از درد دل برای کارفرما تا خیانت و جنایت! (۱۸ اردیبهشت) هشدار هواشناسی و راهداری درباره باران و گرد و خاک در جاده‌های خراسان رضوی (۱۸ اردیبهشت) ناگفته های قاچاق ۲ هزار تن تریاک چطور با قلدری سایبری یا زورگویی مجازی برخورد کنیم؟ بارش باران  و لغزندگی معابر در جاده‌های خراسان رضوی | کاهش دید افقی رانندگان در جاده سبزوار و بردسکن (۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۳) کشف ۱۹ قبضه انواع سلاح غیرمجاز توسط پلیس مشهد راز همدلی چیست؟ دم گیلاس؛ معجونی شفابخش برای درمان بیماری‌ها آیا از تأثیر اعجاب‌آور غلات در بهبود دیابت خبر دارید؟ مشارکت ۴۷.۴ درصدی مردم خراسان رضوی در انتخابات ۱۴۰۲ براساس آمار ثبت احوال اعمال قانون ۲۱۵۶ دستگاه خودرو حادثه ساز در مشهد | مصدومیت ۷۰ نفر درتصادفات رانندگی (۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۳) خراسان رضوی دارنده رتبه هشتم ولادت در کشور در سال ۱۴۰۲ | مشهد رتبه یازدهم ولادت در استان پایین‌بودن تستوسترون چگونه بر سلامت قلب اثر می‌گذارد؟ هفدهمین جشنواره آموزشی شهید مطهری در مشهد آغاز شد کتاب‌هایی که می‌توانند سمی باشند | چیزی که درباره کتاب‌ها نمی‌دانید درباره آسم و عوامل ایجادکننده آن شهروندان همچنان از کمبود‌ها و توزیع نامناسب شیرخشک گلایه دارند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان‌رضوی | کاهش دما و بارش باران در اواخر هفته (١٨ اردیبهشت ١۴٠٣)
سرخط خبرها

علت ابتلا به «قارچ سیاه» چیست؟

  • کد خبر: ۷۸۸۱۲
  • ۰۶ شهريور ۱۴۰۰ - ۱۵:۴۰
علت ابتلا به «قارچ سیاه» چیست؟
قارچ سیاه یک بیماری فرصت طلب و مهاجم با سیر سریع است و در افرادی که مکانیسم دفاعی بدن آن‌ها به هر دلیل مختل شده، ایجاد می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز، دکتر علی ناصری با اشاره به اینکه انچه اخیرا در خصوص بیماری قارچ سیاه مطرح می‌شود در واقع همان موکورمایکوزیس است که بیماری قارچی فرصت طلب و مهاجم با سیر سریع و در افرادی که مکانیسم دفاعی بدن آن‌ها به هر دلیل مختل شده است ایجاد می‌شود، گفت: این بیماری از رده قارچ‌های موکور به وجود می‌آید ودر طبیعت، برروی شیرینی، فضولات و مواد گیاهی و آلی در حال فساد حضور دارند که اسپور ان‌ها در هوا پراکنده است و از طریق تنفس ویا پوست می‌تواند وارد بدن فرد شود و به صورت معمول بیماری زا نیست.

دکتر علی ناصری با اشاره به اینکه انچه اخیرا در خصوص بیماری قارچ سیاه مطرح می‌شود در واقع همان موکورمایکوزیس است که بیماری قارچی فرصت طلب و مهاجم با سیر سریع و در افرادی که مکانیسم دفاعی بدن آن‌ها به هر دلیل مختل شده است ایجاد می‌شود، گفت: این بیماری از رده قارچ‌های موکور به وجود می‌آید ودر طبیعت، برروی شیرینی، فضولات و مواد گیاهی و آلی در حال فساد حضور دارند که اسپور ان‌ها در هوا پراکنده است و از طریق تنفس ویا پوست می‌تواند وارد بدن فرد شود و به صورت معمول بیماری زا نیست.

دکتر ناصری تاکید کرد: این بیماری با تشخیص پزشک معالج، کنترل بیماری زمینه‌ای، برداشت بافت‌های درگیر و درمان دارویی مناسب می‌تواند کنترل و درمان شود.

 

منبع: وبدا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->