یک کیلو گوشت مرغ، چند؟ (۹ اردیبهشت ۱۴۰۳) رئیس اتاق بازرگانی ایران: ایران دهمین تولیدکننده بزرگ موادمعدنی دنیاست خرید کدام نوع طلا برای سرمایه‌گذاری بهتر است؟ رئیس اتاق مشترک ایران و افغانستان: نمایشگاه اکسپو فرصتی برای امیدبخشی به بخش خصوصی در ایران است فروشندگان پرقدرت در صحنه بورس امروز ظاهر شدند + عکس (۹ اردیبهشت ۱۴۰۳) محکومیت هزار میلیارد ریالی برای عرضه خارج‌ازشبکه گندم در خراسان‌رضوی واردات ۱.۸ میلیارد دلار طلا برای رفع تعهد ارزی در سال گذشته اولویت اختصاص ارز به صنایع داخلی اعلام شد ریزش قیمت دلار به کانال ۵۰ هزار تومان (۹ اردیبهشت ۱۴۰۳) برنامه جلسات اتاق بازرگانی ایران در نمایشگاه ایران اکسپو ۲۰۲۴ قیمت طلا و سکه در بازار امروز مشهد (۹ اردیبهشت ۱۴۰۳) | ادامه ریزش قیمت در بازار تکلیف جدی دولت به وزرا؛ نرخ رشد اقتصادی هر دستگاه در سال ۱۴۰۳ هدف‌گذاری شد ایران‌خودرو قیمت جدید هایما S۷ را اعلام کرد (۹ اردیبهشت ۱۴۰۳) دلار ارزان شد، کالا نه | شهرآرا علت کاهش‌نیافتن قیمت اقلام را پس از فروکش‌کردن تلاطم‌های ارزی بررسی می‌کند نبود کارگر ماهر دلیل افزایش حوادث ناشی از کار کاهش قیمت دلار حباب سکه را کوچک کرد + جدول (۹ اردیبهشت ۱۴۰۳) کارِ «طرح ساماندهی کارکنان» قبل پایان کار مجلس یازدهم تمام شود رهن و اجاره در منطقه الهیه مشهد چقدر است؟ + جدول (۹ اردیبهشت ۱۴۰۳) معاون امور کار وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی: پیشنهادی برای افزایش حق مسکن کارگران نداریم کالابرگ الکترونیک یک ماه زودتر از یارانه نقدی شارژ می‌شود
سرخط خبرها

کاهش ۲۵درصدی جوجه‌ریزی نتیجه حمایت‌نکردن دولت از بخش تولید است

  • کد خبر: ۵۵۰۸۷
  • ۱۷ دی ۱۳۹۹ - ۱۵:۵۸
کاهش ۲۵درصدی جوجه‌ریزی نتیجه حمایت‌نکردن دولت از بخش تولید است
رئیس اتحادیه مرغداران مرغ تخم‌گذار خراسان رضوی گفت: بی‌توجهی به تولید، باعث کاهش ۲۵درصدی جوجه‌ریزی و تولید و بی‌رغبتی مرغداران برای تولید تخم‌مرغ شده است.

طنین همتی|شهرآرانیوز، بعد از کشمکش‌هایی یک‌ساله‌ای که دامداران و مرغداران بر سر کمبود و گرانی نهاده‌های دانی داشتند، اکنون به‌نظر آرامشی نسبی در این بازار به وجود آمده است، اما اثرات این آشفتگی در کاهش تولید تخم‌مرغ و بی‌رغبتی مرغدار همچنان ادامه دارد. به‌گفته رئیس اتحادیه مرغداران مرغ تخم‌گذار خراسان رضوی، اگر حمایت‌نکردن‌های دولت در بخش تولید ادامه‌دار باشد، قطعا در سال آینده هم شاهد کاهش تولید خواهیم بود.

 

موسوی‌نژاد در ادامه افزود: و‌اسطه‌ها با سوءاستفاده، از این افزایش و کاهش قیمت‌ها بیشترین سود را می‌برند، اما در آخر نابسامانی در قیمت تخم‌مرغ به گردن تولیدکننده می‌افتد. ما در بخش کشاورزی همیشه این مشکل را داشتیم که فاصله تولید تا مصرف خیلی زیاد بوده است. از سازمان صنعت و معدن هم درخواست شده است که بر بازار و مراحل توزیع تخم‌مرغ نظارت کند تا شاهد جولان واسطه‌بازی‌ها نباشیم.

 

به‌گفته موسوی‌نژاد، برگزاری جلسات برای کنترل قیمت تخم‌مرغ زمانی که با افزایش قیمت مواجه هستیم هم کار خوبی است، اما به شرط اینکه در این زمان‌ پشتیبانی امور دام نیز از تولیدکننده حمایت کند. متأسفانه وقتی قیمت‌ها کاهش می‌یابد، تولیدکننده با در بسته مواجه می‌شود.

 

وی افزود: امیدوارم که تولیدکننده هیچ‌وقت متضرر نشود، ولی اگر چنین اتفاقی افتاد، مسئولان همین حساسیت داشته باشند و دل‌سوزانه از تولیدکننده حمایت کند. متأسفانه در این یک سال نتیجه این بی‌توجهی به تولید، کاهش تولید تخم‌مرغ و کاهش ۲۵درصدی جوجه‌ریزی و بی‌انگیزه‌ای و بی‌رغبتی برای تولید تخم‌مرغ بوده است.

 

رئیس اتحادیه مرغداران مرغ تخم‌گذار در ادامه تصریح کرد: بهای تمام‌شده تخم‌مرغ برای مرغدار ۱۴هزار و۸۵۰ تومان است، اما مرغدار مکلف است هر کیلو را ۱۴هزار تومان عرضه کند و مبلغ مصرف‌کننده هم ۱۶هزار و‌۹۰۰تومان باشد. اعلام کردیم هر میزان تخم‌مرغ مورد نیاز تنظیم بازار را در اختیارش قرار می‌دهیم. همچنین تقاضا کردیم که سازمان صنعت، معدن و تجارت خراسان رضوی به مرغدار اجازه دهد که خودش تولیدش را عرضه کند تا دست واسطه هم کوتاه شود.

 

وی تأکید کرد: مشکل نهاده تا قسمتی رفع شده است. شاید تخم‌مرغ در مقطعی گران باشد، اما برای تخم‌مرغ نباید مقطعی تصمیم‌گیری کنیم و باید بازه زمانی یک سال را در نظر بگیریم و اینکه میانگین قیمت فروش تخم‌مرغ مرغدار از ابتدای سال چند بوده است. ما امسال تخم‌مرغ 5000تومانی هم فروختیم. امسال که قیمت مصوب تخم‌مرغ ۱۲هزار تومان بود، تخم‌مرغ ۱۰هزار تومانی هم فروختیم. باید میانگین قیمت در یک بازه زمانی مشخص در نظر گرفته شود. مرغدار ۳ماه ضرر کرده و هیچ‌کس پاسخگو نبوده است، پس نباید مقطعی تصمیم بگیریم.

 

موسوی‌نژاد ادامه داد: ما باز هم تأکید می‌کنیم که مرغدار برای عرضه مستقیم تخم‌مرغ آمادگی دارد و برای در اختیار قرار دادن تخم‌مرغ به اصناف هم اعلام آمادگی کردیم.

وی درباره وضعیت صادرات تخم‌مرغ یادآور شد: صادرات تخم‌مرغ از ابتدای مهرماه ممنوع است و صادراتی انجام نمی‌شود و ما هیچ‌گونه مجوزی برای صادرات نداشتیم. به‌دلیل مشکل تأمین نهاده دانی که مرغدار از ابتدای سال درگیر آن بود، خیلی از جمعیت طیور کاهش پیدا کرد، به‌طوری‌که دیگر مثل گذشته مازاد تولید برای صادرات نداریم و تولید و مصرف در یک نقطه برابر قرار دارد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->