اعلام جرم دادستانی تهران علیه افرادی که مطالب کذب درباره پرونده نیکا شاکرمی منتشر کردند آیا زن باید برای کار در خانه حقوق بگیرد؟ بررسی دلایل تمرکز نداشتن دانش‌آموزان | چرا فرزندم حواس پرت است؟ اختلال بیش فعالی حتی در ۵۰ سالگی افزایش مهاجرت پرستاران مشهدی از فروردین ۱۴۰۳ تاکنون ۸ روغن گیاهی که به درمان شوره سر کمک می‌کند فواید فوق‌العاده و بی نظیر روغن زرده تخم مرغ برای سلامت مو + طرز تهیه آن قطار مشهد-تهران پس از رفع نقص لوکوموتیو به حرکت خود ادامه داد (۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۳) چگونه سینک آشپزخانه را بدون مواد شوینده شیمیایی تمیز و درخشان کنیم؟ راهی تضمینی برای دفع مورچه از خانه مصرف بیش‌ازحد مواد قندی و شیرین، کارایی انسولین در بدن را ضعیف می‌کند مصرف این ۴ ماده غذایی برای مردان ضروری است پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (١٢ اردیبهشت ١۴٠٣) | اواخر هفته، خراسان رضوی و مشهد بارانی می‌شود افزایش حقوق ۱۴۰۳ بازنشستگان تأمین اجتماعی و مستمری‌بگیران، امروز به تصویب رسید + جزئیات (۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۳) ابلاغ مصوبه ارائه خدمات پزشکی رایگان به کودکان کمتر از ۷ سال (۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۳) جلوگیری از ۱۳۰ سقط جنین به‌همت مرکز «نفس» در شهرستان قوچان تعرفه ویزیت پزشکان بخش خصوصی در سال ۱۴۰۳ اعلام شد
سرخط خبرها

توصیه‌های پلیس فتای خراسان‌رضوی به فعالان حوزه رمزارز

  • کد خبر: ۶۷۳۳۳
  • ۲۶ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۱۷:۲۶
توصیه‌های پلیس فتای خراسان‌رضوی به فعالان حوزه رمزارز
رئیس پلیس فتای خراسان‌رضوی گفت: از ابتدای سال ۱۴۰۰ کلاهبرداری‌های اینترنتی به‌سمت بازار رمزارز‌ها رفته است.
طنین همتی | شهرآرانیوز، بازار رمزارز‌ها این روز‌ها به بازار پرهیجانی همراه با ریسک برای عموم مردم تبدیل شده و متأسفانه باعث شده است به‌دلیل بی‌ثبات اقتصادی، بیشتر مردم بدون دانش کافی و درنظرگرفتن مبانی سرمایه‌گذاری، رفت‌وآمد عجولانه‌ای به بازار‌های مختلف داشته باشند.
 
نایب‌رئیس‌کمیسیون اقتصاد نوآوری و تحول دیجیتال اتاق تهران با بیان اینکه ۱۲ میلیون ایرانی وارد بازار رمزارز‌ها شده‌اند، گفته است: ۶۲ درصد مردمی که رمزارز می‌خرند، در ۶ ماه گذشته وارد بازار شده اند و حجم مبادله روزانه رمزارز‌ها در پایان اسفند بین ۵ تا ۱۰ هزار میلیارد تومان تخمین زده می‌شود. ۷۷ درصد از دارندگان رمزارز، اعلام کرده‌اند که به قصد سرمایه‌گذاری و حفظ ارزش پول وارد این بازار شده‌اند. همچنین ۱۵ درصد سرمایه‌گذاری در این بازار را شغل و حرفه خود برشمرده‌اند، ۳ درصد به‌دلیل حمایت از فناوری، ۳ درصد به‌دلیل کنجکاوی و سرگرمی، یک درصد به‌دلیل جابه‌جایی بین‌المللی پول و یک درصد برای پرداخت و خرید وارد این بازار شده‌اند.

باتوجه‌به استقبال روبه‌افزایش سرمایه‌گذاری در رمزارز‌ها و اینکه این بازار سیستم بانکی متمرکز و مشخصی ندارد، داشتن اطلاعات کافی برای ورود به این بازار حرف اول را می‌زند.

به‌گفته رئیس پلیس فتای خراسان‌رضوی از ابتدای بهار ۱۴۰۰ پرونده‌های شکایت و رسیدگی به‌سمت حوزه رمزارز‌ها روانه شده است. سرهنگ جواد جهانشیری در ادامه بیان کرد: با توجه به  رشد بالای تقاضا برای بازار رمز ارزها  و بدلیل نوسان قیمت این وسط مجرمین هم بی نسیب ننشسته و دست بکار ایجاد بستر کلاهبرداری از افراد کم اگاه یا فاقد دانش لازم هستند که با وعده پولدار شدن یک شبه سرمایه زندگی شان را به تاراج می برند
 
وی افزود: متأسفانه شهروندان ما بدون تحقیق و اطلاعات کافی به این بازار‌ها وارد می‌شوند. شهروندان اگر می‌خواهند وارد حوزه رمزارز شوند، حتما با تحقیقات باشد و هیچ‌وقت سرمایه اصلی را وارد این کار نکنند، چون ریسک این بازار بسیار زیاد است.

وی اضافه کرد: به‌هیچ‌وجه نمی‌شود در این حوزه اعتماد کرد. شاید در گذشته مردم کد بورسی خود را در اختیار دیگری قرار می‌دادند تا برایشان خرید و فروش کند، اما در بازار رمزارز‌ها حساسیت زیاد است و به‌دلیل اینکه پول متمرکر نیست، با داشتن رمز کیف پول اینترنتی به‌راحتی می‌توان بدون امکان پیگیری، حساب را خالی کرد. در این وضعیت، پلیس فتا سعی می‌کند مجرم را پیدا کند، ولی از آنجایی که این پول غیرمتمرکز است و هیچ بانکی پشتیبان این موضوع نیست، رسیدن به پول ازدست‌رفته سخت است و شاید غیرممکن باشد.

این مقام مسئول یادآور شد: در وهله اول پلیس فتا توصیه می‌کند در بازار رمزارز‌ها به هیچ‌کس اطمینان نکنید، چون به‌محض اینکه رمز کیف پول الکترونیک خود را در اختیار شخص دیگری قرار دهید، باید منتظر هرگونه کلاهبرداری باشید.

جهانشیری تأکید کرد: پرونده‌هایی که از اول سال در این حوزه داشتیم، مربوط به افرادی بوده است که اعتماد کردند و رمز خود را در اختیار افراد به‌اصطلاح متخصص قرار دادند که به‌راحتی حسابشان خالی شده است. افرادی داشتیم که بدون پشتیبان‌گیری از اطلاعات گوشی خود، کیف الکترونیک نصب کرده بودند و با شکسته‌شدن گوشی یا برگشتن گوشی به تنظیمات کارخانه، تمام رمز‌های خود را از دست داده بودند یا اینکه با شکسته‌شدن گوشی مجبور شده بودند رمز خود را در اختیار تعمیرکننده گوشی بگذارند.

رئیس پلیس فتای خراسان‌رضوی در ادامه گفت: در فضای مجازی گذشته از اینکه بخواهیم در حوزه رمزارز‌ها سرمایه‌گذاری کنیم، اول باید امنیت این فضا را سامان‌دهی کنیم؛ اگر گوشی هوشمندی داریم، باید به این فکر کنیم که با نصب ناخواسته یک بدافزار روی گوشی ممکن است افراد به پیام‌ها و برنامه بانکی و کیف پول ما دسترسی پیدا کنند.
موضوعی که به تازگی رایج شده این است که پیامی فرستاده می‌شود که شما در سامانه ثنا ابلاغ الکترونیکی دارید و از فرد می‌خواهد نرم‌افزار پیشنهادی را باز کند و به‌محض اینکه این برنامه باز می‌شود، از او درخواست واریز وجه برای نشان‌دادن ابلاغیه می‌کند، غافل از اینکه این نرم‌افزار ابلاغ الکترونیک نیست و این یک نرم‌افزار پیام‌کوتاه‌خوان است و متأسفانه اطلاعات کاربری ما را ندانسته در اختیار فرد کلاهبردار می‌گذارد. شهروندان عزیز حتما قبل از ورود به هر نوع سرمایه‌گذاری، نه‌تن‌ها بازار رمزارز‌ها که دنیای متنوعی دارد، از اطلاعات خود محافظت کنند و آن را به‌راحتی در اختیار دیگران نگذارند.

به‌گزارش شهرآرانیوز، به‌گفته بیشتر کارشناسان، حوزه رمزارز‌ها (کریپتوکارنسی) ریسک زیادی دارد. این بازار جدید و پیچیده است و برای ورود به بازار رمزارز نیازمند دانش فنی هم هستیم. برخلاف بازار بورس و طلا هیچ دولتی از این بازار حمایت نمی‌کند، درنتیجه باید آماده ریسک آن باشیم. اکنون بازار رمزارز در شرایطی خاص قرار دارد. مردم باید مراقب باشند که فقط با بخشی از دارایی‌شان وارد بازار رمزارز شوند و بهتر است کمتر از ۵ درصد دارایی را وارد بازار کنند تا بعد از شناخت ریسک‌های بازار رمزارز، مرحله‌به‌مرحله سرمایه را بیشتر کنند. همچنین مردم ممکن است با مشکل هک و ازدست‌دادن پول روبه‌رو شوند.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->