ماجرای افشای اطلاعات بیماران در یکی از بیمارستان‌های مشهد چه بود؟ آیین نامه توزیع اینترنتی دارو ابلاغ شد عامل ضرب و شتم شهروندان در یک اتوبوس دستگیر شد کشف جسد خون‌آلود مرد جوان در بزرگراه نشت ۱۰ تن قیر مذاب از تانکر حمل قیر در شهرک عسکریه (۸ اردیبهشت ۱۴۰۳)+ عکس دفاع معاون وزیر کار از وضعیت دستمزد کارگران | امیدواریم در طرح همسان‌سازی حقوق، حداقل حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی به ۹۰ درصد حقوق کارکنان برسد متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان و مستمری بگیران | دولت برای پرداخت بدهی تامین اجتماعی برنامه‌ریزی کرده است پیام مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی به مناسبت روز کارگر: مقام کارگر به فرموده رهبر معظم انقلاب دارای قداست است یک کشته و ۲ مصدوم بر اثر تصادف در جاده ماریان به زاک+عکس پلیس محموله ۲۴۷ کیلوگرمی حشیش در مشهد را کشف کرد (۸ اردیبهشت ۱۴۰۳) عامل ضرب و شتم شهروندان در یک اتوبوس شهری تهران دستگیر شد (۸ اردیبهشت ۱۴۰۳) علت تاخیر پرواز مشهد - تهران هواپیمایی چابهار چه بود؟ (۸ اردیبهشت ۱۴۰۳) وقتی مقتول خواست قاتلش اعدام نشود! خراسان‌رضوی رکورددار حوادث ترافیکی طی هفته گذشته کشف موادغذایی احتکارشده در کاشمر به ارزش بیش‌از ۴.۵ میلیارد ریال پیگیری دادستانی مشهد در خصوص حادثه غرق‌شدگی در یکی از استخرهای این کلانشهر چطور سطح هورمون شادی خود را افزایش دهیم؟ رژیم غذایی برای کودکان ممنوع؛ بهترین راه برای درمان چاقی کودکان تیمارگاه حیات‌وحش استان خراسان‌رضوی راه‌اندازی می‌شود
سرخط خبرها

چگونه ظرف‌های چدنی را در خانه نونوار کنیم؟

  • کد خبر: ۸۱۰۲۹
  • ۱۴ بهمن ۱۴۰۰ - ۱۰:۳۱
چگونه ظرف‌های چدنی را در خانه نونوار کنیم؟
ظروف آشپزخانه به مرور زمان براق بودن و کیفیت اولیه خود را از دست می‌دهند و داد می‌زنند که کهنه شده اند. اما در چنین مواقعی لازم نیست به سراغ خریداری نمونه‌های جدید بروید. با کمی تلاش و آگاهی می‌توانید همان ظروف قدیمی رو نونوار کرده و ظاهری بهتر به آن‌ها ببخشید.

به گزارش شهرآرانیوز، ظرف‌های چدنی از ظروف بسیار مقاوم و سالمی هستند که استفاده از آن‌ها در آشپزخانه برای پخت‌وپز بسیار توصیه می‌شود، ولی همین ظرف‌های زیبا پس از مدتی استفاده، ظاهری کهنه و سوخته پیدا و شما را مجبور به تعویض می‌کنند. البته ناگفته نماند راه‌هایی هم وجود دارد که بشود بدون صرف هزینه دوباره، آن‌ها را در خانه نونوار کرد. برای این منظور، به قدری مواد و وسایل نیاز دارید که معمولا آن‌ها را در همان آشپزخانه‌تان می‌توانید بیابید.

برای شروع، یک لایه فویل آلومینیمی را زیر میله‌های فر پهن کنید تا مواد آلوده فرتان را کثیف نکند. ظرف چدنی را به صورت پشت و رو، روی فویل قرار دهید. فر را روی حالت تمیزکنندگی بگذارید. اگر فر شما تنظیمات پاک‌کنندگی ندارد، آن را روی دمای ۴۲۵ درجه تنظیم و هر ۲ ساعت یک بار کنترل کنید. وقتی چرخه کامل و ظرف خنک شد، آن را از درون فر بیرون بیاورید.

ظرف چدنی را درون ظرف بزرگ‌تری بگذارید که به مقدار مساوی از آب و سرکه پر شده است. سپس به آن یک قاشق غذاخوری مایع ظرف‌شویی اضافه کنید و اجازه دهید ۳ ساعت داخل محلول باقی بماند. ظرف را از درون محلول بیرون بیاورید و خوب بشویید. باقی‌مانده کثیفی‌ها را با دستمال خوب پاک کنید و اگر لازم به تکرار شد، این‌کار را آن‌قدر انجام دهید تا ظرف به طور کامل تمیز شود.

اکنون ظرف آماده اضافه کردن یک لایه محافظتی است تا سطح آن یکدست و نچسب شود. برای این منظور، سراسر سطح ظرف، داخل، خارج و دسته‌ها را به روغن بادام‌زمینی آغشته کنید. سپس آن را به پشت روی میله‌های فر قرار دهید و بگذارید یک‌ساعت دیگر با حرارت ۳۵۰ درجه سانتی‌گراد داخل فر بماند. این فرایند سبب می‌شود حفره‌های ظرف باز و روغن خوب جذب آن شود. وقتی ظرف خنک شد، منافذ دوباره بسته خواهد شد و شما صاحب ظرفی شفاف و نو می‌شوید.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->