زمان حراج بعدی شمش طلا اعلام شد (۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۳) رئیس بانک مرکزی: نرخ رشد پول به ۱۶ درصد رسید پلمب طلافروشی‌های متخلف در مشهد | رئیس اتحادیه: فروشندگان طلا نسبت به بازگشایی مغازه خود اقدام کنند + فیلم (۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳) ورود نخستین محموله خودرو‌های هیبریدی به کشور (۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳) تعریف متفاوت و باحال درباره کار و اشتغال چرا کیفیت آب شرب در نقاط مختلف مشهد متفاوت است؟ سقف روزانه تراکنش‌های بانکی چقدر است؟ آغاز اولین فروش خودرو‌های برقی از ساعت ۱۶ امروز (۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳) متقاضیان مسکن ملی هیچ قراردادی برای پروژه‌های نهضت ملی مسکن ندارند بررسی وضعیت رهن و اجاره در منطقه پنجتن مشهد (۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳) معاملات مسکن بر اساس وجه رایج کشور منعقد می‌شود بورس همچنان در مدار نزول | گزارش وضعیت بازار سهام (۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳) اعلام آخرین مهلت رسیدگی به درخواست‌های تعهدات ارزی ۱۴۰۱ افزایش قیمت صیفی‌جات در مشهد به دلیل بارندگی‌ها (۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳) بیش از یک میلیون نفر در صف دریافت وام ودیعه مسکن قرار دارند ثبت ۲۵۵ هزار تقاضا در سامانه خودنویس طی ۱۱ ماه بهانه‎ طلافروشان برای عدم ثبت معاملات برطرف شد دومین حراج سکه در سال ۱۴۰۳ فردا (۱۷ اردیبهشت) برگزار می‌شود+شرایط مشخصات خودرو ال۹۰ ایرانی منتشر شد+ عکس قیمت طلا، قیمت دلار و قیمت سکه و ارز دیجیتال در بازار امروز (یکشنبه، ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳) پایش ملی فروشگاه‌های متصل به کالابرگ آغاز شد (۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳) قیمت محصولات سایپا و ایران‌خودرو در بازار امروز | سمند ۸۲۰ میلیون تومان ناقابل! (۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳) دلیل ناترازی بنزین چیست؟ خبر مهم برای متقاضیان خانه (۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳) ایجاد زمینه های مشارکت بخش خصوصی در احداث نیروگاه‌های برق‌آبی دل‌های نگران کارگران پیمانکاری با قرارداد‌های لرزان
سرخط خبرها

رئیس اتاق بازرگانی: ۱۵ هزار و ۳۶۶ صادرکننده هیچ ارزی به کشور بازنگرداندند

  • کد خبر: ۴۳۴۷۰
  • ۲۷ شهريور ۱۳۹۹ - ۲۱:۲۳
رئیس اتاق بازرگانی: ۱۵ هزار و ۳۶۶ صادرکننده هیچ ارزی به کشور بازنگرداندند
رییس اتاق بازرگانی، صنایع و معادن و کشاورزی ایران گفت: بر اساس اعلام اخیر بانک مرکزی ۱۵ هزار و ۳۶۶ صادر کننده هیچ ارزی به کشور بازنگرداندند اما این مساله به نحوی در جامعه انعکاس یافت که گویی همه این افردا دارای کارت بازرگانی فعال بودند در حالی که بیشتر آنها کارت بازرگانی فعال نداشته یا فاقد آن بودند.

به گزارش شهرآرانیوز، غلامحسین شافعی روز پنجشنبه در نشست کارگروه توسعه صادرات خراسان رضوی افزود: از مجموع صادرکنندگانی که ارز به کشور بازنگرداندند پنج هزار و ۱۰۹ نفر از افراد حقیقی یا حقوقی کارت بازرگانی داشتند که از این تعداد سه هزار و ۱۸۱ نفر از کارت بازرگانی فعال برخوردار بودند و ۱۰ هزار و ۲۵۷ نفر کارت بازرگانی نداشتند.

وی تجربه رفع تعهدات ارزی در این کشور طی سه دهه گذشته را تلخ دانست و ادامه داد: این روش جز این که صادرکنندگان حرفه‌ای را خانه نشین و صادرکنندگان غیرحرفه‌ای را وارد این زیرزمین کند چیز دیگری نخواهد داشت و اکنون نیز گرفتار آن شده‌ایم.

رییس اتاق بازرگانی خراسان رضوی با اشاره به کاهش ۱۱.۵ درصدی سرمایه‌گذاری در بخش ماشین آلات کشور در سال ۱۳۹۸ در مقایسه با سال ۱۳۹۷ افزود: امسال در حوزه واردات شاهد کاهش شدید بخش ماشین آلات در خراسان رضوی هستیم و این موضوع باعث سرمایه‌گذاری در بخش تولید می‌شود.

شافعی مشکل دوم در حوزه واردات را تامین مواد اولیه وارداتی بخش تولید دانست و افزود: بحران مواد اولیه، بحران اشتغال را به دنبال دارد و تاثیرات اجتماعی حاصل از ریزش اشتغال در واحدهای تولیدی چندین برابر نرخهای بیکاری است که درباره آن صحبت می‌کنیم.

وی ادامه داد: فعالان بخش خصوصی و صاحبان مسوولیت در تشکلها بیش از آن که مشکلات بخش دولت را عنوان کنند رسالت بزرگتری در خصوص تدوین راه‌حلهای منطقی و اصولی و ارایه بسته آن به دولت دارند و باید در این زمینه تلاش بیشتری کنند.

رییس اتاق بازرگانی خراسان رضوی اظهار داشت: درخت اقتصاد کشور دچار کرم ریشه خوار شده است اما متاسفانه در حال حذف شاخه‌های درخت هستیم به جای آن که ریشه را درمان نماییم و باید برای درمان ریشه مسائل به دنبال اتخاذ سیاستهای مطلوب باشیم.

شافعی در مورد راه‌آهن خواف – هرات نیز اظهار داشت: گمرک ایران آماده است تا گمرکات مرزی را به بخش خصوصی واگذار کند و الگوی ترکیه را در ایران پیاده نماید، لذا فعالان بخش خصوصی در این زمینه باید آماده باشند.

وی ادامه داد: کشورهای اطراف ایران به موضوع ترانزیت کالا در کشورمان توجه جدی دارند و اگر به سرعت عمل نکنیم با رقبای سختی در ترانزیت مواجه خواهیم شد.

منبع: ایرنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->