موشک‌های تاروس به اوکراین نخواهد رفت ادعای رسانه صهیونیستی: اکثر مسئولان اسرائیلی موافق توافق مبادله اسرا هستند ترکیه ناو هواپیمابر می‌سازد شلیک ۳۰ موشک به پایگاه میرون اسرائیل توسط حزب الله لبنان + فیلم (۹ اردیبهشت ۱۴۰۳) نتانیاهو از صدور حکم بازداشتش وحشت زده است خودروی یک وزیر صهیونیست واژگون شد + فیلم زلنسکی: حداقل به هفت سامانه دفاع هوایی نیاز داریم حزب الله قادر است الجلیل را محو کند عربستان، اولین مقصد «بلینکن» رسانه عبری: عملیات رفح یک اشتباه است شیخ نعیم قاسم: جنگ باعث بازگشت شهرک نشینان نخواهد شد مخبر: ایران به دنبال روابط برد برد با کشورهاست مخبر: توسعه روابط با کشورهای آفریقایی راهبرد اساسی ایران است تحولات «غزه»، محور سفر وزیر خارجه ترکیه به ریاض روسیه: تمام رزمایش‌های ناتو را از نزدیک زیر نظر داریم لاپید: همه مقامات مسوول در زمان عملیات طوفان الاقصی باید استعفا دهند تظاهرات هزاران شهرک‌نشین علیه نتانیاهو در تل‌آویو ۲۷ فلسطینی در حمله به منازل فلسطینیان نوار غزه به شهادت رسیدند رسانه عبری: ویدئوی حماس زنده بودن ۲ اسیر در غزه را ثابت کرد حمله ترکیبی حزب‌الله به مقر فرماندهی نظامی صهیونیستی در شمال فلسطین اشغالی
سرخط خبرها

نگاهی به چرایی کناره‌گیری «سیدحسن خمینی» از حضور در انتخابات و پیامدش برای جریان چپ

  • کد خبر: ۶۴۰۲۶
  • ۲۵ فروردين ۱۴۰۰ - ۱۷:۳۳
نگاهی به چرایی کناره‌گیری «سیدحسن خمینی» از حضور در انتخابات و پیامدش برای جریان چپ
در شرایطی که در روز‌های گذشته برخی از چهره‌ها و گروه‌های اصلاح طلب، به دنبال جلب رضایت سید حسن خمینی برای نامزدی در انتخابات ریاست جمهوری پیش رو در صورت «لزوم و ضرورت»، نفسی به راحتی‌ می‌کشیدند، خبری که سیدیاسر خمینی منتشر کرد، تمامی رشته‌های آنان را بدل به پنبه کرد.
به گزارش شهرآرانیوز، در شرایطی که در روز‌های گذشته برخی از چهره‌ها و گروه‌های اصلاح طلب، به دنبال جلب رضایت سید حسن خمینی برای نامزدی در انتخابات ریاست جمهوری پیش رو در صورت «لزوم و ضرورت»، نفسی به راحتی‌ می‌کشیدند، خبری که سیدیاسر خمینی منتشر کرد، تمامی رشته‌های آنان را بدل به پنبه کرد.
سیدیاسر خمینی اعلام کرد که «سیدحسن خمینی نمی‌آید». بنا به روایت سیدیاسر خمینی، «رهبر انقلاب نامزدی ایشان در انتخابات را به صلاح ندانستند و با بیان اینکه حاج حسن آقا را مانند فرزند خود می‌دانند، از ایشان خواستند که در شرایط فعلی به این عرصه ورود نکنند». در این شرایط، برخی از اصلاح طلبان که تلاش می‌کردند با معرفی یک نامزدی متمایز و ایجاد شور و هیجان در عرصه انتخابات بدنه رأی خویش را به حرکت درآورند و بر دلزدگی‌ها و ناامیدی آنان از شرایط موجود غلبه کنند، به نظر می‌رسد که دست شان تقریبا خالی شده است. حال باید دید در این شرایط اصلاح طلبان چه تصمیمی خواهند گرفت؟

ظریف جایگزین یادگار امام (ره) برای اصلاح طلبان؟

دست اصلاح طلبان برای معرفی نامزد چندان باز نیست و این نه به علت نبود نامزدی مناسب در این جریان بلکه به دلیل نحوه نظارت استصوابی شورای نگهبان و عبور نکردن نامزد‌های این جریان از فیلتر‌های نظارت استصوابی است. از همین روست که اصلاح طلبان این روز‌ها با شمع در گوشه و کنار جریان اصلاحات به دنبال نامزدی هستند که هم بدنه این جریان سیاسی را به مشارکت در انتخابات ۱۴۰۰ ترغیب و هم از فیلتر‌های نظارتی شورای نگهبان عبور کند. با این حال، برخی از چهره‌های اصلاح طلب به خالی بودن دستشان برای معرفی نامزد‌های انتخاباتی باور ندارند.
 
در این راستا، یدا... طاهرنژاد، عضو شورای مرکزی حزب کارگزاران سازندگی، در گفتگو با «ایسنا»، درباره نامزد‌های اصلاح طلبان برای انتخابات ریاست جمهوری گفت: «در ۴۰ سال گذشته اصلاح طلبان در حوزه‌های مختلف مسئولیت‌های اجرایی داشتند و تجربیات زیادی اندوختند؛ بنابراین دست اصلاح طلبان برای معرفی گزینه خالی نیست، اما اینکه بشود از این تجربیات در مدیریت کشور به دلیل برخی تنگنا‌ها استفاده کرد، بحث دیگری است.

اینکه تاکنون اصلاح طلبان از گزینه‌های خود رونمایی نکرده اند، به این دلیل است که در جبهه اصلاحات اختلاف نظر وجود دارد. برخی معتقدند گزینه نهایی باید بعد از تأیید صلاحیت شورای نگهبان معرفی شود و عده‌ای معتقدند که قبل از آن باید معرفی شود و هنوز هیچ تصمیمی در این زمینه گرفته نشده است. بعد از اینکه این موضوع حیاتی و حساس به سامان برسد، حتما خواهید دید که این طور نیست که دست اصلاح طلبان خالی باشد.»

همچنین جواد آرین منش، فعال سیاسی اصولگرا، درباره حضور اصلاح طلبان در عرصه انتخابات به «ایسنا» گفت: «شاخص‌ترین چهره و رأی آورترین چهره در میان اصلاح طلبان در حال حاضر آقای ظریف است و اگر ایشان ورود پیدا کنند و اجماعی در میان اصلاح طلبان صورت بگیرد، شاید رقابت خوبی به وجود آید.»
در این باره حسن بیادی، دیگر فعال سیاسی اصولگرا، درباره قسم محمدجواد ظریف برای نامزد نشدن در انتخابات ریاست جمهوری به «برنا» گفت: «خیلی‌ها در دوره‌های قبل مثل آقای ظریف گفتند که نمی‌آیند، اما در نهایت برای انتخابات ریاست جمهوری ثبت نام کردند، پس معتقدم نباید قسم ظریف را جدی گرفت.»
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->