بارش باران در حوزه سبزوار و جغتای| کاهش دید افقی رانندگان در جاده سبزوار و بردسکن (۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۳) کشف ۱۹ قبضه انواع سلاح غیرمجاز توسط پلیس مشهد راز همدلی چیست؟ دم گیلاس؛ معجونی شفابخش برای درمان بیماری‌ها آیا از تأثیر اعجاب‌آور غلات در بهبود دیابت خبر دارید؟ مشارکت ۴۷.۴ درصدی مردم خراسان رضوی در انتخابات ۱۴۰۲ براساس آمار ثبت احوال اعمال قانون ۲۱۵۶ دستگاه خودرو حادثه ساز در مشهد | مصدومیت ۷۰ نفر درتصادفات رانندگی (۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۳) خراسان رضوی دارنده رتبه هشتم ولادت در کشور در سال ۱۴۰۲ | مشهد رتبه یازدهم ولادت در استان پایین‌بودن تستوسترون چگونه بر سلامت قلب اثر می‌گذارد؟ هفدهمین جشنواره آموزشی شهید مطهری در مشهد آغاز شد کتاب‌هایی که می‌توانند سمی باشند | چیزی که درباره کتاب‌ها نمی‌دانید درباره آسم و عوامل ایجادکننده آن شهروندان همچنان از کمبود‌ها و توزیع نامناسب شیرخشک گلایه دارند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان‌رضوی | کاهش دما و بارش باران در اواخر هفته (١٨ اردیبهشت ١۴٠٣) کمبود آب و  چاره‌های پیش‌رو مشهد، میزبان جشنواره ملی بانوان امدادگر و کارآفرین | تشکیل ۸ هزار هسته کارآفرینی در جمعیت هلال‌احمر کشور + فیلم افزایش حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی از اردیبهشت ۱۴۰۳| معوقات حقوق و مستمری بازنشستگان خردادماه واریز می‌شود ماجرای مردی که همسرش را خفه کرد حداقل مستمری بازنشستگان تامین اجتماعی چقدر شد؟ +جزئیات ابلاغیه نمایندگان کارگری: میز مذاکره را ترک نکرده‌ایم و حق کارگران یک دستمزد عادلانه است
سرخط خبرها

نحوه شناسایی و جریمه متخلفان کرونایی

  • کد خبر: ۴۶۲۸۰
  • ۱۹ مهر ۱۳۹۹ - ۱۴:۵۸
نحوه شناسایی و جریمه متخلفان کرونایی
معاون فنی مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت: می‌‌توان با عکس‌‌گرفتن توسط دوربین‌‌ها، افراد را شناسایی کرد و هویت این افراد، شناسایی و برای آن‌‌ها پیام جریمه ارسال خواهد شد.
به گزارش شهرآرانیوز، محسن فرهادی معاون فنی مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی درباره جریمه‌های کرونایی که صبح امروز از سوی رئیس جمهور اعلام شده است، گفت: این مصوبه فعلاً در استان تهران لازم‌الاجراست و دو محور عمده دارد؛ یک بخش کسانی هستند که به کرونا مبتلا هستند، اما آن را مخفی می‌کنند و به سر کار می‌روند و یا کسانی که به کرونا مبتلا می‌شوند، اما بالاجبار در محل کار حاضر می‌شوند. این افراد شاغل در بخش دولتی یا خصوصی هستند که برای هر فردی که بر خلاف مصوبه عمل کند ۲۰۰ هزار تومان جریمه در نظر گرفته شده است.

وی افزود: بخش دیگری از متخلفین که جریمه می‌شوند، افرادی هستند که ماسک نمی‌زنند؛ افرادی مانند رانندگان تاکسی‌ها و اتوبوس‌ها و متصدیان فروش در فروشگاه‌ها که به ارائه خدمت می‌پردازند اگر ماسک نزنند جریمه خواهند شد و متصدیان فروش متخطی نیز علاوه بر جریمه، مطابق مقررات قبلی با توقف فعالیت خود روبرو خواهند شد.

معاون فنی مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت در پاسخ به این سؤال که چه کسانی بر رعایت پروتکل‌ها نظارت خواهند کرد، تصریح کرد: در ادارات، رؤسا و مدیران اداره طبق سلسله مراتبی که وجود دارد و در فروشگاه‌ها نیز نیرو‌های بهداشتی و نظارتی بر رعایت پروتکل‌ها نظارت خواهند داشت.
 
 
نحوه شناسایی و جریمه متخلفان کرونایی


وی ادامه داد: افرادی که در خیابان ماسک نمی‌زنند نیز با روش‌های نیروی انتظامی شناسایی و جریمه می‌شوند. برای مثال می‌توان با عکس‌گرفتن توسط دوربین‌ها، افراد را شناسایی کرد و هویت این افراد، شناسایی و برای آن‌ها پیام جریمه ارسال خواهد شد.

فرهادی خاطرنشان کرد: افراد متخلف، دو هفته زمان دارند تا در شماره حسابی که وزارت بهداشت اعلام می‌کند جریمه واریز کنند و این مبالغ جریمه نیز برای مقابله با کرونا هزینه می‌شود.
 
منبع: تسنیم
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->