حمله جدید به ایلات در جنوب فلسطین اشغالی بازداشت ۱۰۰۰ دانشجوی آمریکایی معترض به جنایت‌های صهیونیست‌ها رئیس اداره قرآن، عترت و نماز ارتش: تقویت مراکز قرآنی، کمک به نشر قرآن در جامعه است سرپرست وزارت صنعت و تجارت طالبان به ایران سفر کرد سردار سلامی: همه کشور‌های دنیا با جنگ ضعیف می‌شوند، اما جمهوری اسلامی ایران با جنگ‌قوی‌تر شد وزیر خارجه آمریکا در تل‌آویو: حالا وقت توافق است رئیسی در هیئت‌دولت بر فراهم‌کردن زمینه حضور هر‌چه‌گسترده‌‌تر مردم در دور دوم انتخابات مجلس تأکید کرد وزیر کشور: طرح تقسیم استان تهران در دست بررسی است تجلیل از فعالان و مبلغان فرهنگی منطقه پدافند هوایی شمال شرق در حرم مطهر رضوی ویدئو | بخش‌هایی از هم‌خوانی معلمان در دیدار امروز با رهبر انقلاب چین تست‌های دریایی ناو هواپیمابر نسل بعدی را آغاز کرد کاهش ۲۶۷ میلیون دلاری کمک‌ها به نماینده سازمان ملل در فلسطین ترامپ بار دیگر اعضای ناتو را تهدید کرد نخست‌وزیر اوکراین از برنامه خرید ۳۰۰ هزار پهپاد جدید خبر داد یک مقام سازمان ملل حمله به رفح را «یک تراژدی غیرقابل وصف» دانست دبیرکل سازمان ملل دستور داد؛ درباره گور‌های جمعی در رفح تحقیق شود اسرائیل: حزب‌الله از مرز‌ها دور نشود جنوب لبنان را اشغال می‌کنیم زلنسکی: انتظار داریم پس از پایان جنگ به عضویت ناتو درآییم گروسی به ایران می‌آید رهبر معظم انقلاب در دیدار معلمان: تشکر از معلم برای توجه دادن افکار عمومی به اهمیت معلم است + فیلم و تصاویر مدیرکل سازمان جهانی بهداشت: حمله اسرائیل به رفح یک فاجعه انسانی است
سرخط خبرها

دویچه وله: کشت و تجارت تریاک در افغانستان با روی کار آمدن طالبان افزایش یافته است

  • کد خبر: ۹۱۸۹۸
  • ۲۲ آذر ۱۴۰۰ - ۱۳:۲۲
دویچه وله: کشت و تجارت تریاک در افغانستان با روی کار آمدن طالبان افزایش یافته است
تعداد افغان‌هایی که در مواجهه با فقر شدید به تولید افیون و مواد مخدر روی آورده‌اند، به شدت رشد داشته است و با وجود وعده‌های طالبان، به نظر نمی‌رسد آنها با پرورش موادمخدر سودآر مخالفتی داشته باشند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ پایگاه خبری دویچه وله در این باره نوشت، پرورش خشخاش به عنوان یک گیاه دارویی، سابقه دور و درازی در تاریخ افغانستان دارد.

در آخرین فصل برداشت که ژوئیه به پایان رسید، حدود ۶۸۰۰ تن تریاک در افغانستان تولید شد. براساس تازه‌ترین گزارش دفتر مواد مخدر و جرایم سازمان ملل، این آمار افزایش هشت درصدی نسبت به سال ۲۰۲۰ نشان میدهد.

براساس این گزارش، افغانستان ۸۵ درصد تولید جهانی مواد مخدر را در دست دارد و مواد افیونی افغانستان مورد استفاده ۸۰ درصد از مصرف کنندگانی جهانی است.

این دفتر سازمان ملل محاسبه کرده است که تجارت افیون در سال ۲۰۲۱ بین ۱.۸ میلیارد دلار تا ۲.۷ میلیارد دلار (۱.۶ میلیارد یورو و ۲.۴ میلیارد یورو) برای افغانستان درآمد داشته که حدود یک دهم تولید اقتصادی افغانستان است.

این آژانس سازمان ملل اعلام کرد، از زمان تسلط طالبان بر افغانستان در اوت ۲۰۲۱ و ایجاد فضای عدم اطمینان اقتصادی ناشی از آن، قیمت افیون در ماه اوت و سپتامبر به بالاترین حد خود رسیده است. در این گزارش آمده است: «این انگیزه برای کشت خشخاش را تقویت می‌کند.»

یک افسر سابق ارتش افغانستان که خواست نامش فاش نشود، گفت: تولید مخدر در افغانستان همچنان افزایش خواهد داشت. پرورش خشخاش یک راه امن برای درآمدزایی کشاورزان و افراد بیکار است که اکنون در حال بازگشت از شهرها به روستاها هستند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->