ویدئو| نشست خبری سخنگوی شورای اسلامی شهر مشهدمقدس با اصحاب رسانه (۸ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳) شهردار مشهد: به‌زودی، مسیر «ره‌باغ رضوان» در محدوده حرم مطهر رضوی بازگشایی می‌شود ۱۰۶۵ درصد رشد اعتبارات عمرانی منطقه‌۲ شهرداری مشهد از ابتدای فعالیت شورای ششم گزارشی از فراز‌و‌فرود‌های الیت که هنوز بعد از ۱۳‌سال، دل‌خوری برخی راننده‌ها را به دنبال دارد اعمال قانون هزار و ۸۰۶ دستگاه خودرو حادثه ساز در مشهد | ۸۱ دستگاه خودرو متخلف توقیف شدند (۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳) هوای چهار منطقه کلانشهر مشهد امروز پاک است (۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳) ترافیک سنگین در بزرگراه‌های مشهد | ملک‌آباد، پل رسالت و عبادی ترافیک پرحجم دارند (۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳) دستگاه‌های شارژ من‌کارت در مشهد ارتقا می‌یابند بی احتیاطی راننده منجر به فوت پاکبان در مشهد شد (۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۳) چمران: شورا‌های شهر و روستا، انعکاس خواست و سلیقه مردم هستند رئیس دیوان عالی کشور: سبقت در خدمت باید فرهنگ غالب در نظام شورایی کشور باشد + فیلم آموزش ایمنی و مواجهه با حریق برای ۱۲۴ هزار شهروند مشهدی گپ و گفت با میراث دار سنت پرورش اسب یورقه در مهدی آباد| ما که هرچه بردیم، با رفقا خوردیم   شهروند خبرنگار | درخواست به‌سازی پیاده‌رو «ابرار ۱۰» در مشهد + پاسخ سرویس‌دهی رایگان خط‌۲ قطارشهری مشهد در روز شهادت امام‌جعفرصادق‌(ع) اعمال‌قانون ۱۸۱۸ دستگاه خودروی حادثه‌ساز در مشهد | ۶۱ دستگاه خودروی متخلف توقیف شدند (۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۳) دردسر‌های بودار همسایگی با انبار‌های خانگی | دپوی ضایعات در منازل مسکونی شهرک صابر مشهد ایست‌کار‌های مشهد، الگوی کشور | بیمه کارگران ایست‌کار‌ها در اولویت باشد هوای چهار منطقه کلانشهر مشهد امروز در شرایط پاک قرار گرفت (۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

بهره‌برداری از مرکز پردازش هوشمند پستی خراسان رضوی

  • کد خبر: ۷۷۱۶۷
  • ۱۹ مرداد ۱۴۰۰ - ۱۴:۴۹
بهره‌برداری از مرکز پردازش هوشمند پستی خراسان رضوی
مرکز مبادله و پردازش مکانیزه و هوشمند مبادلات پستی استان خراسان رضوی روز سه‌شنبه طی مراسمی در مشهد به بهره‌برداری رسید.

به گزارش شهرآرانیوز، مرکز مبادله و پردازش مکانیزه و هوشمند مبادلات پستی استان خراسان رضوی روز سه‌شنبه طی مراسمی در مشهد به بهره‌برداری رسید.

مدیرکل شرکت پست خراسان رضوی در آیین آغاز به کار این مرکز گفت: به طور معمول هر نفر می‌تواند ۶۰۰ مرسوله را وارد و تجزیه کند اما این مرکز قادر است با استفاده از تجهیزات و دستگاه‌های ویژه در هر ساعت سه هزار مرسوله را وارد و تجزیه کند.

 سید احمد موسوی افزود: عملیات تجزیه این مرسوله ها با کمترین صدمه و بالاترین سرعت انجام می‌شود که با توجه به ورود روزانه ۱۰ تا ۱۵ هزار بسته پستی، سرعت کار بیشتر و صدمه به مرسولات کاهش پیدا می‌کند.

 وی اظهار داشت: این دستگاه با هزینه ۱۰۰ میلیارد ریال با پیگیری و همراهی هیات مدیره پست و کمک بخش خصوصی تهیه شده است.

مدیرکل شرکت پست خراسان رضوی گفت: این دستگاه دارای انواع سامانه‌های قرائت بارکد و دوربین‌های مخصوص بارکدخوان است و می‌تواند بسته‌ها را بر اساس مقصد، وزن و حجم آنها جداسازی کند.

موسوی افزود: در این سامانه ابتدا مرسولات را به شکل منظم و با فواصل از پیش تعیین شده به صف قرار می‌دهند و سپس به سمت دستگاه پروفایلر که وظیفه خواندن بارکد و تشخیص مقصد ارسالی را دارد، هدایت می‌کنند.

معاون فنی و بازرگانی شرکت پست ایران هم از طریق ارتباط زنده ویدئوکنفرانسی با این مراسم گفت: هوشمندسازی شبکه پستی از اسفند پارسال آغاز شد که از آن زمان تاکنون تهران، اصفهان و شیراز هوشمندسازی شده اند و امروز نیز مشهد و تبریز به این سامانه پیوستند.

حسین غضنفری ادامه داد: استفاده از سورتینگ یک اقدام راهبردی و نقطه اتصال سخت‌افزاری و نرم‌افزاری است که نقش مهمی در کاهش خطای تجزیه و کاهش نیاز به نیروی انسانی و توان مدیریت کردن ایفا می‌کند.

مدیرعامل شرکت ملی پست هم از طریق ارتباط زنده تصویری گفت: نگاه و تغییر رویکردی که در پست ایجاد شده باید ادامه یابد. اگر این کار تاکنون انجام نمی‌شد وضعیت پست به مراتب بدتر بود.

رمضانعلی سبحانی فر ادامه داد: باید رویکرد و نگاه را در شرکت نسبت به گذشته تغییر دهیم چرا که نیازهای جامعه نسبت به گذشته فرق کرده است.

وی با بیان اینکه برنامه مکانیزه پست قبل از انقلاب در دستور کار بوده است، افزود: این اتفاق تاکنون نیفتاده بود و امروز به همت مدیران مجموعه این شرکت گام به گام رو به جلو می‌رویم.

مدیرعامل شرکت ملی پست اظهار داشت: با برنامه‌های اجرا شده، خسارات بسته‌های پستی خیلی کاهش و رضایتمندی مردم افزایش داشته است. همچنین شکایات ۲۵ درصد کاهش یافته است.

سبحانی فر ادامه داد: بحث هوشمندسازی رصد کالا در دستور کار قرار گرفته است و با تغییراتی که در سامانه های نرم افزاری ما ایجاد شده، این آمادگی را داریم که این پایش را در خصوص تمام کالاها به اجرا بگذاریم و اینکه بدانیم چه کالایی از چه نقطه‌ای حرکت کرده و به چه نقطه ای می‌رود تا به درستی در جایگاه خود قرار بگیرد، از بروز احتکار، قاچاق و دلال بازی در خصوص کالاهای اساسی و ضروری جامعه پیشگیری خواهد کرد.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->