آیین نامه توزیع اینترنتی دارو ابلاغ شد مواد غذایی که هرگز آنها را نباید با معده خالی بخورید با مصرف این میوه خوشمزه و آبدار جوان شوید اگر از زندگی خسته و کلافه شده‌اید، بخوانید چرا دمای روغن زمان سرخ کردن اهمیت دارد؟ چرا باید به قول‌هایی که به فرزندتان می‌دهید عمل کنید؟ ۵ ماده غذایی که مصرف منظم آنها به افزایش هوش کمک می‌کند ویزیت‌های نجومی روانشناسان | از ۳۵۰ هزارتومان تا ۲ میلیون تومان! کلاس‌های دانشگاه‌ها تعطیل شدند (۹ اردیبهشت ۱۴۰۳) پرشدگی کامل ۱۱ سد کشور در پی بارش‌های بهاره + جدول اهمیت خوردن صبحانه برای دانش‌آموزان | کودکان به چه ویتامینی نیاز دارند؟ آیا راهی برای افزایش قد کودکان و نوجوانان وجود دارد؟ درد در سنین رشد را جدی بگیرید آیا استفاده از تابه‌های نچسب را باید کنار گذاشت؟ آیا مابه‌التفاوت حقوق بازنشستگان تامین‌اجتماعی در اردیبهشت پرداخت می‌شود؟ افزایش حقوق بازنشستگان منتظر تایید هیات دولت است جزییات افزایش وام بازنشستگان و مبلغ اقساط و توضیحات بانک رفاه کارگران (۹ اردیبهشت ۱۴۰۳) پله‌نوردان بیشتر عمر می‌کنند | متخصصان از تاثیرات شگرف این فعالیت ورزشی بر سلامت می‌گویند
سرخط خبرها

تحصیل ۹۳۰۰ دانش‌آموز خراسانی در طرح تلفیقی فراگیر/ مناسب سازی ۲۰ درصد مدارس خراسان‌رضوی

  • کد خبر: ۲۸۲۶۰
  • ۰۹ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۲:۱۹
تحصیل ۹۳۰۰ دانش‌آموز خراسانی در طرح تلفیقی فراگیر/ مناسب سازی ۲۰ درصد مدارس خراسان‌رضوی
۹۳۰۰ دانش‌آموز در طرح تلفیقی فراگیر آموزش و پرورش استثنایی خراسان رضوی تحصیل می‌کنند.

جانقربان- رئیس آموزش و پرورش استثنایی خراسان رضوی با اعلام این خبر به شهرآرانیوز، افزود: طرح تلفیقی فراگیر، طرحی است که وزارت آموزش و پرورش براساس آن به دنیا تعهد داده است به‌مرور مدارس استثنایی را جمع کند و دانش‌آموزان گروه‌های نابینا، ناشنوا، تعدادی از گروه اوتسیم و دانش‌آموزان جسمی‌حرکتی که دارای بهره هوشی معمولی و عادی هستند، در مدارس عمومی در کنار دانش‌آموزان عادی تحصیل کنند.


دکتر مهدی قاسمی‌پور اظهار کرد: گسترش این طرح مستلزم مسائلی است از جمله اینکه جامعه به این باور برسد که یک فرد آسیب‌دیده بینایی یا شنوایی می‌تواند در کنار دیگر بچه‌ها به مدرسه برود و تحصیل کند.


وی گفت: ۱۲۸۳ همکار در مدارس معمولی با عنوان معلم‌های تلفیقی یا رابطین تلفیقی فعالیت می‌کنند که وظیفه آن‌ها آموزش مواردی مانند خط بریل به معلم‌ها و حل مسائل بین معلم با دانش‌آموز استثنایی و معلم مدارس عمومی است.


این مقام مسئول اظهار کرد: ۶۳ مدرسه پشتیبان نیز در استان خراسان رضوی فعالیت می‌کنند که در این مدارس دانش‌آموزان می‌توانند در ساعت‌هایی خارج از ساعت درس و در روزهای پنجشنبه برای دریافت خدماتی مانند گفتاردرمانی، کاردرمانی، فیزیوتراپی و دیگر خدمات مورد نیاز مراجعه و به‌طور رایگان این خدمات را دریافت کنند.


رئیس آموزش و پرورش استثنایی خراسان رضوی با اشاره به اینکه تنها ۲۰ درصد از مدارس استان مناسب‌سازی شدند، گفت: مدارسی که در سه چهار سال گذشته ساخته شده‌اند، مناسب‌سازی شده‌اند و امکان اجرای طرح تلفیقی فراگیر در آن‌ها هست و متأسفانه ۸۰ درصد از مدارس ما در استان مناسب بچه‌های این طرح نیستند.


وی افزود: طرح تلفیقی فراگیر دارای مصوبه شورای عالی آموزش و پرورش است و تمام ارگان‌ها موظف به رعایت این مصوبه هستند و وظایف تمام ارگان‌ها در آیین‌نامه مشخص شده است که امیدواریم با درک توانایی بچه‌های استثنایی، پای کار بیایند و ما را همراهی کنند.


گفتنی است اکنون ۱۷ هزار و ۵۰۰ دانش‌آموز در مدارس استثنایی استان تحصیل می‌کنند.

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->