پیش بینی قیمت طلا و سکه فردا دوشنبه (۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۳) | بازار طلا با اهرم دلار سقوط کرد پیش‌بینی بورس فردا دوشنبه (۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۳) | شارژ خبری بازار سرمایه در میان ناامیدی سهامداران سکه تمام چند گرم است؟ ایران خودرو با سمند هم خداحافظی کرد تعطیلی ۴۰۰ معدن شن و ماسه در خراسان رضوی دلایل اعتراض خریداران پژو پارس ایران خودرو چه بود؟ آیا ریزش قیمت دلار در روز‌های آینده ادامه دارد؟ (۹ اردیبهشت ۱۴۰۳) ماجرای افزایش حق مسکن ۱۴۰۳ کارگران چه بود؟ | معاون وزیر کار مُنکر شد اخبار فروش حواله خوردو جانبازان تکذیب شد قیمت توافقی با دلار ترجیحی | کالا‌ها با دلار چند تومانی وارد می‌شوند؟ یک کیلو گوشت مرغ، چند؟ (۹ اردیبهشت ۱۴۰۳) رئیس اتاق بازرگانی ایران: ایران دهمین تولیدکننده بزرگ موادمعدنی دنیاست خرید کدام نوع طلا برای سرمایه‌گذاری بهتر است؟ رئیس اتاق مشترک ایران و افغانستان: نمایشگاه اکسپو فرصتی برای امیدبخشی به بخش خصوصی در ایران است فروشندگان پرقدرت در صحنه بورس امروز ظاهر شدند + عکس (۹ اردیبهشت ۱۴۰۳) محکومیت هزار میلیارد ریالی برای عرضه خارج‌ازشبکه گندم در خراسان‌رضوی واردات ۱.۸ میلیارد دلار طلا برای رفع تعهد ارزی در سال گذشته اولویت اختصاص ارز به صنایع داخلی اعلام شد ریزش قیمت دلار به کانال ۵۰ هزار تومان (۹ اردیبهشت ۱۴۰۳) برنامه جلسات اتاق بازرگانی ایران در نمایشگاه ایران اکسپو ۲۰۲۴ قیمت طلا و سکه در بازار امروز مشهد (۹ اردیبهشت ۱۴۰۳) | ادامه ریزش قیمت در بازار تکلیف جدی دولت به وزرا؛ نرخ رشد اقتصادی هر دستگاه در سال ۱۴۰۳ هدف‌گذاری شد ایران‌خودرو قیمت جدید هایما S۷ را اعلام کرد (۹ اردیبهشت ۱۴۰۳) دلار ارزان شد، کالا نه | شهرآرا علت کاهش‌نیافتن قیمت اقلام را پس از فروکش‌کردن تلاطم‌های ارزی بررسی می‌کند
سرخط خبرها

نمایشگاه‌های بهاره الزامی شد

  • کد خبر: ۱۵۴۰۲
  • ۳۰ دی ۱۳۹۸ - ۱۸:۱۱
نمایشگاه‌های بهاره الزامی شد
سخنگوی ستاد تنظیم بازار اعلام کرد: برگزاری نمایشگاه‌های بهاره الزامی است و ستاد تنظیم بازار با این تصمیم، کار اجرایی را به خود صنوف و فعالان اقتصادی، محول کرده است.

به گزارش شهرآرانیوز، محمدرضا کلامی امروز (دوشنبه) در حاشیه جلسه ستاد تنظیم بازار در جمع خبرنگاران با اشاره به جلسه ستاد تنظیم بازار گفت: در این جلسه جزییات طرح ویژه تامین و توزیع کالا و ساماندهی بازار شب عید مصوب شد که بر اساس آن مقرر شد علاوه بر برگزاری نمایشگاه‌های بهاره، فروش‌های فوق‌العاده نیز برگزار شود.

وی خاطرنشان کرد: اگر هر استان به هر دلیلی برگزاری این نمایشگاه‌های بهاره را متوقف کند، باید مجوزهای لازم را در این رابطه از ستاد تنظیم بازار کشور دریافت کند.

سخنگوی ستاد تنظیم بازار درباره فروش‌های فوق العاده افزود: این امر به معنای عرضه کالا با تخفیف ویژه است؛ این فروش‌ها در واحدهای صنفی منتخب، فروشگاه‌های زنجیره‌ای و میادین میوه و تره‌بار برگزار می‌شود.

وی اضافه کرد: البته ضرورت دارد نهادهای عمومی دولتی و دستگاه هایی که مسوولیت برگزاری نمایشگاه‌ها را دارند امکاناتی مانند پارکینگ، عابربانک، آتش نشانی و نیروی انتظامی را فراهم کنند.

نرخ میوه شب عید در پایان سال مشخص می‌شود

کلامی با اشاره به تنظیم بازار شب عید گفت: بر اساس مصوبات امروز ستاد تنظیم بازار، عرضه ۳۰ هزار تن پرتقال و ۲۳ هزار تن سیب که به منظور تنظیم بازار شب عید خریداری شده، در انبارهای استان‌های مبدا موجود است.

وی تصریح کرد: مقرر شده این اقلام قبل از آغاز اسفندماه به استان‌های مقصد منتقل شده و با تعیین شبکه‌های توزیع منتخب که کالای تنظیم بازاری را در ایام پایانی سال عرضه می کنند، در ایام پایان سال و عید نوروز در اختیار مردم قرار گیرد.

سخنگوی ستاد تنظیم بازار درباره نرخ سیب و پرتقال شب عید گفت: نرخ میوه شب عید در پایان سال متناسب با هزینه‌ها و نرخ بازار تعیین می‌شود؛ چراکه دولت بنا ندارد کار بخش خصوصی در این زمینه را خدشه‌دار کند؛ بلکه دولت در راستای تسهیل فضای کسب و کار، با عرضه میوه به بهای تمام شده، قصد جلوگیری از گرانفروشی یا بروز کمبود را دارد.

وی با بیان اینکه در ایام پایانی سال، برنج، شکر، روغن، مرغ و گوشت قرمز در نمایشگاه‌های عرضه مستقیم کالا و بهاره با نرخ مصوب عرضه خواهند شد، گفت: در این رابطه با تشکل‌های تولیدی و واحدهای تولیدی بزرگ کشور هماهنگی های لازم به عمل آمده است تا در نمایشگاه‌ها حضور یابند و ارایه کالا را بدون واسطه و با تخفیف ویژه انجام دهند.

کلامی همچنین درباره قیمت شکر، گوشت و مرغ و برنج گفت: قیمت این اقلام نیز مشخص است و بر این اساس، تناژ اقلام اساسی و قیمت عرضه برای توزیع در نمایشگاه ها، در آینده از سوی دبیرخانه تنظیم بازار ابلاغ خواهد شد که کالا در حاشیه قیمت بازار و با تخفیف مشخصی به دست مصرف کنندگان برسد؛ در این رابطه کار به کمیته و دبیرخانه تنظیم بازار محول شده که اعداد و ارقام را مصوب کرده و ابلاغ خواهد کرد.

کلامی در ادامه به کالاها و اقلام اساسی برای رصد و پایش در انتهای سال اشاره کرد و گفت: این اقلام شامل دو دسته کالا و خدمات می‌شوند که اقلام اساسی آن شامل نان، برنج، روغن نباتی، شکر، حبوبات، ماکارونی، رب گوجه فرنگی و کالاهای پرمصرف، کیف و کفش، شیر، کره، پنیر، ماست، مواد شوینده و بهداشتی، تایر خودرو و روغن موتور، تامین بنزین و گازوئیل و کپسول گاز مایع است.

وی افزود: خدمات مشمول شامل حمل و نقل درون شهری و برون شهری شامل بار مسافر و خدمات تعمیر خودرو و خدمات پس از فروش، امکان تفریحی و سیاحتی، هتل‌داری و گردشگری، خدمات انبار و سردخانه‌ها، خدمات خبازی‌ها، خشک‌شویی و قالشویی می‌شود که این اقلام در دستور طرح نظارتی تشدید نظارت قرار گرفته است.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->