اعمال‌قانون ۱۷۰۱ دستگاه خودروی حادثه‌ساز در مشهد | ۷۰ نفر در تصادفات رانندگی طی ۲۴ ساعت گذشته مصدوم شدند (۸ خرداد ۱۴۰۳) ترافیک سنگین در بولوار کوثر، میدان آزادی و پل ابوطالب در مشهد (۸ خرداد ۱۴۰۳) عوارض قرص جوشان ویتامین C | چه کسانی باید نوروبیون بزنند؟  حریق یک فروشگاه فرش در مرکز شهر مشهد اطفا شد (۷ خرداد ۱۴۰۳) شناسایی و جذب کودکان بازمانده از تحصیل و مجازات والدین متخلف دامپزشک شکارچی که فرمانده یگان حفاظت محیط زیست شد دادستان جوانی که با حقوق خودش زندانی آزاد می‌کند احکام جدید متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان چه زمانی صادر می‌شود؟ | تاریخ واریز مابه‌التفاوت حقوق مشخص شد چرا هزینه‌های درمانی بازنشستگان با تاخیر پرداخت می‌شود؟ + پاسخ بیمه آتیه‌سازان همدستی برادارن مینا برای قتل دلخراش مرد مورد علاقه خواهرشان اعطای وام بانکی به بازنشستگان کشوری با بازپرداخت ۵ ساله + جزئیات افزایش قربانیان قارچ‌های سمی و راه‌های تشخیص| چرا نباید قارچ فله بخریم؟ بیماری‌های پوستی و انواع عفونت ارمغان استخرهای آلوده برای شما انفجار منزل مسکونی در خیابان اندیشه| آتش نشانان چهار محبوس را نجات دادند (۷ خرداد ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

طی نشدن دوران سوگ، منجر به افسردگی‌های طولانی می‌شود

  • کد خبر: ۲۳۲۶۴
  • ۲۰ فروردين ۱۳۹۹ - ۰۸:۳۸
طی نشدن دوران سوگ، منجر به افسردگی‌های طولانی می‌شود
مشاور رئیس سازمان نظام روان‌شناسی و مشاوره ایران گفت: اگر خانواده‌های فرد متوفی مبتلا به کرونا مراحل سوگ را طی نکنند ممکن است دچار آسیب‌های روانی شوند که این آسیب‌ها در آینده می‌تواند منجر به افسردگی‌های طولانی‌مدت شود.
به گزارش شهرآرانیوز، امین رفیعی‌پور اظهار کرد: کروناویروس به مرحله همه‌گیری جهانی رسیده است و این پاندمی باعث شده مردم به طور ناخواسته سبک زندگی جدیدی را برای خود انتخاب کنند؛ باید قبول کرد که در شرایط خاص اجتماعی قرار داریم و این بیماری باعث مرگ برخی افرادی شده است که باتوجه به شرایط موجود، خانواده قربانیان کرونا نمی‌توانند مراسم ترحیم را به سبک گذشته برگزار کنند.
وی افزود: افرادی که عزیزانشان را از دست می‌دهند دچار سوگ می‌شوند و ممکن است حدود دو الی شش ماه با این سوگ درگیر باشند و حتی اگر بیش از این ادامه‌دار باشد ممکن است نیازمند مداخلات روان‌شناسی برای سوگ درمانی شوند. اما چه باید کرد که در این شرایط مردم کمتر دچار مشکل شوند و بتوانند با سوگ ناشی از «از دست دادن عزیزشان» راحت‌تر کنار بیایند؟
رفیعی‌پور اضافه کرد: در ابتدا مردم باید بیاموزند که شرایط خارج از کنترل یک جامعه است، زیرا این ویروس در دنیا شیوع پیدا کرده و جهان نیز این را قبول کرده که این بیماری در کنترل کامل قرار ندارد، اگر مردم این مسئله را بپذیرند، خودبه‌خود با سوگ بهتر کنار می‌آیند.
این روانشناس سلامت درباره نحوه ابراز سوگ با وجود ویروس کرونا نیز توضیح داد: باتوجه به شرایط موجود، خانواده «درجه یک» فرد متوفی که در کنار هم زندگی می‌کنند می‌توانند درکنار یکدیگر سوگ خود را ابراز کنند، اما اقوام و دوستان فرد متوفی از طریق تماس‌های تلفنی و تصویری به طور مرتب با این خانواده در ارتباط باشند و در مورد نحوه فوت و دیگر مسائل با آن‌ها صحبت کنند، این روند باعث می‌شود که خانواده متوفی حس همدلی و همدردی اطرافیان را احساس کند.
رفیعی‌پور در ادامه تاکید کرد: فامیل و آشنایان نیز می‌توانند علت شرکت نکردن در مراسم ترحیم را رعایت فاصله‌گذاری اجتماعی عنوان کنند و اینطور بگویند که باتوجه به اینکه ممکن است حضور در این مراسمات منجر به فوت فرد دیگری شود در کنار آن‌ها حاضر نشده‌اند.
رفیعی‌پور معتقد است: اگر خانواده متوفی مراحل سوگ را طی نکند ممکن است دچار آسیب‌های روانی شود که این آسیب‌ها در آینده می‌تواند منجر به افسردگی‌های طولانی‌مدت شود، البته در حال حاضر روانشناسان نیز می‌توانند به صورت آنلاین به مردم خدمات ارائه دهند.
این روانشناس سلامت در ادامه از مسئولان خواست که مراحل کفن و دفن را دقیق‌تر و به درستی شفاف‌سازی کنند، تا فرصت برای شایعه سازی فراهم نشود.

منبع: ایسنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->