افزایش نسبی دما در غالب مناطق کشور تا اواسط هفته آتی (۷ اردیبهشت ۱۴۰۳) تالاب جازموریان جان دوباره گرفت ۳ پیشنهاد برای افزایش حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی | افزایش ۳۵درصدی باید لحاظ شود نزاع دسته جمعی در پل قویون ارومیه+ فیلم سیل بیش از ۲۶۰۰ نفر از مردم را گرفتار کرد (۷ اردیبهشت ۱۴۰۳) کنکور سراسری ۱۴۰۳ در خراسان‌جنوبی دوباره برگزار می‌شود آغاز رقابت داوطلبان گروه علوم تجربی در نوبت اول کنکور ۱۴۰۳ تغییر مسیر پرواز تهران- زاهدان- مشهد مذاکرات مزدی کانون بازنشستگان تامین اجتماعی ادامه دارد| مبنای افزایش حقوق کدام قانون است؟ (۶ اردیبهشت ۱۴۰۳) سیلاب به سنگان خواف رسید سلامت روان ایرانی‌ها پایش می‌شود پیش بینی آلزایمر ۱۲ سال قبل از بروز علائم با آزمایش چشم مشاغل ذهنی خطر زوال عقل را کاهش می‌دهند نحوه اضافه کردن دوران سربازی به سوابق بیمه تامین اجتماعی اعلام شد تخلیه برخی از روستا‌های زیرکوه در خراسان‌جنوبی به‌علت سیلاب + عکس (۶ اردیبهشت ۱۴۰۳) فوق‌العاده حقوق معلمان حق‌التدریس از مهر ماه ۲ برابر می‌شود نارضایتی توأمان مردم و متولیان درمان از  تعرفه‌های جدید پزشکی
سرخط خبرها

امنیت شغلی کارگران در زمان کرونا چگونه تأمین می‌شود؟

  • کد خبر: ۶۹۸۷۲
  • ۱۸ خرداد ۱۴۰۰ - ۱۵:۴۵
امنیت شغلی کارگران در زمان کرونا چگونه تأمین می‌شود؟
رئیس کمیته دستمزد کانون عالی شورای اسلامی کار گفت: اجرا نشدن ماده ۷ قانون کار موجب از بین رفتن امنیت شغلی کارگران در زمان شیوع کرونا شده است.
به گزارش شهرآرانیوز، فرامرز توفیقی، رئیس کمیته دستمزد کانون عالی شورای اسلامی کار، درباره امنیت شغلی کارگران در زمان شیوع ویروس کرونا اظهار کرد: باتوجه به تصویب قانون کار از سال ۱۳۶۹ و اجرایی نشدن ماده هفت این قانون مشکلات بسیاری برای جامعه کارگری به وجود آمد.


وی ادامه داد: متاسفانه تاکنون همه ارگان‌ها و دولت از اجرای ماده هفت قانون کار که مربوط به تامین امنیت شغلی کارگران می‌شود، شانه خالی کرده‌اند و قوه قضائیه نیز این موضوع را پیگیری نکرده است، لذا جامعه کارگری از ابتدا فاقد امنیت شغلی بوده و کرونا نیز این مسله را بیشتر تحت تاثیر قرار داده است.


وی افزود: زمانی باید پیگیر امنیت شغلی کارگران در ایام شیوع ویروس کرونا بود که از ابتدا ماده هفت قانون کار اجرا می‌شد چرا که نداشتن امنیت شغلی موجب کاهش نرخ ازدواج، افزایش بزهکاری، خشونت و فقر می‌شود و متاسفانه کشور ما با تمام جهان در مسئله امنیت شغلی متفاوت عمل می‌کند و هیچ دستگاهی هم به این موضوع ورود پیدا نمی‌کند.


وی تصریح کرد: درخواستی دادیم به ابطال دادنامه ۱۷۹ در دیوان عدالت اداری، چرا که این دادنامه موجب نادیده گرفتن ماده هفت قانون کار می‌شود که متاسفانه هنوز به نتیجه‌ای نرسیده ایم.

رئیس کمیته دستمزد کانون عالی شورای اسلامی کار ادامه داد: جلسات متعددی در همه دولت‌ها برای تامین امنیت شغلی کارگران برگزار شده است، اما متاسفانه با بی تدبیری‌های صورت گرفته تاکنون راه حلی ارائه نشده است.


توفیقی با اشاره به مشاغل خدماتی که در ایام شیوع ویروس کرونا بیشترین آسیب را دیده اند، افزود: در زمان پاندمی کرونا بستری برای ایجاد شغل هایی مانند فروش ماسک، ضدعفونی کننده، گردش اینترنتی و خرید وفروش مواد غذایی نیز در این زمینه فراهم شد.

وی تصریح کرد: تنها نگرانی جامعه کارگری به خاطر عدم ورود دولت در بحث پرداخت بیمه بیکاری در زمان شیوع ویروس کرونا است، چرا که نیازمند حمایت دولت در امر تعطیلی بسیاری از کارگاه‌ها و واحد‌های تولید‌ی هستیم.


توفیقی گفت: دادن درخواست برای انجام واکسیناسیون کارگران مانند این است که بخواهیم قانون اساسی را برای ما اجرا کنند، این امر مهم است تا با داشتن یک برنامه جامع برای واکسیناسیون این قشر که حق طبیعی آن‌ها نیز است، به صورت قانونی بهره‌مند شوند.


وی خاطرنشان کرد: برخی با دادن شعار برای انجام واکسیناسیون کارگران سعی در فرافکنی در این زمینه را دارند، در صورتی که این روند باید در مدار قانونی انجام گیرد و با دادن درخواست به وزارت بهداشت این مهم تحقق پیدا نمی‌کند.

منبع:باشگاه خبرنگاران
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->