زمان حراج بعدی شمش طلا اعلام شد (۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۳) رئیس بانک مرکزی: نرخ رشد پول به ۱۶ درصد رسید پلمب طلافروشی‌های متخلف در مشهد | رئیس اتحادیه: فروشندگان طلا نسبت به بازگشایی مغازه خود اقدام کنند + فیلم (۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳) ورود نخستین محموله خودرو‌های هیبریدی به کشور (۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳) تعریف متفاوت و باحال درباره کار و اشتغال چرا کیفیت آب شرب در نقاط مختلف مشهد متفاوت است؟ سقف روزانه تراکنش‌های بانکی چقدر است؟ آغاز اولین فروش خودرو‌های برقی از ساعت ۱۶ امروز (۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳) متقاضیان مسکن ملی هیچ قراردادی برای پروژه‌های نهضت ملی مسکن ندارند بررسی وضعیت رهن و اجاره در منطقه پنجتن مشهد (۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳) معاملات مسکن بر اساس وجه رایج کشور منعقد می‌شود بورس همچنان در مدار نزول | گزارش وضعیت بازار سهام (۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳) اعلام آخرین مهلت رسیدگی به درخواست‌های تعهدات ارزی ۱۴۰۱ افزایش قیمت صیفی‌جات در مشهد به دلیل بارندگی‌ها (۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳) بیش از یک میلیون نفر در صف دریافت وام ودیعه مسکن قرار دارند ثبت ۲۵۵ هزار تقاضا در سامانه خودنویس طی ۱۱ ماه بهانه‎ طلافروشان برای عدم ثبت معاملات برطرف شد دومین حراج سکه در سال ۱۴۰۳ فردا (۱۷ اردیبهشت) برگزار می‌شود+شرایط مشخصات خودرو ال۹۰ ایرانی منتشر شد+ عکس قیمت طلا، قیمت دلار و قیمت سکه و ارز دیجیتال در بازار امروز (یکشنبه، ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳) پایش ملی فروشگاه‌های متصل به کالابرگ آغاز شد (۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳) قیمت محصولات سایپا و ایران‌خودرو در بازار امروز | سمند ۸۲۰ میلیون تومان ناقابل! (۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳) دلیل ناترازی بنزین چیست؟ خبر مهم برای متقاضیان خانه (۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳) ایجاد زمینه های مشارکت بخش خصوصی در احداث نیروگاه‌های برق‌آبی
سرخط خبرها

مدیران بانک‌ها به رئیس مجلس نامه نوشتند

  • کد خبر: ۱۳۰۳۹
  • ۰۷ دی ۱۳۹۸ - ۱۱:۳۳
مدیران بانک‌ها به رئیس مجلس نامه نوشتند
رئیس شورای عالی کانون بانک‌ها و موسسات اعتباری خصوصی گفت: پیشنهاد شبکه بانکی این بوده که بانکداری اسلامی به صورت منطقی از طریق بانک مرکزی تنظیم، تدوین و در دولت بررسی و نهایتا در مجلس مطرح شود، طی این روند خواست فعالان و کارشناسان شبکه بانکی است.

به گزارش شهرآرانیوز، کوروش پرویزیان درباره انتقادات کارشناسان به طرح بانکداری اسلامی در مجلس اظهار داشت: قانون بانکداری بدون ربا از قوانین مهم و اساسی در کشورمان محسوب می‌شود و سیستم بانکی با اعتقاد این کار را انجام می‌دهد. هر چند طرح مجلس درباره بانکداری اسلامی نکات مثبت دارد، اما هنوز یکسری ضعف‌های بنیادین در آن دیده می‌شود.
وی با بیان اینکه در بخش‌های مختلف می‌توان این ضعف را دید، گفت: مکاتباتی را با مجلس و مسئولان بانک مرکزی و وزارت دارایی درباره وجود این موضوعات در طرح بانکداری اسلامی داشته‌ایم.
رئیس شورای عالی کانون بانک‌ها و موسسات اعتباری خصوصی تاکید کرد: متاسفانه طراحان این طرح حاضر نشده‌اند نکات اصلاحی مورد نظری که خبرگان شبکه بانکی دارند را در این طرح منعکس و تعدیل کنند. از همین روی طرح بانکداری اسلامی به یک طرح یکجانه تبدیل شده که نکات مورد نظر بانک‌های دولتی و خصوصی در آن دیده نشده است.
پرویزیان افزود: مدیران بانک‌ها و موسسات دولتی و خصوصی نامه مشترکی را هم تهیه و تقدیم رئیس مجلس کرده‌اند که امیدواریم در فضای آرام و مناسبی این طرح بررسی شود و خروجی آن قانونی باشد که به استحکام قوانین حال حاضر شبکه بانکی کمک کند نه اینکه در اجرا سیستم بانکی کشور را با مشکل مواجه سازد.
مدیرعامل بانک پارسیان ادامه داد: پیشنهاد شبکه بانکی این بوده که بانکداری اسلامی به صورت منطقی از طریق بانک مرکزی تنظیم، تدوین و در دولت بررسی و نهایتا در مجلس مطرح شود. طی این روند خواست فعالان و کارشناسان شبکه بانکی است.
وی در پاسخ به این سوال که چرا بانکداری اسلامی در قالب لایحه به مجلس ارایه نشده است، اظهار داشت: مدیران بانکی در مقام اجرا هستند و عملیات شبکه بانکی را انجام می‌دهند؛ بنابراین در مقام سیاست‌گذاری قرار ندارد که درباره ارایه لایحه به مجلس تصمیم گیری کنند.
رییس شورای عالی کانون بانک‌ها و موسسات اعتباری خصوصی درباره مهم‌ترین نقاط ضعف طرح بانکداری اسلامی گفت: تعداد مفاد مواد آن بسیار زیاد است و به طور قطع قوانین بانک توسعه جمهوری اسلامی پیشنهاد شده در این طرح نمی‌تواند با قوانین بانک مرکزی و اداره امور بانکی هم وزن و هم سنگ باشد.

 

منبع: ایلنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->