارگران چه بود؟ | معاون وزیر کار مُنکر شد اخبار فروش حواله خوردو جانبازان تکذیب شد قیمت توافقی با دلار ترجیحی | کالا‌ها با دلار چند تومانی وارد می‌شوند؟ یک کیلو گوشت مرغ، چند؟ (۹ اردیبهشت ۱۴۰۳) رئیس اتاق بازرگانی ایران: ایران دهمین تولیدکننده بزرگ موادمعدنی دنیاست خرید کدام نوع طلا برای سرمایه‌گذاری بهتر است؟ رئیس اتاق مشترک ایران و افغانستان: نمایشگاه اکسپو فرصتی برای امیدبخشی به بخش خصوصی در ایران است فروشندگان پرقدرت در صحنه بورس امروز ظاهر شدند + عکس (۹ اردیبهشت ۱۴۰۳) محکومیت هزار میلیارد ریالی برای عرضه خارج‌ازشبکه گندم در خراسان‌رضوی واردات ۱.۸ میلیارد دلار طلا برای رفع تعهد ارزی در سال گذشته اولویت اختصاص ارز به صنایع داخلی اعلام شد ریزش قیمت دلار به کانال ۵۰ هزار تومان (۹ اردیبهشت ۱۴۰۳) برنامه جلسات اتاق بازرگانی ایران در نمایشگاه ایران اکسپو ۲۰۲۴ قیمت طلا و سکه در بازار امروز مشهد (۹ اردیبهشت ۱۴۰۳) | ادامه ریزش قیمت در بازار تکلیف جدی دولت به وزرا؛ نرخ رشد اقتصادی هر دستگاه در سال ۱۴۰۳ هدف‌گذاری شد ایران‌خودرو قیمت جدید هایما S۷ را اعلام کرد (۹ اردیبهشت ۱۴۰۳) دلار ارزان شد، کالا نه | شهرآرا علت کاهش‌نیافتن قیمت اقلام را پس از فروکش‌کردن تلاطم‌های ارزی بررسی می‌کند نبود کارگر ماهر دلیل افزایش حوادث ناشی از کار کاهش قیمت دلار حباب سکه را کوچک کرد + جدول (۹ اردیبهشت ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

بازار کساد و گران میوه در آستانه شب یلدا + آخرین قیمت‌ها

  • کد خبر: ۵۲۱۸۷
  • ۱۹ آذر ۱۳۹۹ - ۱۴:۵۸
بازار کساد و گران میوه در آستانه شب یلدا + آخرین قیمت‌ها
رئیس اتحادیه میوه و تره بار مشهد گفت: شاهد افزایش قیمت ۵۰ تا حدود ۴۰۰ در صدی در میوه‌ها نسبت به سال گذشته هستیم که به دلیل شرایط اقتصادی مردم تقاضا را تحت تاثیر گذاشته است.

طنین همتی|شهرآراانیوز، مصدق در خصوص وضعیت قیمت میوه در آستانه شب یلدا اظهارکرد: قیمت میوه را عرضه و تقاضا تعیین می‌کند و قیمت ثابتی نمی‌توان برای میوه تعیین کرد و هرچه تقاضا زیاد باشد و عرضه کم باشد در افزایش قیمت تاثیر می‌گذارد. اما اکنون ما با کمبود تقاضا به دلیل افزایش قیمت‌ها در میوه، و تعطیلی واحد‌های مثل تالار پذیرایی، رستوران مواجهیم در که در تقاضا تاثیر گذاشته است.

 

قیمت میوه در سطح عمده فروشی در بازار میوه و تره بار

به گفته وی میوه انار که معمولا بیشترین متقاضی ر در این ایام دارد بسته به کیفیت آن از ۱۰ هزار تومان تا حدود ۱۷ هزار تومان به فروش می‌رسد. قیمت پرتقال جنوب بین ۱۶ هزار تومان و ۲۲ هزار تومان عرضه می‌شود. پرتقال شمال از ۷ هزار تومان تا ۱۴ هزار تومان عرضه می‌شود. سیب از قیمت ۶ هزارتومان تا حدود ۱۴ هزار تومان ایت که این‌ها قیمت‌های عمده فروشی است. نارنگی هم از ۸ هزار تومان تا ۲۰ هزار تومان قیمت آن متفاوت است.

 

انگورشاهرود هم که الان بیشتر دربازار موجود است هم از ۹ هزار تومان تا ۱۴ هزار تومان عرضه می‌شود. خرمالو هم از ۱۲ هزار تومان تا ۲۰ هزار تومان به فروش می‌رسد. هندوانه هم از ۱۵۰۰ تومان تا ۳ هزار تومان به فروش می‌رسد. پریب فوروت هم از ۵ هزار تومان قیمتش شروع می‌شود تا ۹ هزار تومان. لیمو شرین هم از ۸ هزار تومان تا ۱۳ هزار تومان داریم. گلابی از ۱۲ هزار تومان تا ۲۲ هزار تومان عرضه می‌شود. کیوی هم ۸ تا ۱۸ هزار تومان در بازار عرضه می‌شود.

 

همچنین قیمت میوه امروز، ۱۹ آذرماه در بازار روز شهرداری مشهد، پرتقال تامسون شمال حدود ۱۳۴۲۰ تومان، هندوانه آرژانتینی ۲۲۰۰ تومان، کیوی ۱۵ هزارتومان، انگور شاهرودی ۱۳۳۴۰ تومان، موز برند ویژه (پریما و یونیفروت) ۲۸۳۰۰ تومان، لیموشیرین ۸۵۰۰ تومان و نارنگی پچ واکسی جنوب ۱۳۴۲۰ تومان است؛ که این‌ها قیمت میوه‌های درجه ۱ در بازار روز شهرداری است.

 

مصدق در پاسخ به اینکه چرا در بعضی از میوه بازه قیمتی فاصله زیادی دارد و حتی از میوه و تره بار تهران بعضی قیمت‌ها بالاتر است یادآورشد: معمولا میوه‌ها از سراسر ایران به این مرکز سرازیر می‌شود و مسلما در قیمت عرضه آن تاثیر می‌گذارد. اما خوب مشهد نسبت به یک سری مناطق فاصله دارد که در قیمت تاثر گذار است.

 

وی افزود: اگر بعضی از محصولات بازه قیمتی آن زیاد است به دلیل کیفیت، رنگ، طعم و از طرفی مسافتی که محصول به این اینجا منتقل شده تاثیر می‌گذارد.

 


وی ادامه داد: این قیمت‌ها در سطح عمده است که اگر در خرده فروشی عرضه شود ۳۰ درصد مجاز هستند به این قیمت‌ها اضافه کنند، اما به دلیل اینکه ما شاهد افزایش قیمت‌ها هستیم و بازار آنچنان کشش ندارد و بعبارتی تقاضا کم است در سطح خرده فروشی‌ها حتی تا زیر قیمت هم به فروش می‌رسد و فروشنده از سود خود کم می‌کند.

 

افزایش قیمت ۵۰ الی ۴۰ درصدی میوه نسبت به مدت مشابه سال گذشته

رئیس اتحادیه میوه و تره بار مشهد بابیان اینکه قیمت‌ها امسال خیلی افزایش قیمت داشته اظهارکرد: ما بین ۵۰ تا ۳۰۰ الی ۴۰۰ درصد افزایش قیمت داشتیم که عمده دلیل آن بخشی از آن مربوط به صادرات باشد و هزینه‌های جانبی مثل حقوق و دستمزد کارگر، کرایه حمل و نقل، افزایش قیمت کود و سم تاثیر گذار بوده است.

 

خرید تعدادی میوه به جای خرید کیلویی

مصدق گفت: میوه در بازار فراوان است، اما به دلیل گرانی در تقاضا هم اثر گذاشته است. با توجه به وضع اقتصادی که مردم دارند حتی میوه را تعدادی می‌خرند دیگر گذشت زمانیکه به صورت کیلویی میوه خریداری می‌شد و هرکس به اندازه بودجه‌ای که دارد خرید می‌کند.

 

به گفته رئیس اتحادیه میوه وتره بار مشهد ما شاهد کاهش ۳۰ درصدی تقاضا در بازار هستیم؛ که تعطیلی تالار پذیرایی‌ها، رستوران‌ها و اغذیه‌ها که قبلا از ما صیفی جات خریداری می‌کردند و حتی جلساتی که در ادارات دیگر برگزار نمی‌شود هم عمده دلیل کاهش تقاضا است.

 

افزایش تقاضا برای ایجاد میوه فروشی 

مصدق ادامه داد: ما حدود ۳۵۰۰ واحد صنفی در حوزه میوه و تره بار در سطح مشهد داریم که تقاضا برای ایجاد این واحد صنفی و کار توسط کارگران به دلیل اینکه این صنف در گروه یک قرار دارد و تعطیلی شاملش نمی‌شود افزایش پیدا کرده است با اینکه کار پرزحمتی هم است، اما برای گذاران زندگی به این حرفه وارد می‌شوند و ممکن است بعضی هایشان به ضرر واحد را جمع کنند، چون کاری است که بنظر ساده است، ولی کار فنی و پر زحمتی است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->