واژگونی خودرو در مه‌ولات یک کشته و یک مصدوم در پی داشت (۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۳) برخورد سه دستگاه خودرو حادثه آفرید| نجات راننده محبوس در پراید توسط آتش‌نشانان حریق مغازه در خیابان عیدگاه اطفا شد (۱۲ اردیبهشت)+عکس انحراف مینی بوس در تبریز هشت مصدوم برجای گذاشت (۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۳) حمله افراد ناشناس به پزشکان در کرخه (۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۳) جاعلان اسناد دولتی در غرب تهران دستگیر شدند (۱۲ اردیبهشت) راز ناپدید شدن یک ماهه جوان گمشده فاش شد استرداد کلاهبردار ۱۲۰۰ میلیاردی به کشور (۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۳) از دستگیری قاتل مست ۲ زن در عروسی تا عروسی‌هایی که عزا می‌شود تاثیر منفی میکروپلاستیک‌ها بر تغییرهورمون و جنسیت جنین مهر و موم کارگاه تولید موادشوینده تقلبی در مشهد (۱۲ اردیبهشت) ماجرای گم‌شدن «یسنا»، دختر چهارساله روستای «یلی‌بدراق» + ویدئو زلزله ۴.۶ ریشتری سیرچ کرمان را لرزاند (۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۳) نامه شاگرد سپاسگزار به آقای آموزگار: معلم ازیزم عض شما بسیار عاموخطم! اعلام جرم دادستانی تهران علیه افرادی که مطالب کذب درباره پرونده نیکا شاکرمی منتشر کردند
سرخط خبرها

غربت در خانه

  • کد خبر: ۴۳۸۴
  • ۱۱ شهريور ۱۳۹۸ - ۰۷:۵۱
غربت در خانه
درخواست احسان شریعتی برای ثبت و احیای بنا‌های متعلق به خاندان شریعتی

احسان شریعتی، فرزند ارشد مرحوم دکتر علی شریعتی، خواستار حفظ و بهره برداری درست از آثار معماری مرتبط با خاندان شریعتی در شهرهای مشهد و داورزن شد.
دکتر احسان شریعتی که در جریان یکی از برنامه های حاشیه ای همایش بزرگداشت استاد محمدتقی شریعتی در مشهد، به روستاهای مزینان و کاهک شهرستان داورزن سفر کرده بود، در جمع اهالی این روستاها خواستار توجه بیشتر به بناهای تاریخی بازمانده از این خاندان فرهنگی شد.
او پس از بازدید از خانه زادگاه دکتر شریعتی در کاهک، مدرسه علمیه صاحب الزمان و کاروانسرای تاریخی مزینان گفت: متأسفانه این بناهای تاریخی که هر کدام به نوعی محل پرورش و رشد و نمای شخصیت های بزرگی چون استاد محمدتقی شریعتی، دکتر علی شریعتی، مرحوم عبدالکریم شریعتی و علامه بهمن آبادی بوده اند، امروز غریب افتاده اند و آن گونه که باید از آن ها استفاده نمی شود.
احسان شریعتی از اهالی مزینان و کاهک خواست آستین همت بالا زنند و با نظارت مدیران میراث فرهنگی در احیای این بناها بکوشند.
او احیای این آثار تاریخی که نه تنها مکانی برای شناخت خاندان شریعتی که نمادی از وجود فرهنگ و تاریخ کهن این خطه است را تنها با کمک اهالی مزینان و کاهک ممکن دانست و تاکید کرد خاندان شریعتی هم در این راه همراه اهالی مزینان و کاهک خواهد بود و در حد توان خود برای احیای این بناهای تاریخی خاصه خانه زادگاه استاد شریعتی در کاهک و مدرسه علمیه روستای مزینان تلاش خواهند کرد.
احسان شریعتی در پایان پیشنهاد داد کاروانسرای تاریخی مزینان، با توجه به وسعت و مکانی که در آن قرار گرفته است به یک پژوهشکده شریعتی شناسی یا سبزوار شناسی تبدیل شود.
گفتنی است احسان شریعتی پیش از سفر به مزینان و در جریان تور بازدید از یادمان های باقی مانده از استاد محمدتقی شریعتی در مشهد به هنگام بازدید از ساختمان کانون نشرحقایق اسلامی خواستار توجه بیشتر مسئولان به این بنا و ثبت ملی آن شد.
رضا سلیمان نوری رئیس هیئت مدیره انجمن توسعه گردشگری چهارباغ خراسان که برگزار کننده هر دو تور بازدید از یادمان های استاد شریعتی در مشهد و بازدید از مزینان و کاهک بود هم درباره این درخواست احسان شریعتی گفت: ثبت ملی بنای کانون نشرحقایق اسلامی از خواسته های تمام دوستداران شریعتی در سطح کشور است که البته مرداد سال گذشته مدیر میراث فرهنگی خراسان رضوی در گفت وگو با شهرآرا و طالبیان معاون میراث کشور نیز اردیبهشت امسال در جلسه با هیئت مدیره انجمن توسعه گردشگری چهارباغ قول تحقق آن را داده اند اما متاسفانه هنوز این قول عملی نشده است.
سلیمان نوری ابراز امیدواری کرد این قول به مانند برخی دیگر از قول های مدیران میراثی به فراموشی سپرده نشود و با ثبت ملی ساختمان کانون نشرحقایق اسلامی استاد محمدتقی شریعتی در مشهد یکی از آرزوهای اهل فرهنگ مشهد محقق شود..

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->