تصادفات خراسان‌رضوی ۱۰ نفر را روانه بیمارستان کرد (۱۸ خرداد ۱۴۰۳) قتل زن جوان به دست شوهر کارتن‌خواب | قاتل: پول موادمخدرم را نداد، جانش را گرفتم! جاده کندوان یک‌طرفه شد (۱۸ خرداد ۱۴۰۳) آیا تب دنگی به اندازه کرونا قربانی خواهد گرفت؟ | ثبت ۲ فوتی در ایران آسیب‌های آفرودسواران برای محیط زیست خطر اُفت هوشیاری در افراد گرمازده توزیع دارو‌های غیرمجاز در مشهد (۱۸ خرداد ۱۴۰۳) چه کنیم که در خریدهای مجازی و اینترنتی سرمان کلاه نرود؟ سقوط جوان مشهدی در چاه پانزده‌متری+ جزئیات وزیر آموزش‌وپرورش در مشهد: بزرگ‌ترین مجتمع رفاهی فرهنگیان کشور تا پایان سال ۱۴۰۴ تحویل داده می‌شود + فیلم آیا می‌دانید چند رستوران‌ غیر مجاز در مشهد وجود دارد؟ خبر تکمیلی| ریزش ساختمان ۲ فوتی و یک مجروح بدحال بر جای گذاشت + تصاویر بازداشت قاتل سنگدلی که برادر را جلوی چشم خواهر به قتل رساند وزیر آموزش‌و‌پرورش: تعداد کل مدارسی که در این دوره تجهیز و ساخته شد، دوبرابر مدارس برخی کشورهاست عمو قناد از بیمارستان مرخص می‌شود (۱۸ خرداد ۱۴۰۳) حریق یک کارخانه ایزوگام در جاده کلات (۱۸ خرداد ۱۴۰۳) رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور: امیدواریم جهش مدرسه‌سازی در دولت چهاردهم ادامه پیدا کند استاندار خراسان‌رضوی: رکورد ساخت کلاس در استان شکسته خواهد شد ریزش ساختمان سه‌طبقه در پاکدشت تهران یک فوتی برجای گذاشت (۱۸ خرداد ۱۴۰۳) مرگ پسربچه سه‌ساله در مشهد بر اثر مصرف شربت متادون | بی‌احتیاطی والدین، پسربچه خردسال را به کام مرگ کشاند (۱۸ خرداد ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

خورش انار مسما، خوراکی مجلسی و زمستانی از استان گیلان است+ طرز تهیه

  • کد خبر: ۹۸۱۷۱
  • ۱۸ اسفند ۱۴۰۰ - ۱۰:۱۰
خورش انار مسما، خوراکی مجلسی و زمستانی از استان گیلان است+ طرز تهیه
“خورش انار مسما” یا خورش انار دانه مسما از غذا‌های سنتی گیلان است. این غذا می‌تواند یکی از بهترین تجربه‌های شما در غذا‌های محلی باشد.

به گزارش شهرآرانیوز، خورش انار مسما از غذا‌های مجلسی گیلان است که در این فصل سال بیشتر تهیه می‌شود. طعم ملس آن خواهان فراوان دارد و به‌راحتی می‌توان آن را برای میهمانی‌ها تهیه کرد. انار مسمای مرغ شکل اصلی این خورش است، اما می‌توان آن را همراه با بادنجان هم پخت که بسیار خوشمزه و لذیذ می‌شود.

مناسب برای: ۶ نفر

زمان تهیه:۶۰ دقیقه

مواد لازم برای تهیه خورش انار مسما:

مرغ: یک عدد
دانه انار: یک پیمانه
پیاز: متوسط ۲ عدد
رب انار: ۴ قاشق غذاخوری
رب گوجه‌فرنگی: ۲ قاشق غذاخوری
زعفران دم‌کرده: یک قاشق چای‌خوری
نمک، فلفل و زردچوبه: به میزان لازم

روش تهیه خورش انار مسما:

مرغ را تکه‌تکه و آن را کمی سرخ کنید تا بوی زهم آن گرفته شود.

پیاز را رنده کنید و در روغنی که مرغ را سرخ کرده‌اید، تفت بدهید تا طلایی‌رنگ شود.

رب گوجه‌فرنگی، دانه انار و ادویه‌ها را به پیازداغ اضافه کنید و کمی تفت دهید.

مرغ‌های سرخ‌شده را به پیازداغ اضافه کنید و یک پیمانه آب روی آن‌ها بریزید تا جوش آید. شعله را کم کنید و اجازه بدهید خورش ۴۵ دقیقه تا یک ساعت بپزد و خوب جا بیفتد.

در دقایق پایانی پخت که غلظت خورش به حد مناسب رسید، رب انار و زعفران را به آن اضافه و شعله را خاموش کنید.

*اگر بخواهید انار مسمای شما مجلسی‌تر به نظر بیاید، باید مرغ را درسته سرخ کنید و در خورش به کار ببرید. برای تهیه این مدل خورش، بهتر است مرغ را از چند ساعت قبل با مقداری آب انار، نمک و فلفل مزه‌دار کنید.
*اگر به جای آب از آب انار یا حتی آب پرتقال در انار مسما استفاده کنید، خورشتان طعم لذیذتری خواهد داشت.
*اگر از طعم گلپر خوشتان می‌آید، می‌توانید نصف قاشق چای‌خوری همراه با رب انار به غذا اضافه کنید.
*برای شیرین یا ترش‌تر کردن خورش، می‌توانید از مقداری شکر یا آب‌غوره کمک بگیرید.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->