حریق خودرو پژو ۲۰۶ و تلاش آتش نشانان برای پیشگیری از انفجار +تصاویر(۱۴ خرداد ۱۴۰۳) تهران از فردا (۱۵ خرداد) بارانی می‌شود اعضای باند حرفه‌ای که کارشان «مختومه کردن پرونده‌ها» بود راهی زندان شدند| همدستی سه کارمند دادگستری با تبهکاران! غم‌های بزرگ چه بلایی بر سر تیروئید ما می‌آورند؟ جاده چالوس به کرج مسدود شد (۱۴ خرداد ۱۴۰۳) پیش بینی وزش باد به عنوان پدیده غالب در خراسان رضوی (۱۴ خرداد ۱۴۰۳) بایدها و نبایدهای طب سنتی درباره نوشیدن آب در روزهای گرم سال+ اینفوگرافی نکات مهمی که باید درباره واکسن «پنوموکوک» بدانید کشف بیش از ١۴ هزار لیتر سوخت قاچاق در مرزهای خراسان رضوی افزایش ۹۰ درصدی حقوق بازنشستگان از چه زمانی اعمال می‌شود؟ آب پاکی روی دست بازنشستگان تامین اجتماعی | چرا همسان سازی حقوق برای تمام بازنشستگان اجرا نمی‌شود؟ «وام ازدواج» فرزندان بازنشستگان کشوری واریز شد (۱۴ خرداد ۱۴۰۳) خاطرات شنیدنی پزشک امام(ره) از توجه ایشان به توصیه پزشکان بازداشت دو سارق موتورسیکلت در تهران| آنها پدر و پسر بودند دستگیری سارق سابقه‌دار حین سرقت از اداره ثبت‌احوال پنج راه حل برای تشخیص ایمیل‌های جعلی آیا می‌دانید تفاوت حکم تخلیه و دستور تخلیه فوری چیست؟ اظهار نظر یک پزشک درباره واکسن HPV کار را به دفتر رهبری کشاند پلیس جوان به علت تیراندازی به شرور مست محاکمه شد| بیکاری، حکم زندان و پرداخت دیه تاوان انجام وظیفه! اعضای بدن جوان بیست‌‌ودوساله نیشابوری اهدا شد
سرخط خبرها

طرز تهیه پیتزای گوشت و قارچ به صورت خانگی

  • کد خبر: ۷۶۷۷۶
  • ۲۰ بهمن ۱۴۰۰ - ۱۴:۱۸
طرز تهیه پیتزای گوشت و قارچ به صورت خانگی
پیتزا پختن در خانه لطفی دارد که شاید پیتزا خوردن بیرون از خانه نتواند به پای آن برسد. خصوصاً که در خانه مطمئنید از مواد مرغوب استفاده می‌کنید و غذای سالمی برای خانواده تان تهیه خواهید کرد.
به گزارش شهرآرانیوز، شهرآرانیوز؛ پیتزا غذایی بین‌المللی با اصالت ایتالیایی است که در ایران هم طرف‌داران بسیاری دارد. مواد مخلوطی که بنا به سلیقه‌های مختلف روی پیتزا به‌کار برده می‌شود نوع آن را مشخص می‌کند. باهمه این‌ها پیتزای گوشت و قارچ از همه محبوب‌تر و پرطرف‌دارتر است. برای همین، امروز می‌خواهیم دستور پخت این پیتزای خوشمزه را آموزش بدهیم.

تعداد: ٩عدد
 
زمان تهیه: ۳۰ دقیقه

مواد لازم برای تهیه پیتزای گوشت و قارچ:

گوشت گوسفندی: ٣٠٠ گرم
سینه مرغ: ۲ عدد
پیاز: ۲ عدد
روغن: مقدار کمی
قارچ: ۱۰۰ گرم
پنیر پیتزا: ۱۵۰ گرم
فلفل دلمه‌ای: ۱ عدد
سوسیس: ۳ عدد
خمیر پیتزا: ۵۰۰ گرم
سس کچاپ، ادویه پیتزا، نمک، فلفل و زردچوبه: به میزان لازم

طرز تهیه:

-گوشت ومرغ را ادویه بزنید و همراه با یک عدد پیاز بپزید. سپس آن‌ها را ریش‌ریش کنید و همراه با پیاز خردشده دیگری داخل قابلمه‌ای بریزید و روی حرارت، کمی تفت بدهید.
 
پیتزای گوشت و قارچ

-قارچ، سوسیس و فلفل دلمه‌ای خردشده را همراه با ادویه به مواد قبلی اضافه کنید و کمی دیگر تفت بدهید. بعد هم از روی حرارت بردارید. کف سینی فر را چرب، خمیر را پهن و با چنگالی سطح آن را سوراخ‌سوراخ کنید.
 
پیتزای گوشت و قارچ

-سس کچاپ را به طور یکنواخت روی سطح خمیر بمالید. پنیر پیتزا بریزید و مواد پیتزا را روی پنیر پهن کنید. بعد هم دوباره روی مواد، پنیر بریزید. حالا خمیر آماده را حدود ٢٠ دقیقه با شعله پایین درون فر بگذارید تا بپزد.
 
پیتزای گوشت و قارچ

نکته‌ها:
 
برای طلایی شدن روی پیتزا گریل را روشن کنید.
‌استفاده از شعله پایین سبب می‌شود خمیر پیتزا خوب بپزد و ترد شود.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->