کشف و ضبط ۲ هزار و ۵۷۶ قلم کالای آرایشی و بهداشتی غیرمجاز و تقلبی در مشهد (۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۳) اهدای عضو بیمار مرگ مغزی در مشهد نجات‌بخش جان ۶ بیمار شد (۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۳) در جست وجوی همسر همسان | درباره مراکز همسان گزینی که  می‌توانند شرایط یک زندگی پایدار را برای زوج‌ها فراهم کنند  با کودکان بدغذا چگونه رفتار کنیم؟ این وسایل را نباید در آشپزخانه نگهداری کنید فریب مردم با درج «بدون کلسترول» روی روغن‌های نباتی رایج‌ترین مشکلات سلامتی در میان آقایان چگونه اموال خود را پیش از مرگ به دیگری منتقل کنیم که مالیات کمتری دهیم؟ پیش‌بینی بارش باران در اغلب مناطق کشور طی امروز (۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۳) صبح خود را با این غذا‌ها شروع کنید تا در طول روز انرژی بیشتری داشته باشید چگونه مصرف‌گرایی زندگی شما را ویران می‌کند؟ برگزاری آزمون استخدامی «معلم پرورشی» و «ورزش»؛ فردا، ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۳ واژگونی خودرو در مه‌ولات یک کشته و یک مصدوم در پی داشت (۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۳) برخورد سه دستگاه خودرو حادثه آفرید| نجات راننده محبوس در پراید توسط آتش‌نشانان حریق مغازه در خیابان عیدگاه اطفا شد (۱۲ اردیبهشت)+عکس بهترین راه برای از بین بردن کپک‌ها | چرا نباید از سفید کننده برای پاک کردن کپک استفاده کرد؟ ترفند‌های کاربردی تربیتی برای جلوگیری از لجبازی کودک چرا برخی افراد نیمه‌شب از خواب می‌پرند؟ انحراف مینی بوس در تبریز هشت مصدوم برجای گذاشت (۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

دلیل ملایم تر بودن سویه امیکرون از دلتا مشخص شد

  • کد خبر: ۹۷۰۵۱
  • ۰۵ بهمن ۱۴۰۰ - ۱۹:۰۳
دلیل ملایم تر بودن سویه امیکرون از دلتا مشخص شد
امیکرون، سویه‌ای از بطن ویروس "سارس کوو ۲" است که به دلیل علائم خفیف‌تر ابتلا به آن، "واریانت ملایم‌" نیز خوانده می‌شود و به نظر می‌رسد که روند شدید بیماری کووید ۱۹ در ابتلا به این سویه به‌ ندرت دیده می‌شود، اما چرا؟

به گزارش شهرآرانیوز، ملایم بودن علائم ابتلا به امیکرون، سویه نوپدید کرونا نسبت به دلتا، متخصصان علوم پزشکی در فرانکفورت آلمان و دانشگاه "کنت" انگلیس را بر آن داشته تا این راز سر به‌ مهر را بگشایند.

طبق نتایجی که این تیم تخصصی در مجله "سل ریسرچ" منتشر کرده است، آزمایش‌های سلولی نشان‌ داده‌اند که امیکرون در مقایسه با دلتا به‌ ویژه در مقابل "اینترفرون‌"ها حساس است.

اینترفرون‌ها، پروتئین‌هایی هستند که سلول‌های آلوده به ویروس از خود آزاد می‌سازند تا سیستم ایمنی را تحریک کرده و بدن را در مقابله با این عامل بیماری‌زا مقاوم سازند.

"مارتین مایکلیس" از دانشکده علوم زیستی دانشگاه کنت می‌گوید: ظاهرا امیکرون برخلاف دلتا نمی‌تواند جلوی تولید و ترشح اینترفرون‌ها را در سلول‌های آلوده بگیرد.

سلول‌های آلوده به ویروس، اینترفرون‌های مشخصی را تولید و ترشح می‌کنند که این پروتئین‌ها می‌توانند به عنوان مواد پیام‌رسان، سلول‌های دیگر را از نفوذ عامل بیماری‌زا آگاه سازند.

اینترفرون‌ها برای واکنش‌های ایمنی غیراختصاصی و خیلی سریع مهم هستند. پاسخ‌ ایمنی غیراختصاصی با واکنش‌ ایمنی اختصاصی که به زمان بیش‌تری برای پیدایش نیاز دارد، فرق دارد.

اثربخشی داروهای بیماری کووید ۱۹ علیه امیکرون

بنابر گزارش دویچه وله، در این آزمایشات همچنین اثربخشی داروهای بیماری کووید ۱۹ علیه امیکرون مورد مقایسه قرار گرفت.

به گفته متخصصان،‌ تمامی هشت ماده مهم دارویی علیه این بیماری در برابر امیکرون نیز مانند دلتا اثربخشی مشابهی‌ از خود نشان داده‌اند.

"ییندریش سیناتل" پژوهشگر مؤسسه ویروس‌شناسی پزشکی دانشگاه گوته فرانکفورت گفت: این بررسی این امید را ایجاد کرده که تلاش‌های فوق‌العاده‌ای که در راه کشف داروهای کووید ۱۹ انجام شده بیهوده نبوده است.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->