شهریه مدارس غیردولتی شفاف می‌شود برگزاری همایش روز روانشناس و مشاور در مشهد | ارتقای سلامت جامعه باعث تشخیص روانشناس نما‌ها می‌شود انفجار گاز در نیشابور، یک کشته و یک مصدوم بر جای گذاشت (۷ اردیبهشت ۱۴۰۳) رییس سازمان حج و زیارت: میانگین سن حجاج امسال ۵۷ سال است جمع آوری و دستگیری ۲۸۶ معتاد و خرده فروش در مشهد طی سال جاری (۷ اردیبهشت ۱۴۰۳) افزایش نسبی دما در غالب مناطق کشور تا اواسط هفته آتی (۷ اردیبهشت ۱۴۰۳) تالاب جازموریان جان دوباره گرفت ۳ پیشنهاد برای افزایش حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی | افزایش ۳۵درصدی باید لحاظ شود نزاع دسته جمعی در پل قویون ارومیه+ فیلم سیل بیش از ۲۶۰۰ نفر از مردم را گرفتار کرد (۷ اردیبهشت ۱۴۰۳) کنکور سراسری ۱۴۰۳ در خراسان‌جنوبی دوباره برگزار می‌شود آغاز رقابت داوطلبان گروه علوم تجربی در نوبت اول کنکور ۱۴۰۳ تغییر مسیر پرواز تهران- زاهدان- مشهد مذاکرات مزدی کانون بازنشستگان تامین اجتماعی ادامه دارد| مبنای افزایش حقوق کدام قانون است؟ (۶ اردیبهشت ۱۴۰۳) سیلاب به سنگان خواف رسید سلامت روان ایرانی‌ها پایش می‌شود پیش بینی آلزایمر ۱۲ سال قبل از بروز علائم با آزمایش چشم مشاغل ذهنی خطر زوال عقل را کاهش می‌دهند نحوه اضافه کردن دوران سربازی به سوابق بیمه تامین اجتماعی اعلام شد تخلیه برخی از روستا‌های زیرکوه در خراسان‌جنوبی به‌علت سیلاب + عکس (۶ اردیبهشت ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

فواید خوردن ۴ تخم مرغ در هفته

  • کد خبر: ۸۴۱۶۷
  • ۲۴ مهر ۱۴۰۰ - ۱۴:۴۸
فواید خوردن ۴ تخم مرغ در هفته
تخم مرغ ماده خوراکی پر رمز و راز با مقادیر زیادی کلسترول است؛ البته کلسترول باعث بیماری قلبی می‌شود، اما تخم مرغ سرشار از پروتئین است و خوردن ۴ عدد تخم مرغ در هفته توصیه شده است.

به گزارش شهرآرانیوز، کمیسیون جهانی تخم مرغ، دومین جمعه اکتبر هر سال را به عنوان روز جهانی تخم مرغ اعلام کرده تا در مورد خواص و ویژگی‌های این خوراکی ارزشمند در جهان و توسط نهاد‌های ذیربط مراسم و برنامه‌هایی در راستای ارتقای دانش عمومی برگزار شود.

این سازمان دلایلی همچون در دسترس بودن، ارزان بودن، ارزش غذایی و به ویژه پروتئینی بالا، قابلیت مصرف در هر ساعت از شبانه روز، مواد تشکیل دهنده منحصر به فرد موجود در ترکیب آن برای سلامت انسان و خصوصا رشد و نمو کودکان را از جمله دلایل انتخاب روزی با این عنوان ذکر کرده است.

محمد هاشمی، متخصص بهداشت عمومی گفت: با نگاهی اجمالی به خاصیت‌های این خوراکی محبوب گفت: یکی از نگرانی‌های شایع در بین مردم که سبب احتیاط در مصرف تخم مرغ می‌شود، بالا رفتن کلسترول خون است. هرچند زرده تخم مرغ حاوی مقادیری کلسترول است، اما این مقدار تفاوت چندانی با میزان کلسترول در سایر منابع نظیر گوشت و لبنیات ندارد و با توجه به میزان نیازی که بدن به کلسترول دارد، هر فرد احتیاج زیادی به مصرف تخم مرغ دارد.  

هاشمی، یکی از مهمترین ویژگی‌های تخم مرغ را وجود پروتئین در آن اعلام کرد و گفت: این پروتئین شامل تمام اسیدآمینه‌های ضروری برای بدن انسان است و با توجه به قابلیت‌های بالای جذب آن نسبت به سایر منابع پروتئینی نظیر لبنیات و گوشت ها، غنی‌تر به نظر می‌رسد.

این متخصص بهداشت عمومی گفت: عمده این پروتئین در قسمت سفیده آن قرار دارد، اما برخلاف باور عمومی، زرده تخم مرغ نیز از وجود این ماده حیاتی بی بهره نیست.  

هاشمی افزود: علاوه بر آن، زرده تخم مرغ سرشار از چربی‌های غیراشباع و امگا ۳ است که برای سلامت قلب مفید بوده و از سوی دیگر منبعی غنی برای انرژی به شمار می‌رود.  

وی بیان داشت: همچنین مواد مغذی نظیر ریبوفلاوین، ویتامین‌های D و B ۱۲، کولین و سلنیم از دیگر ترکیبات موجود در این قسمت هستند که به ارزش غذایی آن اضافه می‌کنند.

هاشمی بیان داشت: مصرف تخم مرغ در کنار منابع فقیر از پروتئین نظیر نان، برنج یا ترکیب آن در تهیه کوکو با سیب زمینی موجب فرآوری یک غذای کامل از نظر انرژی و مواد مغذی برای افراد می‌شود.

دبیر انجمن علمی پیشگیری و درمان چاقی ایران افزود: مانند هر غذای دیگری، مصرف تخم مرغ آب پز شده از لحاظ سلامتی بر نوع سرخ شده آن (نیمرو) ارجحیت دارد.

وی ادامه داد: تخم مرغ با توجه به خواص تغذیه‌ای که دارد، جزو خوراکی‌های توصیه شده در ورزشکاران و نیز کودکان، نوجوانان در حال رشد به شمار می‌آید.

هاشمی با اشاره به اینکه تخم مرغ یکی از خوردنی‌هایی است که از دیرباز در سبد غذایی انسان حضور داشت، گفت: ارزش غذایی تخم مرغ سبب شده تا در علم تغذیه مدرن نیز بر مصرف آن تاکید شود.

منبع: اقتصادآنلاین

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->