پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (پنجشنبه ۱۷ خرداد ۱۴۰۳) | افزایش دما در مناطق گرمسیری استان به بیش از ۴۰ درجه! کشف و ضبط بیش از ۲۰۰ قلم فرآورده دارویی در مناطق زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد آیا کودکان را می‌توان حجامت کرد؟ | عوارض حجامت خودسرانه کودکان راهنمای انتخاب مناسب‌ترین مدرسه برای فرزندان حذف گزینه الزام برای آزمون پایه نهم به دهم دانش آموزان سمپادی عوامل بروز یبوست در نوزادان چیست و چگونه درمان می‌شود؟ شایع‌ترین عوامل ایجاد سنگ کیسه صفرا را بشناسید این میوه حکم داروخانه طبیعی را دارد! آرتروز، بیماری روماتیسمی غیرالتهابی که اغلب مفصل زانو و انگشتان دست را درگیر می‌کند انگیزه مرد بی‌رحم از ربودن زن متاهل در اطراف مشهد چه بود؟ نجات جان۱۸ نفر در ارتفاعات شمخال قوچان بیش از ۷۱ هزار زائر حج تمتع رهسپار عربستان شدند بازی با آبرو؛ خط قرمز قانون کشف جسد در بیابان‌های منطقه الهیه مشهد دعوا در کافه زیرزمینی، قتل در کف خیابان پنجتن مشهد تصادف مرگبار کاروان عروسی در علی آباد کتول، جان ۴ نفر را گرفت زلزله حوالی عمادده لارستان در استان فارس را لرزاند (۱۶ خرداد ۱۴۰۳) پرداخت پول خارج از صندوق بیمارستان ممنوع است؛ زیرمیزی ندهید طرح «کاهش و بازیافت بخارات بنزین» در جایگاه‌های سوخت در مرحله بازطراحی دستگاه‌ها
سرخط خبرها

خسارت سیل به آثار تاریخی خراسان‌رضوی/ بیشترین آسیب به آثار تاریخی خواف و بجستان و نیشابور/ باد به برج‌وباروهای توس خسارت زد

  • کد خبر: ۲۳۸۵۴
  • ۲۶ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۳:۲۳
خسارت سیل به آثار تاریخی خراسان‌رضوی/ بیشترین آسیب به آثار تاریخی خواف و بجستان و نیشابور/ باد به برج‌وباروهای توس خسارت زد
جانشین معاونت میراث‌فرهنگی اداره‌کل میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری خراسان‌رضوی از آسیب‌دیدن و تخریب برخی بناهای تاریخی استان براثر سیل اخیر خبر داد.

علی صمدی جوان- احسان زهره‌وندی در گفت‌وگو با خبرنگار شهرآرانیوز گفت: پیش از آغاز موج نخست بارش‌ها، به تمامی ادارات میراث‌فرهنگی استان هشدارهای لازم را داده بودیم و خوشبختانه از آسیب‌های جدی و گسترده پیشگیری کردیم.


وی درباره آثار تاریخی آسیب‌دیده گفت: تاکنون آثار تاریخی خواف، بجستان و نیشابور بیشترین آسیب را دیده‌اند. با برنامه‌ریزی‌های صورت‌گرفته، به‌دنبال استفاده از اعتبارات اضطراری اداره‌کل هستیم تا بتوانیم خسارت‌های به‌وجودآمده را جبران کنیم؛ برای‌این‌منظور، فرم‌های برآورد خسارت را به تمامی ادارات استان داده‌ایم تا از آخرین وضعیت آثار تاریخی و آسیب‌های احتمالی آن‌ها آگاه شویم.


جانشین معاونت میراث‌فرهنگی درباره منطقه توس هم تصریح کرد: بارندگی در منطقه تاریخی توس نیز کم نبوده است. با تمهیداتی که از چندی‌قبل اندیشیده بودیم توانستیم آب‌های سطحی را به کشف‌رود هدایت کنیم تا به برج‌وباروی توس آسیبی وارد نشود، اما به‌علت وزش شدید باد خسارت‌هایی جزئی را شاهد بودیم که اکنون درحال برطرف‌کردن آن‌ها هستیم.


زهره‌وندی درباره اقدامات معاونت میراث‌فرهنگی برای جلوگیری از تکرار این خسارت‌ها نیز گفت: طبیعتا باید برای تمامی آثار ثبت‌شده اقدامات مناسب‌تری انجام دهیم تا دوباره شاهد خسارت و آسیب نباشیم؛ بنابراین، پیش‌بینی‌ها و اقدامات حفاظتی را آغاز کرده‌ایم که ازبین آن‌ها مثلا بام‌سازی و ایجاد مسیرهای آبراهی در دستورکار امسال قرار گرفته است تا تمام آثار موجود در استان همچون سایت موزه شادیاخ، سایت موزه بندیان و مسجد-مدرسه ارگ توس از محافظت‌های لازم برخوردار شوند. البته انجام‌دادن این اقدامات مستلزم آن است که از فصل بارندگی عبور کنیم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->