ماجرای افشای اطلاعات بیماران در یکی از بیمارستان‌های مشهد چه بود؟ آیین نامه توزیع اینترنتی دارو ابلاغ شد عامل ضرب و شتم شهروندان در یک اتوبوس دستگیر شد کشف جسد خون‌آلود مرد جوان در بزرگراه نشت ۱۰ تن قیر مذاب از تانکر حمل قیر در شهرک عسکریه (۸ اردیبهشت ۱۴۰۳)+ عکس دفاع معاون وزیر کار از وضعیت دستمزد کارگران | امیدواریم در طرح همسان‌سازی حقوق، حداقل حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی به ۹۰ درصد حقوق کارکنان برسد متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان و مستمری بگیران | دولت برای پرداخت بدهی تامین اجتماعی برنامه‌ریزی کرده است پیام مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی به مناسبت روز کارگر: مقام کارگر به فرموده رهبر معظم انقلاب دارای قداست است یک کشته و ۲ مصدوم بر اثر تصادف در جاده ماریان به زاک+عکس پلیس محموله ۲۴۷ کیلوگرمی حشیش در مشهد را کشف کرد (۸ اردیبهشت ۱۴۰۳) عامل ضرب و شتم شهروندان در یک اتوبوس شهری تهران دستگیر شد (۸ اردیبهشت ۱۴۰۳) علت تاخیر پرواز مشهد - تهران هواپیمایی چابهار چه بود؟ (۸ اردیبهشت ۱۴۰۳) وقتی مقتول خواست قاتلش اعدام نشود! خراسان‌رضوی رکورددار حوادث ترافیکی طی هفته گذشته کشف موادغذایی احتکارشده در کاشمر به ارزش بیش‌از ۴.۵ میلیارد ریال پیگیری دادستانی مشهد در خصوص حادثه غرق‌شدگی در یکی از استخرهای این کلانشهر چطور سطح هورمون شادی خود را افزایش دهیم؟ رژیم غذایی برای کودکان ممنوع؛ بهترین راه برای درمان چاقی کودکان تیمارگاه حیات‌وحش استان خراسان‌رضوی راه‌اندازی می‌شود
سرخط خبرها

۶ علامت حمله قلبی را بشناسید

  • کد خبر: ۸۹۵۷۲
  • ۰۵ آذر ۱۴۰۰ - ۲۱:۵۳
۶ علامت حمله قلبی را بشناسید
حملات قلبی نشانه‌هایی دارد که می‌توانید با شناسایی آن از خطر مرگ قطعی پیشگیری کنید.

به گزارش شهرآرانیوز، حمله قلبی به یک نگرانی عمده و دغدغه اصلی برای سلامتی در سراسر جهان تبدیل شده است و یکی از دلایل اصلی مرگ و میر محسوب می‌شود، به خصوص که دیگر با سن یا شرایط بیماری خاص مرتبط نیست، زیرا در بسیاری از مواقع در مورد مرگ‌های ناگهانی به دلیل حمله قلبی می‌شنویم.

سازمان بهداشت جهانی(WHO) اعلام کرده بود که در سال ۲۰۱۹ حدود ۱۷.۹ میلیون نفر بر اثر مشکلات قلبی جان خود را از دست داده اند که میزان آن برابر با ۳۲ درصد از کل مرگ و میر‌های جهانی است.

با ظهور ویروس کرونا، وضعیت بدتر شده و تعداد بیماران قلبی جوان افزایش قابل توجهی داشته است که عوامل متعددی از جمله انتخاب  سبک زندگی ناسالم، تغذیه ناسالم و حتی ورزش بیش از حد در افزایش آن نقش داشته است.

با این حال، نمی‌توان گفت که دقیقا چه زمانی یک حمله قلبی رخ می‌دهد، اما اتفاقاتی در برخی از قسمت‌های بدن شما می‌توانند نشانه حمله قلبی قریب الوقوع باشد.

درد در قفسه سینه

حمله قلبی قریب الوقوع ممکن است باعث ناراحتی و درد شود، یکی از شایع‌ترین علائم و نشانه‌های حمله قلبی مطمئناً ناراحتی در قفسه سینه است، طبق گفته انجمن قلب آمریکا، ممکن است فرد فشار یا درد ناراحت کننده‌ای را در مرکز قفسه سینه تجربه کند، درد و فشار ممکن است برای مدت طولانی تا چند دقیقه ادامه پیدا کند.

در در ناحیه کتف

در حالی که درد قفسه سینه ممکن است نشانه‌ای از حمله قلبی باشد، نباید از علائم هشدار دهنده‌ای که می‌تواند در پشت کتف ظاهر شود، به خصوص در زنان غافل شد، زیرا انجمن قلب آمریکا ادعا می‌کند که زنان بیشتر از مردان از درد درناحی کتف شکایت دارند؛ که قبل و در حین حمله قلبی رخ می‌دهد.

درد فک

درد فک می‌تواند بیشتر از یک اختلال عضلانی یا دندان درد باشد، به خصوص در زنان، درد فک در سمت چپ صورت می‌تواند نشانه ای شایع از حمله قلبی باشد.

گردن درد

حمله قلبی ناشی از لخته شدن خون است که جریان خون را به عضله قلب مسدود می‌کند. در حالی که این عارضه ممکن است در قفسه سینه شما شروع شود، درد می‌تواند به مرور زمان به گردن شما نیز سرایت کند. در حالی که گردن درد می‌تواند نشانه‌ای از خستگی، کشیدگی عضلانی یا سایر بیماری‌های قابل درمان باشد،همچنین ممکن است بر اثر حمله قلبی ایجاد شود.

درد شانه

هنگامی که درد گزنده و آزاردهنده از قفسه سینه به گردن، فک و شانه‌ها می‌رسد، می‌تواند نشانه‌ای از حمله قلبی باشد. با این حال، اگر درد شدیدی در شانه دارید، به پزشک مراجعه کنید، به خصوص اگر از قفسه سینه به فک یا بازوی چپ یا گردن شما نشئات می‌ گیرد.

درد در بازوی چپ

با توجه به اینکه حمله قلبی به دلیل انسداد جریان خون به عضله قلب ایجاد می‌شود، می‌تواند باعث درد در بازوی چپ شما شود در حالی که درد و درد خفیف در بازوی چپ می‌تواند نشانه‌ای از افزایش سن باشد، درد ناگهانی و غیرعادی می‌تواند از نشانه های حمله قلبی باشد.

منبع: باشگاه خبرنگاران

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->