جاده‌های خراسان رضوی بارانی و لغزنده است | کاهش دید افقی درمحور تربت جام_صالح آباد (۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۳) آب نیسان چیست؟ + روش تهیه، خواص و ادعیه هدیه ۴۰۰هزار تومانی تامین‌اجتماعی به بیمه‌شدگان برای خرید کتاب + شرایط و نحوه دریافت بُن مرگ یک پدر و پسر در مشهد براثر برق گرفتگی آخرین وضعیت همسان‌سازی حقوق بازنشستگان کشوری و تامین اجتماعی (۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۳) افزایش ابتلا به سرطان‌های گوارش با مصرف مایعات داغ و غذا‌های فرآوری شده بهترین راه‌های پیشگیری از عفونت لثه کوتاه درباره جشن‌های نوظهور به عنوان سنت‌های جدید خانواده‌ها آماده‌سازی ۳ مکان جدید برای ساماندهی انبار‌های ضایعات در مشهد مشهد نیازمند افزایش تعداد مراکز «شلتر» با استفاده از ظرفیت‌های غیردولتی است سد‌های خراسان رضوی تنها ۱۰ درصد ذخیره دارد جایگاه گنجینه میراث مکتوب در پیشانی متمایز ایران ممتاز آغاز زندگی مشترک زیر سایه خورشید اعتراف به قتل شوهر پس از انکار ماجرا | متهم: شوهرم می‌خواست سقط جنین کنم زنان چگونه با شرایط جدید می‌توانند بازنشسته شوند؟ تداوم بارش باران و وزش باد در برخی استان‌ها | ورود سامانه بارشی به غرب کشور طی هفته آینده (۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۳) باقلا، مضر یا مفید؟ ۱۰ دلیل برای بی‌خوابی در زنان | یک زن چقدر به خواب نیاز دارد؟
سرخط خبرها

خمیر پیتزا و پیراشکی را در خانه درست کنید

  • کد خبر: ۸۵۴۵۳
  • ۱۶ بهمن ۱۴۰۰ - ۰۸:۴۷
خمیر پیتزا و پیراشکی را در خانه درست کنید
برای درست کردن پیراشکی و پیتزا، بهتر است خمیر آن را در منزل درست کنید! اگر این کار را طبق دستور زیر انجام دهید، بسیار آسان خواهد بود؛ همچنین درست کردن خمیر پیراشکی در خانه سالم‌تر است، زیرا خمیر‌های بازاری حاوی مواد نگه دارنده است.

به گزارش شهرآرانیوز، درست‌کردن غذا‌هایی مانند پیراشکی و پیتزا کمی وقت‌گیرند، چون برای تهیه خمیر آن‌ها باید وقت زیادی را صرف کنیم. یک راه‌حل ساده این است که از خمیر‌های آماده استفاده کنید، اما جز هزینه زیاد، کیفیت مناسبی هم ندارند و به سلامتشان نمی‌توان چندان اعتماد کرد. راه‌حل دیگر تهیه خمیر در خانه و نگهداری آن داخل فریزر تا یک ماه است، خمیری که کیفیت آن را به‌هیچ‌وجه نمی‌توان با نوع بازاری‌اش مقایسه کرد.

مواد لازم برای تهیه خمیر

برای تهیه این خمیر همه‌کاره که حتی می‌توان به جای نان معمولی هم از آن استفاده کرد، به یک لیوان شیر ولرم، ٣ قاشق چای‌خوری خمیرمایه پودری، ٤ قاشق چای‌خوری شکر، یک قاشق چایخوری نمک، ٦ قاشق غذاخوری روغن مایع، یک تخم‌مرغ و ٤ لیوان آرد نیاز دارید.

طرز تهیه:

داخل ظرفی، شیر، خمیرمایه و یک قاشق شکر را با هم مخلوط کنید و در ظرف را بگذارید. اجازه بدهید ١٠ دقیقه استراحت کند تا خمیرعمل بیاید.

داخل ظرف دیگری تخم‌مرغ، شکر، نمک و روغن را با هم مخلوط کنید (نیازی به استفاده از هم‌زن نیست). سپس خمیرمایه را که عمل آمده‌است به آن اضافه و همه مواد را با هم مخلوط کنید.

۳ لیوان آرد را به مواد اضافه کنید. لیوان چهارم را کم‌کم بریزید تا خمیر یک‌باره سفت نشود. اگر خمیر هنوز شل است، قاشق‌قاشق به آن آرد اضافه کنید تا به غلظت لازم برسد.

خمیر را خوب ورز دهید. سپس در ظرف را بگذارید و اجازه بدهید خمیر یک ساعتی استراحت کند.

قبل از استفاده، پف خمیر را بگیرید و بعد از آن استفاده کنید.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->