پیش‌بینی بارش باران در بیشتر مناطق کشور (۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۳) موافقت با افزایش حق‌الزحمه ساعت اضافه تدریس معلمان راه‌اندازی ۶۰۵ پویش مردمی برای کاشت درخت در خراسان رضوی رمزگشایی از ۲۹ فقره سرقت کابل های برق در طرقبه شاندیز  ساخت دستگاه‌های تولید کمپوست برای استفاده خانگی انفجار مرگبار یک منزل مسکونی در قوچان + تصاویر (۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳) اعتراف تکان دهنده سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال ۵۹ داروی جدید تحت پوشش بیمه قرار گرفت شتابزدگی و عجله؛ علت ۸۴ درصد از حوادث برقی خراسان رضوی جویدن ناخن با کدام اختلالات سلامت روان ارتباط دارد؟ آمار بالای پوسیدگی دندان در کودکان ایرانی | ۲۰ توصیه مهم و کاربردی برای مراقبت از دندان کودک دلایلی که موجب تلخی دهان می‌شود + راهکار‌هایی برای رفع آن با تغییر رنگ زبان‌تان، بفهمید که چه بیماری دارید زمان برگزاری مجدد نوبت اول کنکور ۱۴۰۳ برای داوطلبان سیل‌زده خراسان جنوبی اعلام شد معمای پرونده خونین برادرکشی در مشهد (۱۱ اردیبهشت) معافیت مشمولان ۳۵ساله و دارای ۲فرزند از قانون بودجه حذف شد+سند سارق انباری خانه‌ها دستگیر شد جویدن ناخن با کدام اختلالات سلامت روان ارتباط دارد؟
سرخط خبرها

آیا اُمیکرون ادارات و اصناف را تعطیل می‌کند؟

  • کد خبر: ۹۴۴۶۵
  • ۱۳ دی ۱۴۰۰ - ۰۸:۴۸
آیا اُمیکرون ادارات و اصناف را تعطیل می‌کند؟
معاون بهداشت وزیر بهداشت درباره تصمیم‌گیری ستاد ملی مقابله با کرونا در خصوص بازگشت محدودیت‌های کرونا به دنبال شیوع سویه اُمیکرون در کشور توضیح داد.

به گزارش شهرآرانیوز، کمال حیدری معاون بهداشت وزیر بهداشت درباره اعمال شدن یا نشدن محدودیت‌های کرونایی به دنبال شیوع سویه جدید اُمیکرون در ایران گفت: در ستاد ملی مقابله با کرونا بر هوشمند شدن محدودیت‌ها و راه‌اندازی سامانه امید تاکید دارند و باید محدودیت‌های هوشمند به‌سختی و با جدیت اجرایی شود. در این سامانه، محدودیت‌ها در اداره‌ها و سازمان‌های مختلف و... تعریف شده است و نظر اعضا این است که این سامانه تقویت شود.

او افزود: برای جلوگیری از گسترش سویه جدید کرونا در کشور باید قرنطینه هوشمند از طریق سامانه امید اجرایی شود. در سامانه امید، بحث تعطیلی اصناف و دورکاری کارمندان مطرح نیست. در این سامانه قرار است قرنطینه هوشمند اجرایی شود که در واقع همان بحث رعایت پروتکل‌هاست نه تعطیلی کسب‌وکار‌ها یا حضور یک‌سوم و دوسوم کارمندان در ادارات.

معاون وزیر بهداشت درباره تغییر فرمول رنگ‌بندی کرونایی شهر‌ها توضیح داد: در فرمول قبلی به این صورت بود که میزان بستری در تعیین رنگ هر شهر لحاظ می‌شد و نقش اساسی داشت، اما در برنامه مقابله با اُمیکرون بستری خیلی نقشی ندارد و شدت شیوع خیلی بالاست. باید در این سویه برای تعیین رنگ شهر‌ها تعداد بیماران سرپایی را در نظر بگیریم. به همین دلیل یک گروه فنی در حال بررسی و مطالعه هستند که ببینند در این شرایط می‌توانیم فرمول جدیدی ارائه بدهیم یا نه.

وی افزود: سه‌شنبه گروه فنی نتیجه بررسی‌هایشان را ارائه می‌دهند و تصمیم نهایی را ستاد ملی مقابله با کرونا اعلام می‌کند.  

منبع: همشهری‌آنلاین

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->