مهر و موم کارگاه تولید موادشوینده تقلبی در مشهد (۱۲ اردیبهشت) ماجرای گم‌شدن «یسنا»، دختر چهارساله روستای «یلی‌بدراق» + ویدئو زلزله ۴.۶ ریشتری سیرچ کرمان را لرزاند (۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۳) نامه شاگرد سپاسگزار به آقای آموزگار: معلم ازیزم عض شما بسیار عاموخطم! اعلام جرم دادستانی تهران علیه افرادی که مطالب کذب درباره پرونده نیکا شاکرمی منتشر کردند آیا زن باید برای کار در خانه حقوق بگیرد؟ بررسی دلایل تمرکز نداشتن دانش‌آموزان | چرا فرزندم حواس پرت است؟ اختلال بیش فعالی حتی در ۵۰ سالگی افزایش مهاجرت پرستاران مشهدی از فروردین ۱۴۰۳ تاکنون ۸ روغن گیاهی که به درمان شوره سر کمک می‌کند فواید فوق‌العاده و بی نظیر روغن زرده تخم مرغ برای سلامت مو + طرز تهیه آن قطار مشهد-تهران پس از رفع نقص لوکوموتیو به حرکت خود ادامه داد (۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۳) چگونه سینک آشپزخانه را بدون مواد شوینده شیمیایی تمیز و درخشان کنیم؟ راهی تضمینی برای دفع مورچه از خانه مصرف بیش‌ازحد مواد قندی و شیرین، کارایی انسولین در بدن را ضعیف می‌کند مصرف این ۴ ماده غذایی برای مردان ضروری است پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (١٢ اردیبهشت ١۴٠٣) | اواخر هفته، خراسان رضوی و مشهد بارانی می‌شود افزایش حقوق ۱۴۰۳ بازنشستگان تأمین اجتماعی و مستمری‌بگیران، امروز به تصویب رسید + جزئیات (۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

تشریح قوانین مربوط به فروش اینترنتی دارو از طریق فضای مجازی

  • کد خبر: ۲۹۰۱۴
  • ۱۵ خرداد ۱۳۹۹ - ۰۹:۳۷
تشریح قوانین مربوط به فروش اینترنتی دارو از طریق فضای مجازی
نایب رئیس انجمن داروسازان ایران درباره قوانین مربوط به فروش اینترنتی دارو از طریق داروخانه‌ها و یا فضای مجازی، توضیح داد.
به گزارش شهرآرانیوز، سیدعلی فاطمی ، در خصوص تعمیم قواعد تجارت الکترونیکی به حوزه دارو افزود: قرار نیست که دارو از طریق فروش اینترنتی عرضه شود.

وی تاکید کرد: بطور کلی ما یک ضابطه بنام فروش اینترنتی داروخانه داریم و بر اساس این ضابطه که توسط سازمان غذا و دارو نوشته شده است، از پنج گروه کالایی (دارو، مکمل‌های غذایی، فراورده‌های طبیعی، بهداشتی و آرایشی و لوازم پزشکی مصرفی) که در داروخانه‌ها موجود است، فقط چهار گروه قابلیت فروش اینترنتی دارند و دقیقا تصریح شده که داروخانه امکان عرضه اینترنتی دارو را ندارد.

فاطمی ادامه داد: این یک جریان بطور کلی اتفاق خوبی است که ما با تکنولوژی پیش برویم و "داروخانه‌ها" بتوانند فروش اینترنتی هم داشته باشند و مردم مجبور نباشند برای خرید کالا‌های غیردارویی، حضور فیزیکی در داروخانه داشته باشند.

وی افزود: حتی در زمان شیوع کرونا که بحث محدودیت‌های تردد مطرح شد، موضوع فروش اینترنتی دارو در داروخانه‌ها باز هم با ممنوعیت همراه بود و سایت‌ها یا شبکه‌های مجازی که اقدام به تبلیغات در این خصوص کردند، غیر قانونی بودند.

نایب رئیس انجمن داروسازان ایران افزود: ما هیچ گاه در خصوص فروش و عرضه "دارو" از طریق اینترنت و فضای مجازی (نه از طریق داروخانه)، نظر مثبتی نداشته‌ایم و دلیل آن هم این است که تحویل دارو به بیمار، بدلیل حساسیت‌هایی که وجود دارد، چه در مورد دارو‌های بدون نسخه و چه داروی نسخه‌ای، طبق قانون باید بطور حتم توسط پزشک داروساز انجام شود.
 
منبع:ایسنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->