نظری: شوراها برآمده از اراده مردم و زمینه‌ساز حضور آنها در اداره امور هستند اینفوگرافی | شورای شهر مشهد به نمایندگی از مردم چه کرده است؟ ویدئو | نژاد حسین: هدف گذاری دقیق عمرانی در شورای ششم، یک خواست آگاهانه برای مردم بود ویدئو | منصوریان: نسخه مترقی فرهنگسراها با هدف رفع مشکلات مردم در شورای ششم ارائه شد ویدئو | علیزاده: افزایش بودجه مناطق کم برخوردار در شورای ششم امید آفرین بود ویدئو | ضمیری: شورای ششم پس از ۱۶ سال طرح تفصیلی مشهد را به سرانجام رساند ویدئو | دائمی: توجه ویژه به سلامت مردم، هدف شورای ششم در زمان آغاز فعالیت ما بود ویدئو | حسامی: چشم انداز ۲۵ ساله تامین آب مورد نیاز فضای سبز مشهد از پساب‌ها محقق خواهد شد ویدئو | حاجی بگلو: توسعه همه جانبه شهر با تاکید بر مناطق کم برخوردار را به انجام می‌رسانیم ویدئو | سلیمی: توسعه خانواده محور و حمایت از زنان سرپرست خانوار از سیاست های کلی شورا ششم است ویدئو | فرهمندی: در دوره ششم شورا شهر مشهد تلاش کردیم از نگاه های سطحی فاصله بگیریم بیشترین فوتی‌ تصادفات موتورسیکلت در مشهد مربوط به عابر و سرنشین است | کاهش ۵۰ درصدی سوانح رانندگی امکان پذیر است ویدئو | موحدیان: تامین منابع و اتمام پروژه‌های نیمه تمام از راهبرد‌های شورای ششم بود ظهوریان: پویش مشهد مهربان بیانگر ماموریت کلان اجتماعی شهرداری است تدوین سند طرح جامع مدیریت پسماند مشهد با همکاری دانشگاه فردوسی سخنگوی شورای اسلامی شهر مشهد در نشست خبری: شورای ششم برای توسعه متوازن شهر هدف‌گذاری کرده است | نیمی از بودجه عمرانی شهرداری مشهد در اختیار مناطق کم‌برخوردار و حاشیه شهر است خط‌۳ متروی مشهد یکی از ایمن‌ترین ابرپروژه‌های کشور است مصدومیت ۵۰ نفر بر اثر سوانح رانندگی طی ۲۴ ساعت گذشته در مشهد (۸ اردیبهشت ۱۴۰۳) احداث پارک و فضای ورزشی مخصوص بانوان در دستور کار شهرداری منطقه ۱۲ مشهد اولویت‌ مدیریت شهری مشهد استفاده از گیاهان خشک‌منظر برای فضاآرایی شهری است
سرخط خبرها

۱۶۰۰ واحد شهرک‌های صنعتی خراسان راکد یا نیمه راکد هستند

  • کد خبر: ۳۴۲۰
  • ۲۳ مرداد ۱۳۹۸ - ۰۸:۱۹
۱۶۰۰ واحد شهرک‌های صنعتی خراسان راکد یا نیمه راکد هستند
مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی خراسان رضوی گفت: اردیبهشت ماه امسال مسئولیت کلینیک صنعتی توسط استاندار خراسان رضوی به این شرکت واگذار شد
به گزارش شهرآرا نیوز به نقل از ایرنا، مسعود مهدی زاده مقدم افزود: این واگذاری به این دلیل بود که شرکت مشکل واحد‌های راکد و نیمه راکد داخل شهرک‌ها و نواحی صنعتی و خارج از آن را بررسی کند و خدماتی برای بهبود وضعیت آن‌ها ارائه دهد.
وی افزود: واحد‌های راکد، واحد‌هایی هستند که به مدت شش ماه هیچ فعالیت تولیدی نداشته باشند و واحد‌های نیمه راکد واحد‌هایی هستند که کمتر از ۵۰ درصد ظرفیت خود تولید می‌کنند.
وی ادامه داد: گروه‌های مشاوره تشکل‌های صنعتی در این کلینیک استقرار یافته و با ارائه خدمات مشاوره کسب و کار به واحد ها، آن‌ها را برای رفع مشکلشان به دستگاه‌های مربوطه یا سایر مبادی ذیربط ارجاع می‌دهند.
مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی خراسان رضوی گفت: از اردیبهشت ماه تاکنون در پی برگزاری ۱۰ نشست بین اعضای کلینیک و مدیران واحد‌های راکد و نیمه راکد استان ۵۳۰ واحد پایش شدند و برای ۲۱۰ واحد نسخه بهبود پیچیده شد.
مهدی زاده افزود: در این راستا طی بررسی‌های انجام گرفته، تعدادی از واحد‌ها نیاز به نقدینگی داشتند به همین منظور این واحد‌ها به سامانه بهین یاب معرفی شده و با کمک مشاور، مراحل دریافت تسهیلات از طریق این سامانه را طی کرده اند.
وی ادامه داد: تعدادی از واحد‌های راکد و نیمه راکد دیگری که مورد پایش کلینیک صنعتی خراسان رضوی قرار گرفتند مشکل نقدینگی نداشتند بلکه ۳۶ واحد از آن‌ها با دریافت راهنمایی مشاور کسب و کار و انجام اقدامات اصلاحی در فرآیند بهبود وضعیت قرار گرفتند.
مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی خراسان رضوی گفت: از ۵۳۰ واحد راکد و نیمه راکدی که مورد پایش کلینیک صنعت قرار گرفتند برخی واحد‌ها نه تولیدی داشتند و نه فناوری تولید آن‌ها به روز بود و بیشتر آن‌ها گرفتار اختلافات درونی بودند و برخی دیگر نیز انگیزه‌ای برای ادامه کار نداشتند.
مهدی زاده پیش بینی کرد تا پایان شهریور ماه امسال کار پایش ۷۵۰ واحد تولیدی راکد و نیمه راکد استان خراسان رضوی به پایان برسد و در شش ماهه دوم امسال اقدامات برای بهبودی شرایط این واحد‌ها انجام شود.
وی اضافه کرد: شرکت شهرک‌های صنعتی خراسان رضوی به ازای هر یک لیتر آبی که به این شرکت اختصاص یافته است برای ۸۰ نفر شغل ایجاد کرده در صورتی که میانگین اشتغال در کشور برای هر یک لیتر آب ۵۴ نفر است.
مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی خراسان رضوی گفت: به ازای هر هکتار زمینی که به شرکت شهرک‌های صنعتی خراسان رضوی اختصاص یافته برای ۹۶ نفر شغل ایجاد شده در حالی که میانگین اشتغال به ازای هر هکتار در کشور ۸۲ نفر است.
مهدی زاده افزود: میانگین اشتغال ایجاد شده به ازای هر مگاوات برق اختصاص یافته به شهرک‌ها و نواحی صنعتی خراسان رضوی ۱۱۶ نفر است در صورتی که در کشور این میانگین به ۹۵ نفر می‌رسد.
وی ادامه داد: شهرک‌ها و نواحی صنعتی استان خراسان رضوی ۳۸ درصد اشتغال صنعتی، ۲۴ درصد از سرمایه گذاری صنعتی و ۴۶ درصد از واحد‌های تولیدی این استان را در اختیار دارند.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->